Gość Angelo #126 Napisano 14 Kwietnia 2015 Niektórym spada z nieba Niektórzy muszą cieżko pracować Na swoje ,,marzenia" zegarki fajne . Gratuluje i pozdrawiam angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalzsl 0 #127 Napisano 14 Kwietnia 2015 Dzięki Angelo chociaż do zegarka marzeń to tym powyższym baaaardzo daleko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #128 Napisano 14 Kwietnia 2015 Marzenia się spełniają.Trzeba tylko chcieć i cieżko pracować Życzę ci jak najszybszego spełnienia marzeń... Sobie zreszta tez 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalzsl 0 #129 Napisano 14 Kwietnia 2015 uwierz mi, długa droga mnie czeka dziękuje i wzajemnie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin P. 9 #130 Napisano 15 Kwietnia 2015 W Polsce chyba niewielki procent społeczeństwa może sobie pozwolić na zegarek marzeń "ot tak", w większości to długa droga przez systematyczne odkładanie i wyrzeczenia, więc cierpliwości i głowa do góry:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziggistardust 3 #131 Napisano 15 Kwietnia 2015 Dzięki Angelo chociaż do zegarka marzeń to tym powyższym baaaardzo daleko. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma A tak na poważnie to nad czym tu wzychać, masz zegarki które Ci się podobją w tym pułapie cenowym i jest ok. Też bym chciał jeżdzić Porsche, ale jeżdzę w miarę przeciętnym samochodem i jest mi z tym dobrze, ciesząc się jego użytkowaniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalzsl 0 #132 Napisano 15 Kwietnia 2015 ale ja nie narzekam;) mam w kolekcji dwa "klasyki": monster i riseman. W sumie to lubie wszystkie moje zegarki i jestem z nich dumny. A zegarek marzeń każdy jakiś ma i nawet jak sie nie spełni to płakał nie będe. Z czasem jak życie pozwoli to poziom kolekcji będzie rósł, ale nie wszystko tak hop siup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #133 Napisano 15 Kwietnia 2015 Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #134 Napisano 15 Kwietnia 2015 I jeszcze parę w robocie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85585 #135 Napisano 15 Kwietnia 2015 Świetna kolekcja Konrad. Pokaż wszystkie Hamiltony razem. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2908 #136 Napisano 16 Kwietnia 2015 u mnie skromnie, bo tylko 3 sztuki ale od czegoś trzeba zacząć jak to mówią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalzsl 0 #137 Napisano 16 Kwietnia 2015 Tudor świetny. Niby prosty a ma coś w sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2908 #138 Napisano 16 Kwietnia 2015 zgadzam się i pięknie wykonany, Ci którzy mówią, że to poziom rolexa mają rację w końcu to siostrzana marka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #139 Napisano 18 Kwietnia 2015 No to fotka ode mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4020 #140 Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) 13lesiu kiedy masz czas to wszystko nosic ?! Konrad widze kolekcjonuje podobne zegarki , 3x le locle , 2 x ds1 , 2 x ML czarna kostka , rozumiem ze chodzi o to zeby żona sie nie zorientowala ze cos nowego kupiles ? heh U mnie aktualnie tak : Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez mazik77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85585 #141 Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) mazik77 fajną masz kolekcję No i ciągła rotacja tylko kup pudełko z większymi przegródkami bo masz mało miejsca. Te ma duże przegródki: http://allegro.pl/etui-pudelko-skorzane-na-6-zegarki-czern-kieszonka-i5258890713.html Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81797 #142 Napisano 18 Kwietnia 2015 U mnie aktualnie tak : z tego zestawu, jasnej kontiki 4H zazdraszczam piękny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #143 Napisano 18 Kwietnia 2015 mazik77 nie ma szans,żeby je wszystkie nosić wiele z nich są bo są jako moje perełki część jest na sprzedaż a było znacznie więcej,trzeba coś dokupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4020 #144 Napisano 18 Kwietnia 2015 Wiem ze im ciasno w tym pudelku, ale zona je sprezentowala i nie ma rady musi tak juz zostac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #145 Napisano 18 Kwietnia 2015 mazik77 nie ma szans,żeby je wszystkie nosić wiele z nich są bo są jako moje perełki część jest na sprzedaż a było znacznie więcej,trzeba coś dokupić A Ty nie miałeś przypadkiem Deep Blue Daynight T-100? Bo nie widzę takiego w tej kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #146 Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Ach... Uwielbiam moje zegarki. No co, nie można? Mazik, nie masz w kolekcji typowego garniurowca. Musisz to szybko nadrobić. ML i Eterna najładniejsze. Reszta pewnie, prędzej czy później zniknie z kolekcji. Edit mod;http://zegarkiclub.pl/forum/topic/119446-powielanie-i-cytowanie/ Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez cook 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #147 Napisano 19 Kwietnia 2015 U mnie po wielu roszadach nastąpiła spora redukcja... Skromnie się w pudełeczkach zrobiło i mam wiele wakatów (nawet jedno pudło puste). Po zakończeniu w końcu budowy może lekko odbudujemy kolekcję tym razem bardziej już świadomie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4020 #148 Napisano 19 Kwietnia 2015 Istvan, za garniturowca robi u mnie Eterna, mam do niej czarny pasek kroko i wtedy wyglada na nim bardzo elegancko. Tobie za to brakuje divera , a ja mam dwa na bazarku Jslanina, zacna kolekcja , chętnie bym przejął ML-a i Stenki Marine + Nav B-chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #149 Napisano 19 Kwietnia 2015 Maurycy kapitalny. Mam słabość... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #150 Napisano 19 Kwietnia 2015 Istvan, za garniturowca robi u mnie Eterna, mam do niej czarny pasek kroko i wtedy wyglada na nim bardzo elegancko. Tobie za to brakuje divera , a ja mam dwa na bazarku . To prawda - nie mam żadnego divera w tej chwili. Do kolekcji na pewno dojdzie Oris Aquis oraz możliwe, że kilka diverów mikro bandów. Rozważam również nabycie Seiko Sumo (choć wykonanie bransolety sprawia, że mam obawy). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach