Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Yokaszin

CASIO G-9300 Mudman

Rekomendowane odpowiedzi

Nieźle. On chyba musi być dziurawy, że tak paruje mocno :D

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziurawy raczej nie jest, bo nurkowałem z nim na parę metrów. Nie był też rozkręcany.

Odpowiedz. Serwisu Casio

"Dzień dobry

Jeśli parowanie jest krótkotrwałe (kilka sekund, góra kilka minut) to zjawisko jest dość naturalne, nazywa się to kondensacja wilgoci i spowodowane jest znaczną różnicą temperatur pomiędzy dwoma stronami parującej powierzchni, czyli w tym wypadku szybki. Takie zaparowanie powinno jednak szybko zniknąć. Jeśli utrzymuje się, to znaczy, że w zegarku jest zbyt wysoka wilgotność i taki zegarek trzeba oddać do serwisu."

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez jac76

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisu Carbon Fiber nie widać więc raczej nie, chyba że ma inne ubranko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie od niedawna jestem posiadaczem mudmana wiecie może jak przywrócić ustawienia fabryczne? Lub jak prawidłowo ustawić fazy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mi wiadomo nie ma czegoś takiego jak factory settings , chyba że baterie wyciągniesz co jest bezsensem bo i tak będziesz musiał wszystko ustawić na nowo ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ustawisz strefę czasową to już fazy księżyca będą ok (dla nas BER). Nie ma chyba innej możliwości.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno pytanie czy jeśli zaniose zegarek do salonu TT wymienią mi baterie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno pytanie czy jeśli zaniose zegarek do salonu TT wymienią mi baterie?

Nie, zaproponują wysyłkę do serwisu zibi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za informacje mój mudman od paru dni ma poziom na M więc coś czuje że czas na zmiane baterii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ma poziom na M to nie czas zmieniac akumulatora,tylko można wystawić go na słońce :)

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słońca brak cały czas na parapecie jest i nic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ile lat ma ten mud że chcesz akumulator przez to że ma M wymieniać ? Tak samo miałem w range ,cały czas było M pomimo parapetu i doświetlania lampkami przez kilka dni ,jak wyszło słońce mocne to po kilkunastu minutach zrobiło się H

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rok produkcji sierpień 2011 więc 5 lat już ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tym bardziej , mam starsze G z solarem i akumulator trzyma jak nowy ( GDF mam z 2011 albo 2010 i nadal jest oryginał bateria a to nie akumulator ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

5 lat, to zazwyczaj niewiele na aku. No chyba, że większość czasu z tych 5. lat przeleżał w szufladzie, ale to chyba nie ten przypadek. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój jest starszy z tego co pamiętam i cały czas na H a nie leży całymi dniami tarczą do słońca, jak nie na ręce to w pokoju od północnej strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jakie dane do faz księżyca? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś sądny dzień bo mój też dziś spadł na M

@ziko739 - mój dziś wskazuje 26,9

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez xavras_s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ciągle na H :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój dziś wskazuje 27,9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi