lysolek007 44039 #2151 Napisano 4 Stycznia 2019 Aktualnie wygląda to jak niżej :-)Zacna zgraja zegarków :] 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2152 Napisano 4 Stycznia 2019 Zacna zgraja zegarków :]Dzięki Kolego :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4016 #2153 Napisano 4 Stycznia 2019 Aktualnie wygląda to jak niżej :-)Fajnie to wyglada, ostro idziesz do przodu trzymaj tak dalej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2154 Napisano 4 Stycznia 2019 Fajnie to wyglada, ostro idziesz do przodu trzymaj tak dalej!Dzięki za miłe słowa :-) Kolekcja na miarę moich skromnych możliwości, która wydaje mi się w miarę przemyślana. A jak będzie za rok, to tego ja sam oczywiście nie wiem ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #2155 Napisano 4 Stycznia 2019 Fajny zestaw - chyba każdy znalazłby coś dla siebie. A że powstała w ciągu roku - ciekaw jestem, jak będzie za 5 lat... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2156 Napisano 5 Stycznia 2019 Fajny zestaw - chyba każdy znalazłby coś dla siebie. A że powstała w ciągu roku - ciekaw jestem, jak będzie za 5 lat... Dzięku! Powoli na horyzoncie są inne priorytety, więc mam nadzieję, że za rok ten zestaw nie będzie się znacząco różnił od tego, co wyżej :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2157 Napisano 5 Stycznia 2019 Dzięku! Powoli na horyzoncie są inne priorytety, więc mam nadzieję, że za rok ten zestaw nie będzie się znacząco różnił od tego, co wyżej :-)Tylko jakiegoś Roleksa dorzucimy! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2158 Napisano 5 Stycznia 2019 Na to szans nie ma. Przynajmniej w najbliższym czasie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2159 Napisano 5 Stycznia 2019 Do świąt Bożego narodzenia jeszcze daleko. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #2160 Napisano 5 Stycznia 2019 No piekne 10 zegarow, szybko poszlo 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2161 Napisano 5 Stycznia 2019 No piekne 10 zegarow, szybko poszloDzięki, a plan taki, żeby w tym roku, na ile to się da, odpocząć od zakupów zegarkowych ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2162 Napisano 5 Stycznia 2019 Dzięki, a plan taki, żeby w tym roku, na ile to się da, odpocząć od zakupów zegarkowych ;-) :DI ty w to wierzysz?! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2163 Napisano 5 Stycznia 2019 :DI ty w to wierzysz?! Nie za bardzo, ale kto wie, może ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #2164 Napisano 5 Stycznia 2019 To chyba byś musiał bana na forum dostać Ja mam na ten rok plan 3 zegarki maks 4... Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2165 Napisano 5 Stycznia 2019 Z tym banem to jest jakiś pomysł ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #2166 Napisano 6 Stycznia 2019 Aktualnie wygląda to jak niżej :-) Wygląda na to, że jeszcze nie łapiesz się do klubu 50000+, ale w takim tempie, od razu trafisz do klubu 100000+. Wyczuwam spory sentyment do vintage. Mam tak samo. Szczególnie udał Ci się Rado. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2167 Napisano 6 Stycznia 2019 Wygląda na to, że jeszcze nie łapiesz się do klubu 50000+, ale w takim tempie, od razu trafisz do klubu 100000+. Wyczuwam spory sentyment do vintage. Mam tak samo. Szczególnie udał Ci się Rado.Mam mocne postanowienie, żeby nieco z tematem zegarków przystopować ;-) A co dotyczy sentymentu do vintage, to tak :-) W kolekcji jest jeszcze vintage Seamaster, ale chwilowo u majstra ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #2168 Napisano 6 Stycznia 2019 Zakładając, że nie miałbyś ograniczeń finansowych, co dalej byś kupił? Widzę, że budujesz kolekcję w oparciu o średnią półkę plus coś z premium. Taka będzie strategia, czy może "zobaczymy"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2169 Napisano 6 Stycznia 2019 Zakładając, że nie miałbyś ograniczeń finansowych, co dalej byś kupił? Widzę, że budujesz kolekcję w oparciu o średnią półkę plus coś z premium. Taka będzie strategia, czy może "zobaczymy"?Zakładając taką możliwość, to chyba jednak skupiłbym się na zegarkach do 10000 PLN, może z jednym czy dwoma wyjątkami - jakiś GMT od Króla i Blancpain - Tribute to Fifty Fantoms MIL-SPEC (to mój Graal, którego pewnie nigdy nie kupię, tym bardziej, że to limitka) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68041 #2170 Napisano 6 Stycznia 2019 Zakładając taką możliwość, to chyba jednak skupiłbym się na zegarkach do 10000 PLN, może z jednym czy dwoma wyjątkami - jakiś GMT od Króla i Blancpain - Tribute to Fifty Fantoms MIL-SPEC (to mój Graal, którego pewnie nigdy nie kupię, tym bardziej, że to limitka) Mil Spec - piękny cel dla każdego zegaromaniaka 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2171 Napisano 6 Stycznia 2019 Mil Spec - piękny cel dla każdego zegaromaniaka No piękny, a dodatkowo w "męskim" rozmiarze, czyli tak, jak lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jayptc 0 #2172 Napisano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Kolekcja po zmianach Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaCool, trafia w moje gusta rozmiarowe:) Edytowane 6 Stycznia 2019 przez jayptc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68041 #2173 Napisano 6 Stycznia 2019 No piękny, a dodatkowo w "męskim" rozmiarze, czyli tak, jak lubię A może zrobimy ściepę na taki zegarek. Ty będziesz go nosił powiedzmy od poniedziałku do środy, ja od czwartku do soboty. A niedzielę przeznaczymy na transfer 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2174 Napisano 6 Stycznia 2019 A może zrobimy ściepę na taki zegarek. Ty będziesz go nosił powiedzmy od poniedziałku do środy, ja od czwartku do soboty. A niedzielę przeznaczymy na transfer Jest to jakiś pomysł Ale chyba raczej podziękuję Swoją drogą to myślałem, że w niedzielę do sołtysa, jak w "Samych swoich" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68041 #2175 Napisano 6 Stycznia 2019 Jest to jakiś pomysł Ale chyba raczej podziękuję Swoją drogą to myślałem, że w niedzielę do sołtysa, jak w "Samych swoich" W końcu ktoś by go potraktował z ostrej amunicji, jak tego osławionego kota 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach