lukebor 8194 #1576 Napisano 24 Marca 2018 U mnie obecnie... iP8 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1577 Napisano 24 Marca 2018 Światna kolekcja, Orient w bardzo zacnym towarzystwie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1578 Napisano 24 Marca 2018 Też mam takie... Paski Jeszcze tylko zegarki i Ci dorównam A tak serio to dla mnie jest to kolekcja marzeń Gratulacje Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23166 #1579 Napisano 24 Marca 2018 Szymon, za 60 lat będziesz na emeryturze to sobie odłożysz i kupisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15214 #1580 Napisano 24 Marca 2018 Plus Xicorr Fiat 125 https://youtu.be/xdw3ra7LRYk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4016 #1581 Napisano 24 Marca 2018 (edytowane) U mnie obecnie... iP8no ładnie ładnie to wygląda Łukaszu, ale tym Orientem to mnie zaskoczyłeś Edytowane 24 Marca 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1582 Napisano 24 Marca 2018 Szymon, za 60 lat będziesz na emeryturze to sobie odłożysz i kupisz Żebym z emerytury sfinansowal takie zegarki, to albo miałabym być Górnikiem, albo zło... politykiem Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8194 #1583 Napisano 24 Marca 2018 Dzięki, chłopaki Michał - Orient to sentyment z dawnych lat. Syn nosi iP8 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal92 775 #1584 Napisano 24 Marca 2018 no ładnie ładnie to wygląda Łukaszu, ale tym Orientem to mnie zaskoczyłeś Fajnie by było zobaczyć Twoją aktualną kolekcje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12873 #1585 Napisano 24 Marca 2018 Żebym z emerytury sfinansowal takie zegarki, to albo miałabym być Górnikiem, albo zło... politykiem Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaMasz daleko mylne zdanie o emeryturach polityków. Górników chyba też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #1586 Napisano 24 Marca 2018 U mnie obecnie... iP8 Dobrze przemyślana kolekcja, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8194 #1587 Napisano 24 Marca 2018 Dobrze przemyślana kolekcja,Dzięki. Rzeczywiście przypadku tu mało... 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1588 Napisano 24 Marca 2018 Masz daleko mylne zdanie o emeryturach polityków. Górników chyba też.Politycy na dobrym stanowisku na brak pieniędzy na emeryturze narzekać nie moga (no, oprócz rozrzutnego Gowina ) A górnicy zawsze mieli dobrze w tym kraju, trzynastki, czternastki, specjalne sklepy, brak postu (normalnie jakby inni nie mieli ciężkiej pracy, powinno należeć się wszystkim, albo nikomu). Sam znam emerytowanego górnika na wysokim stanowisku, który dzisiaj kupuje sobie najnowsze Mercedesy i BMW co 3 lata Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #1589 Napisano 25 Marca 2018 Napisałeś na wysokim stanowisku i już wszystko jasne. No napracowal się w swoim życiu na te pieniądze...moj dziadek musiał zapierniczać na dole na swoją. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #1590 Napisano 27 Marca 2018 Świetna kolekcja Łukasz , gratuluje . Możesz stawać w szranki z Michałem ( Muzzym) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8194 #1591 Napisano 27 Marca 2018 Świetna kolekcja Łukasz , gratuluje . Możesz stawać w szranki z Michałem ( Muzzym) Grzegorz, gdzie mi tam do Michała... iP8 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #1592 Napisano 27 Marca 2018 Kolekcje fajne gratuluję i z miłą chęcią oglądam wasze zestawy. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poe 429 #1593 Napisano 28 Marca 2018 Tak to wygląda:) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4016 #1594 Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Tak to wygląda:) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalkachyba już nieaktualna Grzegorz, gdzie mi tam do Michała... iP8nie bądż znowu taki skromny Edytowane 30 Marca 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mucha76 30 #1595 Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) Może to jeszcze nie kolekcja, ale jej dobry początek ;-)W planach na najbliższy czas jest niebieski Seiko Presage. P.S. Czy ktoś wie dlaczego z pliku 440 kB robi mi się po przesłaniu tutaj 97kB? Jakość zdjęcia na dysku była przyzwoita a tutaj wygląda słabo. Edytowane 30 Marca 2018 przez mucha76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #1596 Napisano 30 Marca 2018 Rok na forum, to pokażę co uciułałem Ps. Przed rejestracją na forum nosiłem cały czas tego kwarcowego tissota (pamiątka po dziadku) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8194 #1597 Napisano 30 Marca 2018 Świetne kolekcje, Panowie. Gratuluję! iP8 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
torgul 106 #1598 Napisano 31 Marca 2018 Moja - na razie - bardzo skromna "kolekcja" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1599 Napisano 31 Marca 2018 @denver47 zdjęcia jak z katalogu! Fajnie że masz kieszonki, jakie to? I używasz tej bransolety letherman? Super zegarki, orient, sumo, hami - lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #1600 Napisano 31 Marca 2018 @denver47 zdjęcia jak z katalogu! Fajnie że masz kieszonki, jakie to? I używasz tej bransolety letherman? Super zegarki, orient, sumo, hami - lubię Dzięki:) kieszonki Corteberta. Obydwie na tym samym mechanizmie cal. 532. Lata 1920-30. Jedna z nich to wersja kolejowa z PKP na porcelanowej tarczy. Druga była dawana górnikom na 25lecie pracy. Niestety górnik bez koronki jest ale mechanizm na chodzie. Do PKP dokupiłem dewizkę, również z tamtego czasokresu i co jakiś czas noszę przy sobie do pracy obie tarcze w bdb stanie, a koperty i szkiełka wypolerowalem sobie. Leathermana noszę coraz rzadziej, ale kilka razy mi się już przydał. Co ciekawe można kupić łączniki, którymi leatherman może robić za bransoletę do zegarka, ale nie mam takiego do którego to by mogło wizualnie pasować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach