Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Yokaszin

CASIO G-9300 Mudman

Rekomendowane odpowiedzi

Prw-2500 ma ale może chodził Ci po głowie prg-250? On co prawda ma solar ale bez WC a tak to chyba to samo co prw-2500.

Czy prw. 2500 jest taki sam wielkościowo jak 3500?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek, no kawał bestii z tego PRW  :rolleyes:

Takie lubię :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie ten jedyny słuszny już od dłuższego czasu nie jest wyciągany z pudła :D pewnie za jakiś czas trafi na bazar :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Radio widzę nie odebrało :D

Podróbka

Jedyny słuszny ;)

Ten tzw. jedyny słuszny odbiera tylko radio Maryja,także ja podziękuję za taki wynalazek

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozkręcał ktoś mudmana? Czy wokół modułu jest jakaś przekładka czy leży po prostu w kopercie? Czy czujniki są zintegrowane w module czy może na jakimś pasku nontowane w kopercie?

Pac parts podaje jeszcze jakieś decorative piece - to coś w bezelu? Nie chodI na pewno o osłonę przycisków bo one są osobno na liście częsci.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam czy jest jakaś gumowa przekładka na zewnątrz modułu, ale raczej nie. Jedynie guma pod deklem.
Czujniki to tylko kompas i termometr -nie ma żadnych taśm, wszystko jest w module schowane.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za odpowiedź

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny, nawet bardzo, będę miał problem które moro wybrać do japońskiej elektronicznej trójcy :).

Gratuluje Tomaliusz!!

Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

tak się stało że zachorowałem na mudmana i trafiłem tutaj. Najbardziej mnie interesuje wersja GW ale w tym momencie nówka ma dla mnie trochę cenę nie do przejścia. Ale z używanych trafiłem takie coś jak na poniższych fotkach. Z opisu wynika że jest to GW-9300GB, ale co Wy (specjaliści) o tym sądzicie ?

95bd7d954397b0646dba51d2f2fe.jpg

3b2842874757855d18bca6ff1d73.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety to tania podróbka nic nie warta.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z posiadaczy może się wypowiedzieć na temat negatywu 9300? Mam na oku wersję gw-9300dc i się zastanawiam, bo opinii na ten temat jak na lekarstwo.

Oczywiście chodzi mi o czytelność wyświetlacza w, powiedzmy, nie najlepszym oświetleniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z posiadaczy może się wypowiedzieć na temat negatywu 9300? Mam na oku wersję gw-9300dc i się zastanawiam, bo opinii na ten temat jak na lekarstwo.

Oczywiście chodzi mi o czytelność wyświetlacza w, powiedzmy, nie najlepszym oświetleniu.

Negatyw to negatyw - w nie najlepszym oświetleniu jest czytelny jak nie wiem co gdy się światełko zapali ;)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze szkoda. Mój "negatywny" GD-350 mnie rozpieszcza, nawet w nie najlepszym świetle czytelność jest doskonała.

Zastanawiam się na 9300dc ponieważ chodzi mi po głowie mały mod. Nie wiem, czy aż taka ingerencja jest możliwa, ale kombinuję coś w ten deseń:

35253165624_262a7c1300_o.jpg

Pierwsze dwa, to oczywiście oryginały*. Pozostałe trzy pary to swap'y modułu/bezela/paska w różnych konfiguracjach. Da się tak w ogóle?

*(zdjęcia oryginałów zaczerpnięte z internetów)

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przełożenie obudowy to 5 min z przerwą na kawę więc bez problemu  ;) co do negatywu - na pewno fajnie wygląda, miałem tylko chwilę muda w negatywie na ręce i nie zamieniłbym jasnego na ciemnego, jednak wolę komfort użytkowania jasnego wyświetlacza. Żeby był bajer to wolałbym zrobić moda na złoty wyświetlacz  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi