Gość fidelio #1501 Napisano 11 Lutego 2018 Fajny zestaw, a może jeszcze coś tylko do garnituru?Ten LLD pewnie jest do garnituru ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7719 #1502 Napisano 11 Lutego 2018 Scaut, ładna gromadka, gratuluję. Tylko dlaczego tak dotykasz zegarkiem, o zegarek ? Brrr...Dzięki. Tak na fotce tylko wygląda... Ale żaden zegarek nie dotyka się kopertami... Seiko jest nad Omegą(taki grubasek) a longines opiera się o bransolete. Dbam o to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #1503 Napisano 11 Lutego 2018 Dzięki. Tak na fotce tylko wygląda... Ale żaden zegarek nie dotyka się kopertami... Seiko jest nad Omegą(taki grubasek) a longines opiera się o bransolete. Dbam o to Bo już myślałem, że miziają się. O ryskę nie trudno, a później serce boli. Są też tacy, co im to lotto... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41812 #1504 Napisano 11 Lutego 2018 Tego LLD widziałbym w swoim pudełku. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #1505 Napisano 11 Lutego 2018 Hejka, ja świeżutki jeszcze jestem. Do tej pory "jarałem" się perfumami i w tym hobby spędzałem setki godzin od "paru" już lat. Kupowanie, testowanie, kupowanie...... itd. Oczywiście w tzw. folderze "Gadki na dowolne tematy" był sobie topic - "zegarkowe dylematy" no i tym sposobem trafiłem tutaj. Jeszcze w grudniu miałem 3 zegarki. Stare Casio Lineage na bransolecie, GW-9400 Rangeman'a i Pulsometr Garmin'a. Zanim zacząłem czytać to forum to miałem dylemat czy Orient Ray II czy SKX009 bo miałem dylemat.Chciałem kupić tylko jakieś niedrogiego diver'a i tym sposobem z chęci zakupu 1 zegarka kupiłem 4 w ciągu 3 tygodni ....... wiedziałem, że to sie tak skończy W porównaniu do Waszych kolekcji u mnie jest skromniutko ale jak na początek nie jest chyba tak źle. A ile frajdy mi sprawia teraz manewrowania taką ilością zegarków + zmiana pasków... Takie nowe wpadły od czasu przebywania tutaj: A tak całość, którą obecnie posiadam: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 285 #1506 Napisano 11 Lutego 2018 @disaster3Widzę,że mocno skusiłeś się na 20% obniżkę na jebaju. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #1507 Napisano 11 Lutego 2018 Po blisko 5 latach na forum osiągnąłem stan pełnego zadowolenia W zasadzie mógłbym nosić każdy z tych zegarków. Ładny team z tego wyszedł. Nie brakuje Ci jednak jakiegoś chronografu? Teraz musisz kupić jakiś domek dla zegarków. Proponuję pudło na co najmniej 20 sztuk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #1508 Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) @apgrodE tam, ja nie zakładałem 5 kont. Zanim obniżka na jebaju się pojawiła to już SARB017, SARB033 i Żółwik były kupione. Z tej promocji tylko Sumo SBDC033 kupiłem (którego nie planowałem) ale żal właśnie było nie skorzystać z promo. Edytowane 11 Lutego 2018 przez disaster3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1509 Napisano 11 Lutego 2018 Tego LLD widziałbym w swoim pudełku.Całkowicie trafna ocena, to naprawdę świetny zegarek. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7719 #1510 Napisano 11 Lutego 2018 W zasadzie mógłbym nosić każdy z tych zegarków. Ładny team z tego wyszedł. Nie brakuje Ci jednak jakiegoś chrongrafu?Dzięki za mile słowo. Myślałem o jakimś chrono.... ale jedynie coś z vintige mnie kręci w chrono... a tu już trudno coś sensownego trafić. Natomiast. ... nigdy nie mowie nigdy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_44 324 #1511 Napisano 12 Lutego 2018 Po blisko 5 latach na forum osiągnąłem stan pełnego zadowolenia Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka Gratulacje, świetna kolekcja a AT najlepsza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7719 #1512 Napisano 12 Lutego 2018 Gratulacje, świetna kolekcja a AT najlepsza Dzięki At jest mega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3772 #1513 Napisano 13 Lutego 2018 Głównie japońsko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81375 #1514 Napisano 13 Lutego 2018 Po blisko 5 latach na forum osiągnąłem stan pełnego zadowolenia Kolekcja fajna, ale mnie brakuje w niej chrono. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7719 #1515 Napisano 16 Lutego 2018 Kolekcja fajna, ale mnie brakuje w niej chrono.No dobra... postaram sie o chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1516 Napisano 16 Lutego 2018 Redukcja zbieractwa do dwóch walizek.Wybaczcie, ale nie mam dziś siły je synchronizować.Większość to spełnione marzenia z dzieciństwa. Zdjęcie widzę mocno oberwało po jakości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 285 #1517 Napisano 16 Lutego 2018 Redukcja zbieractwa do dwóch walizek. Fajny zestaw dziecięcych marzeń. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1518 Napisano 16 Lutego 2018 Fajny zestaw dziecięcych marzeń. Szkoda, że nie marzyłem o Patkach lub Rolexach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23164 #1519 Napisano 16 Lutego 2018 Szkoda, że nie marzyłem o Patkach lub Rolexach Zawsze można zacząć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1520 Napisano 16 Lutego 2018 Zawsze można zacząć Poczekam na "kryzys wieku średniego" i kupię wtedy coś w tym stylu zamiast kabrioleta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #1521 Napisano 17 Lutego 2018 Waldzior, świetna kolekcja.Patrząc, na niektóre modele, przypomniały mi się czasy szkolne.Ta walizka, to taki wehikuł czasu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1522 Napisano 17 Lutego 2018 Póki co Moja biedna kolekcja... Przy okazji uświadomiłem sobie, że nie ma w niej już żadnego zegarka, który był jeszcze kilka miesięcy temu. Ale przynajmniej pudełko to samo :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12868 #1523 Napisano 17 Lutego 2018 (edytowane) U mnie chwilowo tak, jak poniżej. W dającym się przewidzieć horyzoncie czasowym swojego miejsca w pudełku mogą być pewne tylko trzy sztuki z górnego rzędu. Ogólne założenie jest takie, że wszystkie moje zegarki mieszczą się w sześciomiejscowym pudełku @Fidelio, rozumiem, że ostatnio przemeblowania z Twojego pudełka chętnie widziałbym u siebie Tissota Może kiedyś. Edytowane 17 Lutego 2018 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1524 Napisano 17 Lutego 2018 założenie jest takie, że wszystkie moje zegarki mieszczą się w sześciomiejscowym pudełku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 285 #1525 Napisano 17 Lutego 2018 fidelio i rafi fajne macie zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach