Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chce nikt czarnego metalu za tysiaka? Lezy na bazarku i sie kurzy...

20221007_130729.thumb.jpg.2ff0ca263cf8e47f0459c4d29423a412.jpg
Fajny zegarek. Jeden z dwóch, może trzech g-shocków, które mnie jeszcze interesują. Poza wspomnianą serią gmw, chodzi mi po głowie jeszcze Romek oraz coś z serii gst. Ewentualnie może jeszcze mudmaster, ale nie jestem przekonany co do jego rozmiaru. Nie wspominając o cenie. Z tych trzech wymienionych modeli, teoretycznie bliżej mi do gw-9400, ponieważ chciałbym zegarek do przysłowiowego "ciorania". Ale przekonania nie mam, bo z drugiej strony miałem przez krótko gw-5000u i bardzo mi się podobał. W skrócie - leżał idealnie, wyglądał miodnie, ale wiele do życzenia zostawiał wyświetlacz w technologii TN oraz małe, ciężko chodzące przyciski. Także muszę się udać do sklepu i porównać te dwa, może 3 zegarki i wówczas podejmę decyzję. O ile jeszcze gmw będzie wisiał na bazarku.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
idzie lato - czas się dopasować
96db01265cbe895d392876bc7e825cd8.jpg&key=d085ac51d26c46eb9999b10ddc9ac552affaba39112371d0a6a1f5d4c7641146

takie spostrzeżenie po kilku dniach na ręce - dlaczego rozstaw dziurek jest zmieniony względem czarnego zestawu? o ile w oryginalnym nie miałem żadnego problemu z dopasowaniem, tak tutaj albo za ciasno, albo za luźno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Louis Cypher napisał(-a):

image.jpeg

Ja nie wiem kto te wyświetlacze wymyślił... Tanie Casio z serii Vintage ma lepsze kąty widzenia 🤣 Uwielbiam swojego GW-5000U, ale kąty widzenia takie same...🤦‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, mariusz9a napisał(-a):

Ja nie wiem kto te wyświetlacze wymyślił... Tanie Casio z serii Vintage ma lepsze kąty widzenia 🤣 Uwielbiam swojego GW-5000U, ale kąty widzenia takie same...🤦‍♂️

Nie przesadzaj 🙂 Tutaj kąt specjalnie taki, żeby było dobrze widać bezel i pasek.

Jaki problem troszkę obrócić nadgarstek? 
W starych negatywach to jest tragedia…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a):

Jaki problem troszkę obrócić nadgarstek? 

Dla mnie czasami jest to problem kiedy bardzo dyskretnie chcę zobaczyć która godzina. Rzucam okiem na zegarek a tam widzę to co na Twoim zdjęciu🤣 Nie są to częste sytuacje, ale się zdarza 😛 Mój dużo tańszy protrek ma wyświetlacz STN, szkoda że tu nie dali... No ale ma to swój urok 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi