Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Mierzyłem dzisiaj tego piaskowego 40mm, świetny zegar, mega wygodny, w słońcu mieni się na złoto, ale ... nie widzę dla niego zastosowania u siebie. Taki typowy wakacyjniak, może kiedyś, jak będę odbudowywał kolekcję, a na razie wolę jednak nudne czarne lub białe tarcze ;)  

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie ten kolor jest stonowany. Zdecydowanie nie jest to tylko wakacyjny zegarek. Jedynie co mnie mierzi w tej 38mm wersji to zwężanie paska do 16mm, ale przebolałem to, bo na bransolecie powinno byc w sam raz.  

IMG_5258.jpeg

Edytowane przez DawidM86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, DawidM86 napisał(-a):

Dla mnie ten kolor jest stonowany. Zdecydowanie nie jest to tylko wakacyjny zegarek. Jedynie co mnie mierzi w tej 38mm wersji to zwężanie paska do 16mm, ale przebolałem to, bo na bransolecie powinno byc w sam raz.  

IMG_5258.jpeg

Zegarek spoko, ale czarny pasek do tej tarczy to jedna średnio im wyszedł.

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zegarek spoko, ale czarny pasek do tej tarczy to jedna średnio im wyszedł.

A ja Ci powiem, że właśnie z czarnym paskiem bardziej mi się widzi, jest przez to troszkę stonowany odbiór tarczy, taki fajny kontrast. Na bransolecie jest mocno blink blink.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki, domyślna guma jest fajna, wygodna. Jeszcze myślę na dedykowanym pasku od Delugs. Tylko to polowa ceny bransolety, wiec cały czas się zastanawiam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi