Muzzy 4012 #2226 Napisano 21 Lutego 2019 Ja zostałem z dwoma. Lecz nosi mnie znowu bo nie jest to do końca co bym chciał. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka To się nigdy nie skończy :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #2227 Napisano 21 Lutego 2019 Jak ja bym chcial miec tylko 2 zegarki. Pracuje nad tym od lat z coraz gorszym efektem 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #2228 Napisano 21 Lutego 2019 Nie póki żyję. Na poważnie tak jestem niestały w uczuciach muszę popróbować, a pomierzyć u mnie nie ma co i gdzie.Planetę bym zostawił, a w miejsce MRG coś bardziej uniwersalnego bym kupił. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2229 Napisano 21 Lutego 2019 Nie póki żyję. Na poważnie tak jestem niestały w uczuciach muszę popróbować, a pomierzyć u mnie nie ma co i gdzie.Planetę bym zostawił, a w miejsce MRG coś bardziej uniwersalnego bym kupił. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu TapatalkaTrochę współczuję Radek, ja mam w drugą stronę, mi się wszystko podoba :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #2230 Napisano 21 Lutego 2019 (edytowane) Bo najgorsze jest mając ograniczony fundusz budować kompletny zestaw. Zostając przy dwóch lub trzech i zostawiając PO muszę wybrać jaki w miarę uniwersalny zegarek jako uzupełnienie Planety. Edytowane 21 Lutego 2019 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #2231 Napisano 21 Lutego 2019 Ja z kolei oglądam Micheala ostatnio i też się zastanawiam, czy nie spieniężyć wszystkiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3740 #2232 Napisano 21 Lutego 2019 U mnie aktualnie tak, ale ciagnie do zmian ^^ Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40495 #2233 Napisano 21 Lutego 2019 Wszystkie fajne, najbardziej podoba mi się Bambino z ostatniego zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sekel 131 #2234 Napisano 23 Lutego 2019 Moja skromna kolekcja Brakuje garniturowca z prawdziwego zdarzenia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43627 #2235 Napisano 23 Lutego 2019 Moja skromna kolekcja Brakuje garniturowca z prawdziwego zdarzenia...Ciekawa kolekcja Epos wymiata 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #2236 Napisano 1 Marca 2019 (edytowane) Moja skromna kolekcja Brakuje garniturowca z prawdziwego zdarzenia... Heh, też mam Jacques'a i jest u mnie najdłużej ze wszystkich (reszta - oprócz elektronika - to zbieranina z ostatnich 15 miesięcy). Kupiliśmy sobie z żoną po ślubie po zegarku w myśl zasady "lepszych już nigdy nie kupimy". Tak czy inaczej, rodzina w końcu w komplecie, bo 2 wróciły z warsztatu po długiej przerwie. Jakiś brąziak mnie swędzi, ale wszystkie za wielkie. Pojawiła się za to wymarzona DS-1, więc na razie tak to się chyba będzie przedstawiać przez jakiś czas. W sumie to dobrze, bo pudełko w sam raz (jeden zawsze na ręce, a pancerny-od-lat-wierny Timex zawsze w torbie na siłownię). Edytowane 1 Marca 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7708 #2237 Napisano 1 Marca 2019 U mnie tak. I oby już tak zostało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #2238 Napisano 2 Marca 2019 U mnie tak. I oby już tak zostało Fajna, minimalistyczna kolekcja. Jeszcze niedawno też miałem cztery, ale wróciłem do racjonalnej z mojego punktu widzenia trójki. To wystarczy, żeby przy każdej zmianie czerpać przyjemność. Przynajmniej ja tak mam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41687 #2239 Napisano 2 Marca 2019 ...racjonalnej z mojego punktu widzenia trójki. To wystarczy, żeby przy każdej zmianie czerpać przyjemność. Przynajmniej ja tak mam...Masz rację. 1. AP RO 15300 z jasną tarczą. 2. Omega AT z niebieską tarczą. 3. Pam. No i oczywiście jakiś G. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #2240 Napisano 2 Marca 2019 Masz rację. 1. AP RO 15300 z jasną tarczą. 2. Omega AT z niebieską tarczą. 3. Pam. No i oczywiście jakiś G.Jakiejś "garnitury" z prawdziwego zdarzenia mi w tym zestawie brakuje. I nie wiem, czy AT nie zamieniłbym na DJ na jubilee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #2241 Napisano 2 Marca 2019 Masz rację.1. AP RO 15300 z jasną tarczą.2. Omega AT z niebieską tarczą.3. Pam. No i oczywiście jakiś G.Prezesie,Niestety nie spełniam tych kryteriów:Mam:1. IWC Portugalczyk2. Panerai3. ZenithDo codziennego użytku - Zentih. Reszta to błyskotki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7708 #2242 Napisano 2 Marca 2019 Fajna, minimalistyczna kolekcja. Jeszcze niedawno też miałem cztery, ale wróciłem do racjonalnej z mojego punktu widzenia trójki. To wystarczy, żeby przy każdej zmianie czerpać przyjemność. Przynajmniej ja tak mam...Dzięki. Mam takie samo podejście jak ty. Tez miałem 3 ale ostatnio trafiła się doxa na która dlugo polowałem wiec się pokusiłem. Poza tym gdybym miał więcej to ciężko byłoby je nosić a nie lubię jak coś się leży nieużytkowane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41687 #2243 Napisano 3 Marca 2019 Jakiejś "garnitury" z prawdziwego zdarzenia mi w tym zestawie brakuje. I nie wiem, czy AT nie zamieniłbym na DJ na jubilee Nie chodzę w garniturach. DJ też dobry wybór. Prezesie,Niestety nie spełniam tych kryteriów:Mam:1. IWC Portugalczyk2. Panerai3. ZenithDo codziennego użytku - Zentih. Reszta to błyskotki...Ja również. Nawet Twoich. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2244 Napisano 9 Marca 2019 3xEDC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2245 Napisano 9 Marca 2019 Dobry set. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2246 Napisano 9 Marca 2019 Fajny tercet Tomek :-) I wszystkie w klasycznych, męskich wymiarach ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41687 #2247 Napisano 9 Marca 2019 Brachu, Osa najlepsza. A dwa pozostałe również nie ostatnie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2248 Napisano 12 Marca 2019 Dziś zacząłem się zastanawiać, czy taki zestaw mógłby mi wystarczyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #2249 Napisano 12 Marca 2019 Dziś zacząłem się zastanawiać, czy taki zestaw mógłby mi wystarczyć? Brakuje mi tu jeszcze jednego - takiego do zadań specjalnych, któremu nie straszne byłyby ewentualne uszkodzenia. Te byłoby mi szkoda męczyć. 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2250 Napisano 12 Marca 2019 Brakuje mi tu jeszcze jednego - takiego do zadań specjalnych, któremu nie straszne byłyby ewentualne uszkodzenia. Te byłoby mi szkoda męczyć.Pewnie masz rację, choć w moim przypadku zadań specjalnych nie ma, a jak się zdarzy kopanie rowów, czy rozwożenie ziemii, to zawsze można zdjąć zegarek ;-) Ale zawsze w zanadrzu mam pomarańczowe Casio GW-M5610 ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach