satanic 16351 #1926 Napisano 2 Lipca 2018 No tego to się nie spodziewałem, a masz jakiegoś nurka dwukoronkowca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42674 #1927 Napisano 2 Lipca 2018 "Trochę" ich masz w kolekcji. Gratuluję. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1928 Napisano 2 Lipca 2018 Dziękuje,jest jeszcze sporo do pokazania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40664 #1929 Napisano 2 Lipca 2018 (edytowane) Przyznam,że jestem w szoku (takim pozytywnym). Jeszcze nie widziałem tylu zegarków u jednej osoby. Z chęcią obejrzałbym szczegółowy fotoalbum Edytowane 2 Lipca 2018 przez paul221 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4731 #1930 Napisano 2 Lipca 2018 (edytowane) Przyznam,że jestem w szoku (takim pozytywnym). Jeszcze nie widziałem tylu zegarków u jednej osoby. Z chęcią obejrzałbym szczegółowy fotoalbum Mam nadzieję że znasz kolekcję Krisa2 ? Raczej nie do przebicia (z całym szacunkiem dla kolekcji 50 CENT )https://get.google.com/albumarchive/107247623220063053982?source=pw Edytowane 2 Lipca 2018 przez kchrapek 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1931 Napisano 2 Lipca 2018 Wszedłem z ciekawości i ...nie wierzę normalnie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40664 #1932 Napisano 2 Lipca 2018 Kchrapek, bardzo dziękuję za ten link. Jestem w trakcie zapoznawania się z tą kolekcją i nie mogę wyjść z podziwu.Jakby to powiedział Qui-Gon Jinn w "Mrocznym Widmie": "There's always a bigger fish" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4731 #1933 Napisano 2 Lipca 2018 Kchrapek, bardzo dziękuję za ten link. Jestem w trakcie zapoznawania się z tą kolekcją i nie mogę wyjść z podziwu.Jakby to powiedział Qui-Gon Jinn w "Mrocznym Widmie": "There's always a bigger fish" Mogę oczywiście nie znać wielu kolekcji i nie znam na pewno ale kolekcja Krzysztofa to wzorzec. Jak kiedyś zapytałem o ilość to tak w przybliżeniu 8000... Myślę że jedna z największych nie tylko w Polsce ale i świecie. Perełek mnóstwo 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5146 #1934 Napisano 2 Lipca 2018 Prócz tego, tak jak napisałeś, że ilość i jakość jest imponująca, to jeszcze sposób przedstawienia jest bardzo systematyczny. Wielkie uznanie dla wszystkich posiadaczy tak pięknych i olbrzymich kolekcji. Tylko pozazdrościć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7883 #1935 Napisano 3 Lipca 2018 Zegarki, czy raczej kolekcja Krzyśka, jest wzorcem dla wielu osób zainteresowanych radzieckimi zegarkami. Można tam znaleźć zegarki z wszystkich fabryk, które kiedykolwiek działały w ZSRR, jak i przekrój przez lata produkcji, od pierwszych sowieckich wytworów aż do upadku ZSRR i trochę później. Gdy nie mam pewności jak powinien wyglądać jakiś zegarek, to zaglądam na jego stronę bo tam jest większość istniejących wersji 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11897 #1936 Napisano 3 Lipca 2018 Zdjęć wam panowie nie wkleję bo nie ogarnę całości, ale jeśli ktoś lubi radzieckie zegarki to link jest w mojej stopce. Najłatwiej było na fejsie więc tam jest stronka Pozdrawiam No tak bo Krzysztofy to mają najlepsze kolekcje. Kris jest wzorem, ale i Twoja kolekcja Krzysztof tez niczym nie ustępuje.I pomyśleć, że 2 lata temu też miałem jeszcze kilka fajnych rusków 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1937 Napisano 3 Lipca 2018 Powiadacie kris,żeby czasami w kompleksy nie wpadł :DZdjęcia poglądowe,cdn... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1938 Napisano 3 Lipca 2018 CDN. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1939 Napisano 3 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #1940 Napisano 3 Lipca 2018 Przepraszam za tę małą wrzutkę przy tak obszernych zbiorach Kolegów. To w sumie trochę off-topic, bo zegarki nie moje, ale jakaś tam kolekcja to jest. Mianowicie jest kolekcja zegarków z szuflady w moim biurku w pracy. Właściciel się nimi na razie zupełnie nie interesuje, a szkoda żeby tak leżały baz żadnej atencji. Są to różne zegarki i stwierdziłem, że tutaj jest chyba dobre miejsce, a przy tym jedyna okazja żeby je wszystkie razem pokazać. Szkoda, że niektórzy nie doceniają tego co mają... Jak widać, nie dla każdego jego własne zegarki są ważne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1941 Napisano 3 Lipca 2018 Powiadacie kris,żeby czasami w kompleksy nie wpadł Z całym szacunkiem, ale żebyś tylko Ty w samozachwyt nie wpadł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42674 #1942 Napisano 3 Lipca 2018 Powiadacie kris,żeby czasami w kompleksy nie wpadł :DZdjęcia poglądowe,cdn...Nieźle. Wiesz ile masz sztuk❓Jakie modele❓W jakim stanie❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10092 #1943 Napisano 3 Lipca 2018 (edytowane) Przepraszam za tę małą wrzutkę przy tak obszernych zbiorach Kolegów. To w sumie trochę off-topic, bo zegarki nie moje, ale jakaś tam kolekcja to jest. Mianowicie jest kolekcja zegarków z szuflady w moim biurku w pracy. Właściciel się nimi na razie zupełnie nie interesuje, a szkoda żeby tak leżały baz żadnej atencji. Są to różne zegarki i stwierdziłem, że tutaj jest chyba dobre miejsce, a przy tym jedyna okazja żeby je wszystkie razem pokazać. Szkoda, że niektórzy nie doceniają tego co mają... Jak widać, nie dla każdego jego własne zegarki są ważne Longines garniturowiec oraz big pilot IWC bardzo fajne.Zenith gdyby nie miał dziury w tarczy też niczego sobie. Edytowane 3 Lipca 2018 przez Genovese_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #1944 Napisano 3 Lipca 2018 Longines garniturowiec oraz big pilot IWC bardzo fajne.Zenith gdyby nie miał dziury w tarczy też niczego sobie. Faktycznie, Zenith robi na żywo wrażenie mocno odpustowego. Gdy właściciel go nosił, przesadnie rzucał się w oczy. Ale gdybym miał wybierać spośród tych trzech, to własnie on. Na zasadzie ciekawostki w "kolekcji"( fajnie jest zrobiony - datownik, detale), bo raczej bym nie nosił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1945 Napisano 3 Lipca 2018 (edytowane) Przy takich ilościach zegarki mam w różnych stanach.Zbieram wszystko jak leci do lat 80.a co ile czego to np.Atlantików ok 300 albo i ponad. Edytowane 3 Lipca 2018 przez 50 CENT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 10092 #1946 Napisano 3 Lipca 2018 Faktycznie, Zenith robi na żywo wrażenie mocno odpustowego. Gdy właściciel go nosił, przesadnie rzucał się w oczy. Ale gdybym miał wybierać spośród tych trzech, to własnie on. Na zasadzie ciekawostki w "kolekcji"( fajnie jest zrobiony - datownik, detale), bo raczej bym nie nosił. A ja mam znowu tak ,że każdy zegarek co mam w kolekcji musi być noszony.Nie ma innej możliwości.W innym przypadku sprzedaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #1947 Napisano 3 Lipca 2018 A ja mam znowu tak ,że każdy zegarek co mam w kolekcji musi być noszony.Nie ma innej możliwości.W innym przypadku sprzedaje.Podzielam Twój pogląd na użytkowanie zegarków, choć akurat jeden nienoszony sobie zostawiłem. A z Zenithem, to było czysto hipotetycznie, gdybym go np. dostał w prezencie Przy takich ilościach zegarki mam w różnych stanach.Zbieram wszystko jak leci do lat 80.a co ile czego to np.Atlantików ok 300 albo i ponad.20180703_1724481.jpg20180703_1749111.jpgPrzecież to wszystko trzeba będzie potem popakować z powrotem do pudełek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1948 Napisano 3 Lipca 2018 Lubie zegarki z tamtych lat czym starsze tym lepsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #1949 Napisano 3 Lipca 2018 Wszystkie po przeglądzie i na dobrym chodzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11897 #1950 Napisano 3 Lipca 2018 Powiadacie kris,żeby czasami w kompleksy nie wpadł :Ja podsumuję to krótko: nie liczy się ilość, ale jakość. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach