Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, GostRado napisał(-a):

Czarny jest super.

Cena już mniej :P

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, GostRado napisał(-a):

Czarny jest super.

Screenshot_20250829_161504_Instagram.jpg

Screenshot_20250829_161458_Instagram.jpg

Screenshot_20250829_161501_Instagram.jpg

Screenshot_20250829_161507_Instagram.jpg

Wszystkie są super, ale najbardziej podoba mi się turkusowy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Laponek napisał(-a):

turkusowy:

Dla mnie drugi w kolejności. 

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi najbardziej podoba się biały. Jeśli miałbym na coś ponarzekać to byłby to mechanizm, który niestety nie jest automatem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, blue7 napisał(-a):

Mi najbardziej podoba się biały. Jeśli miałbym na coś ponarzekać to byłby to mechanizm, który niestety nie jest automatem.

Nakręcanie zegarka, a u mnie sześciu, to czysta przyjemność, naprawdę. Np o stałej porze kręcisz, odrywasz się od wszystkiego i liczy się tylko ten moment obcowania wyłącznie z twoją pasją.

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie dot. zwrotu zegarka u cw. dziś wypełniłem na stronie cw i wysłałem formularz "return form", po czym otrzymałem mejla z informacją, że odpowiedzą w  ciągu 72h. w przesyłce z zegarkiem nie było żadnej etykiety zwrotnej. 

czy cw przesyła mejlem etykiety zwrotne i czy na ten moment pozostaje mi jedynie czekać na mejla od cw czy powinienem coś jeszcze zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostaniesz etykietę zwrotną. Prawdopodobnie będzie też do uzupełnienia upoważnienie dla DHL do odprawy celnej. 

Właśnie jestem w trakcie procesu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, blue7 napisał(-a):

mechanizm, który niestety nie jest automatem.

Coś za coś - 6,6mm chyba lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, blue7 napisał(-a):

mam pytanie dot. zwrotu zegarka u cw. dziś wypełniłem na stronie cw i wysłałem formularz "return form", po czym otrzymałem mejla z informacją, że odpowiedzą w  ciągu 72h. w przesyłce z zegarkiem nie było żadnej etykiety zwrotnej. 

czy cw przesyła mejlem etykiety zwrotne i czy na ten moment pozostaje mi jedynie czekać na mejla od cw czy powinienem coś jeszcze zrobić?

Jak zrobiłem przez return form to też nic nie dostałem, ale jak zrobiłem zwrot przez light form czy coś takiego jak koledzy z forum pisali to od razu przekierowało mnie do etykiety . Dawno odesłałem zegarek jak Pan z obsługi odpisał, że wysyła etykietę do zwrotu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, 83czarny napisał(-a):

Dostaniesz etykietę zwrotną. Prawdopodobnie będzie też do uzupełnienia upoważnienie dla DHL do odprawy celnej. 

Właśnie jestem w trakcie procesu. 

Dziękuję!

4 godziny temu, gunit82 napisał(-a):

Jak zrobiłem przez return form to też nic nie dostałem, ale jak zrobiłem zwrot przez light form czy coś takiego jak koledzy z forum pisali to od razu przekierowało mnie do etykiety . Dawno odesłałem zegarek jak Pan z obsługi odpisał, że wysyła etykietę do zwrotu. 

Dziękuję!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2d10fccf084b779754188b74a4624e60.jpg

Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P7foLUw.jpeg

wEwMvD1.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka mała ankieta :D

Co byście wybrali: The Twelve 40 (na pasku), C60 Trident Pro 600 42 czy  C63 Sealander GMT?

Ps. Tak, przyznaję się bez bicia, mam dylemat przedzakupowy i jak byłem przekonany do powrotu do Trident'a, tak teraz chyba "12" zawróciła mi w głowie.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Just now, tommly said:

Co byście wybrali: The Twelve 40 (na pasku), C60 Trident Pro 600 42 czy  C63 Sealander GMT?

Ps. Tak, przyznaję się bez bicia, mam dylemat przedzakupowy i jak byłem przekonany do powrotu do Trident'a, tak teraz chyba "12" zawróciła mi w głowie.

Co prawda chyba, ale... bierz "12". Inaczej się nie przekonasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, tts napisał(-a):

Co prawda chyba, ale... bierz "12". Inaczej się nie przekonasz.

To prawda, ta nowinka najbardziej kusi, szkoda, że bransę będzie można zamówić dopiero w piździerniku ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, tommly napisał(-a):

C63 Sealander GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minutes ago, tommly said:

szkoda, że bransę będzie można zamówić dopiero w piździerniku ;)

Cóż znaczy miesiąc wobec wieczności?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie GMT:) Bierz, a dostaniesz ode mnie 15% na fajne zabawki dla dużych chłopców😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, 83czarny napisał(-a):

Zdecydowanie GMT:) Bierz, a dostaniesz ode mnie 15% na fajne zabawki dla dużych chłopców😁

Kusiciel :D

Serio 15% ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, tommly napisał(-a):

Sealander GMT bez dwóch zdań

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, tommly napisał(-a):

Pro 600 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi