piowa 265 #3601 Napisano 25 Kwietnia 2017 Pierścień widać tylko w niektórych sytuacjach oświetleniowych. W innych trzeba go wypatrywać. W jeszcze innych nie widać wcale. Pierścień "ze stolicami" widać zawsze. Oczywiście nie wszystkie miasta z pierścienia sa stolicami. ADL, HNL, LAX, DEN, CHI, NYC, RIO... 8--)) Toma, minęło ponad półtora roku i nie znudził się. Już prędzej Król GXW-56-1B się znudzi. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #3602 Napisano 25 Kwietnia 2017 o co chodzi z tym pierścieniem ? co znika pod wpływem światła ? ten ze stolicami ?Nie, na tarczy jest taki ślad jakby wskazówka godziny go wyryła a to pewnie od panelu słonecznego tzw tajemny krąg Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #3603 Napisano 25 Kwietnia 2017 dobra - widzę, dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11571 #3604 Napisano 27 Kwietnia 2017 Cyk ... samochodowo 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #3605 Napisano 27 Kwietnia 2017 I niech ktoś powie że Mudmasterek nie jest najpiękniejszy na świecie to sczeznę. Mam go prawie od roku i dalej nie mogę się nim nacieszyć. Jest to jeden z najlepszych zakupów w moim życiu a nie chwaląc się jestem zdrowo walniętym gadżeciarzem i lubię wszelkiego rodzaju błyskotki elektroniczne Mudek wart jest każdej złotówki i każdego zachwytu. Ot taka mała reklama 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #3606 Napisano 27 Kwietnia 2017 Popieram. Mam tak samo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3607 Napisano 27 Kwietnia 2017 Dla mnie MudMaster jest wspaniałą odtrutką na zegarkowe ADHD. 8--)) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5715 #3608 Napisano 27 Kwietnia 2017 Dla mnie MudMaster jest wspaniałą odtrutką na zegarkowe ADHD. Co prawda krótko go mam ale, jak na razie, w pełni się zgadzam z powyższym... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11571 #3609 Napisano 27 Kwietnia 2017 Dla mnie MudMaster jest wspaniałą odtrutką na zegarkowe ADHD. 8--)) pozdrawiam, Piowa U mnie to niestety tak nie działa, a szkoda 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #3610 Napisano 28 Kwietnia 2017 Ja byłem przekonany,że u mnie odtrutką będzie mtg.niestety nic z tego nie wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3611 Napisano 28 Kwietnia 2017 U mnie to chyba zadziałało. Przed MudMasterem miałem 38 zegarów w mniej więcej 4 lata. Po MudMasterze miałem 10 zegarów w ponad półtora roku. Większość bardzo krótko. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #3612 Napisano 28 Kwietnia 2017 U mnie to chyba zadziałało. Przed MudMasterem miałem 38 zegarów w mniej więcej 4 lata. Po MudMasterze miałem 10 zegarów w ponad półtora roku. Większość bardzo krótko. pozdrawiam, PiowaTylko ja nadal nie wiem czy to oznacza, że jesteś bardziej zdrowy czy bardziej chory 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3613 Napisano 28 Kwietnia 2017 Teoretycznie dla większości społeczeństwa bardziej zdrowy...W praktyce dla wielu użytkowników tego forum bardziej chory... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #3614 Napisano 28 Kwietnia 2017 Czyli jesteś zdrowo chory 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #3615 Napisano 28 Kwietnia 2017 Wyobraź sobie Piowa jaki miałbyś problem z wyborem jakbyś żadnego nie sprzedał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5715 #3616 Napisano 28 Kwietnia 2017 Wyobraź sobie Piowa jaki miałbyś problem z wyborem jakbyś żadnego nie sprzedał No i coś w tym jest... im więcej zegarków tym trudniejszy wybór i więcej wątpliwości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #3617 Napisano 28 Kwietnia 2017 Piotrek a Fazi ile ma zegarków? 500? 700?Ma problem z wyborem, chyba nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5715 #3618 Napisano 28 Kwietnia 2017 Piotrek a Fazi ile ma zegarków? 500? 700?Ma problem z wyborem, chyba nie Nie wiem czy Fazi ma - ja na jego miejscu bym miał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11571 #3619 Napisano 30 Kwietnia 2017 No i coś w tym jest... im więcej zegarków tym trudniejszy wybór i więcej wątpliwości Ano coś jest na rzeczy Też teraz doszedłem do takiego etapu, że mam chyba wszystkie zegarki jakie chciałem mieć, no i wypadałoby coś sprzedać żeby podreperować budżet, ale nie mam co, bo wszystkie fajne 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
19Damian83 1 #3620 Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam .To mój pierwszy post na tym forum . Przed zakupem GWG 1000 zaglądałem tu w celu opinii tego wyjątkowego zegarka. Aż w dniu dzisiejszym stałem się jego posiadaczem. Jest to mój obecnie 5 casio ( hda-600 Riseman ef-331 Protrek prw-1500t i Mudmaster ) Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #3621 Napisano 30 Kwietnia 2017 Graty.Niech się nosi. Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #3622 Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) Taki mały relaxik Edytowane 2 Maja 2017 przez wacha56ks 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marx 0 #3623 Napisano 2 Maja 2017 Maiłem okazję dzisiaj przymierzać mudmastera i okazało się, że na moim małym nadgarstku dobrze się układ, podobnie, jak mudman. Wcześniej przymierzałem gw-9400 i był dla mnie za duży, co jest dziwne bo według specyfikacji na stronie Casio powinno być odwrotnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11571 #3624 Napisano 2 Maja 2017 Maiłem okazję dzisiaj przymierzać mudmastera i okazało się, że na moim małym nadgarstku dobrze się układ, podobnie, jak mudman. Wcześniej przymierzałem gw-9400 i był dla mnie za duży, co jest dziwne bo według specyfikacji na stronie Casio powinno być odwrotnie. Było już wiele razy poruszane, wszystko przez wewnętrzne skrzydełka na pasku. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #3625 Napisano 4 Maja 2017 (edytowane) Panowie ktoś byłby zainteresowany nowym Mudmasterem w dobrej cenie? Poniżej 2K Detale na PW Edytowane 4 Maja 2017 przez john.doe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach