Adi 4707 #526 Napisano 19 Stycznia 2016 To tak jak z "pylącą" etą ze szkiełkami zamiast kamieni, i psującą się sellitą. Dziwnie rozpowszechniane legendy przez producentów stosujących tanie mechanizmy, oczywiście wg nich pod każdym względem lepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #527 Napisano 19 Stycznia 2016 Opinia zegarmistrza, nie producenta... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #528 Napisano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Nie sądzę by którykolwiek miał na tyle duże doświadczenie z A10 lub 4L by wydawać jednoznaczne opinie. To znaczy może jakiś wydaje, ale nie ma ku temu podstaw. No chyba, że jakimś cudem jet taki i znasz jego opinie co masowo naprawi Grand Seiko, Credory i rzadko póki co spotykane zegarki z A10. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #529 Napisano 20 Stycznia 2016 Tak tylko uslyszalem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #530 Napisano 23 Stycznia 2016 Takie małe uaktualnienie bo trochę się pozmieniało w pudełku vintage 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #531 Napisano 23 Stycznia 2016 Glanz az oko mi blyska. Bardzo zadbana ta twoja kolekcja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81377 #532 Napisano 23 Stycznia 2016 Takie małe uaktualnienie bo trochę się pozmieniało w pudełku vintage Tego Błonia Ci nie wybaczę Piękne starocia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #533 Napisano 26 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #534 Napisano 28 Stycznia 2016 Zmiany nastepują w zbiorach bo choroba postępuje 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #535 Napisano 28 Stycznia 2016 ]Wow... Zestaw kultowych "maszyn" nie do zdarcia;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #536 Napisano 28 Stycznia 2016 Szwed niezłe stado, ciężko wskazać samca alfa. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #537 Napisano 28 Stycznia 2016 Dzięki panowie. Faktycznie cieżko wskazać faworyta więc wszystkie je lubię 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #538 Napisano 28 Stycznia 2016 szwed,masz świetne zegarki - gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7778 #539 Napisano 28 Stycznia 2016 Zegarki wiadomo, klasa sama w sobie, białe chrono wintage najpiękniejsze moim nie obeznanym zdaniem.Natomiast zaciekawił mnie ten brązowy pasek na omedze po prawej u góry, to skóra czy guma?? 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #540 Napisano 28 Stycznia 2016 I gdzie i z czym, tu se można podskoczyć...... Chyba tylko na manifie KOD-u. A gdzieś szukali zegarków.... Szkoda straconych pierwszych lat nauki na dzielni. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #541 Napisano 28 Stycznia 2016 Zegarki wiadomo, klasa sama w sobie, białe chrono wintage najpiękniejsze moim nie obeznanym zdaniem.Natomiast zaciekawił mnie ten brązowy pasek na omedze po prawej u góry, to skóra czy guma?? Masz na myśli chyba ten pomarańczowy to hirsch extreme i jest to kalczuk! Całkiem fajny tylko po pewnym czasie zaczął pękać od środka! I gdzie i z czym, tu se można podskoczyć...... Chyba tylko na manifie KOD-u. A gdzieś szukali zegarków.... Szkoda straconych pierwszych lat nauki na dzielni. Pare lat zbierana!Wszystko przed tobą młody jesteś szwed,masz świetne zegarki - gratuluję Dzięki! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7778 #542 Napisano 28 Stycznia 2016 Masz na myśli chyba ten pomarańczowy to hirsch extreme i jest to kalczuk! Całkiem fajny tylko po pewnym czasie zaczął pękać od środka! Tak ten - trochę ślepy jestem i mogłem kolory pomylić ciekawy model, pasuje do tej omegi. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #543 Napisano 28 Stycznia 2016 Tak ten - trochę ślepy jestem i mogłem kolory pomylić ciekawy model, pasuje do tej omegi. Kiedyś bardziej pasował bo były wskazówki chrono pomarańczowe teraz wyblakły 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #544 Napisano 28 Stycznia 2016 Masz na myśli chyba ten pomarańczowy to hirsch extreme i jest to kalczuk! Całkiem fajny tylko po pewnym czasie zaczął pękać od Pare lat zbierana!Wszystko przed Tobą młody jesteś No jasne!Ale profilaktycznie saperkę wożę ze sobą co by jak walnę w klendarz odrazu mieli czym zakopać. A zegary masz świetne!!! Bezinteresowna żółć się ulewa. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #545 Napisano 29 Stycznia 2016 Moja kolekcja która się przewinęła u mnie przez 2 lata, Niestety poszła w niebyt. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4016 #546 Napisano 2 Lutego 2016 Chyba niektóre z tej kolekcji przewineły się wcześniej u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #547 Napisano 8 Lutego 2016 (edytowane) Na rozruszanie tematu... kolekcja mojego Starego Edytowane 8 Lutego 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #548 Napisano 8 Lutego 2016 Nudna - niezbyt urozmaicona…….. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #549 Napisano 8 Lutego 2016 Na rozruszanie tematu... kolekcja mojego Starego Wieje nudą...conajmniej połowę wystawiłbym na bazarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4491 #550 Napisano 8 Lutego 2016 (edytowane) Stary z Rolkami a Ty z plastikowym g-shock. Rozsądny Ojciec skoro Cię nie rozpieszcza i uczy sam zarabiać. Może nie wyrośniesz na dziecko MTV to oczywiście żart gdyby ktoś nie złapał skąd to zdjęcie Edytowane 8 Lutego 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach