Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wojciech1500

Witam, sprzedam taką rzadszą Pobiedę z lat 50-tych, bo już ciasno mi się w kolekcji robi.

Na dokładnym chodzie, mogę dodać coś na cześci też bo mam sporo takich pobied.

cena - 40zł  30zł

W cenie pasek z PRL-u nieużywany

Zapraszam na bloga, tak o niej więcje napisałem:

http://zegarkiradzieckie.blogspot.com/2014/01/pobieda-z-zakadow-im-maslennikowa-czyli.html

8ad1d7ea7ebcbc8fmed.jpg

Zapraszam! Możliwe wymiany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że mój ostatni aktualnie zegarek dokonał dzisiaj żywota w wyniku nieszczęśliwego zbiegu okoliczności, a że obecnie nie mogę wydatkować większej kwoty szukam kogoś kto mnie chwilowo poratuje przed sprawdzaniem godziny na komórce (czego nie znoszę).

Szukam czegoś w stanie w którym jeszcze nie powstydzi się nosić ale tylko do 60 zł nie więcej.

Może ktoś ma coś na zbyciu, radziecki, rosyjski lub innej narodowości, cokolwiek sensownego do tej kwoty.

Proszę o wszelkie ewentualne propozycje tylko na priv bo szczerze to nie śledzę dokładnie tematu. Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj pokazywałem go w nowych nabytkach ale po długim zastanowieniu doszedłem do wniosku że lepiej mu będzie w innym domku wraz z kolegami z ussr.co do stanu zegarka to  osądzicie sami na podstawie zdjęć,sławek oczywiście na chodzie ale jakim to nie umiem powiedzieć (za krótko go mam)

cena 45zł z wysyłką

post-59322-0-90125200-1392926145_thumb.jpg

post-59322-0-62394600-1392926159_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, sprzedam taką rzadszą Pobiedę z lat 50-tych, bo już ciasno mi się w kolekcji robi.

Na dokładnym chodzie, mogę dodać coś na cześci też bo mam sporo takich pobied.

cena - 40zł  30zł

W cenie pasek z PRL-u nieużywany

Zapraszam na bloga, tak o niej więcje napisałem:

http://zegarkiradzieckie.blogspot.com/2014/01/pobieda-z-zakadow-im-maslennikowa-czyli.html

Zapraszam! Możliwe wymiany.

a rakiete kubot mira nie sprzedajesz ?? czekam i czekam aż wystawisz a tu ciągle nic :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Ona na razie ze mną zostaje ;)

Mam na zbyciu tą Pobiedę i POljota olimpijskiego, więc pytać, negocjować, chętnie się też wymienię :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś się pochrzaniło, dotyczy Pobiedy z TTK1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję tarczę do takiej czAjki jak na zdjęciach . Oddam w zamian koperty z postow powyżej, pojedynczo lub razem. Koperty z pobiedy, rakiety ufo i sławy, (dzięki Casper_rsi).

Mogę również zapłacić.

Tarcza pilnie potrzebna, cały zestaw czeka na złożenie tylko tarczy brak a małżonka się niecierpliwi.;-)

post-68064-0-15592900-1392968434.jpeg

post-68064-0-15347200-1392968449.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza pilnie potrzebna, cały zestaw czeka na złożenie tylko tarczy brak a małżonka się niecierpliwi.;-)

Wczoraj widzialem nA alle w zestawie kilku stArych sikorów, zerknij zapewne jeszcze wiszą bo w większosci to kwarcoki byly.

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam takiego Poljota - bez paska. Cena jaka mnie interesuje to 60zł z wliczoną przesyłką poleconą priorytetową.

Tarcza nosi skazy, widać na zdjęciach. Koperta z przetarciami, sekundnik nie oryginalny, koperta AU10. Zegarek po czyszczeniu, konserwacji i smarowaniu na początku stycznia. Nie sprawdzałem dokładności chodu. Kontakt na PW.

1674586.jpeg

1674587.jpeg

1674585.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Sprzedam 2 pobiedy do czyszczenia, cena to 30zl za obie, gratis dodam werk z tarczą do zima :)

dd7b43ceeaaff71bmed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam takiego Poljota - bez paska. Cena jaka mnie interesuje to 60zł z wliczoną przesyłką poleconą priorytetową.

Tarcza nosi skazy, widać na zdjęciach. Koperta z przetarciami, sekundnik nie oryginalny, koperta AU10. Zegarek po czyszczeniu, konserwacji i smarowaniu na początku stycznia. Nie sprawdzałem dokładności chodu. Kontakt na PW.

1674586.jpeg

1674587.jpeg

1674585.jpeg

OBNIŻKA! 50 zł z wliczoną wysyłką. Dopiero teraz zauważyłem, sekundnik jest "złoty", ale kąt padania światłą sugeruje inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Mi coś kirowska plyta werku nie pasuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takiego kupiłem, uroki kupowania na giełdzie. Osobiście z mojej strony nie było nic kombinowane, prócz zmiany sekundnika z czarnego na złoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Oddam kompletnego wostoczka pasjonatowi. Zegarek dostałem w gratisie. Jest dokręcony do oporu i zaschnięty.  Stan zewnętrzny nawet fajny - patrz foty.

Do pokrycia tylko koszty poleconego zwykłego i zakupu koperty bąbelkowej - razem 6 zeta. Wpłata na konto w mBank.

Kto pierwszy napiszę biorę temu poślę - fajny zegarek do nauki za cenę lichego browara ;-)

\\EDYCJA: wostok znalazł już pasjonata... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Sprzedam 2 pobiedy do czyszczenia, cena to 30zl za obie, gratis dodam werk z tarczą do zima :)

dd7b43ceeaaff71bmed.jpg

Komu komu? Daje gratis zima na części :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddam kompletnego wostoczka pasjonatowi. Zegarek dostałem w gratisie. Jest dokręcony do oporu i zaschnięty.  Stan zewnętrzny nawet fajny - patrz foty.

Do pokrycia tylko koszty poleconego zwykłego i zakupu koperty bąbelkowej - razem 6 zeta. Wpłata na konto w mBank.

Kto pierwszy napiszę biorę temu poślę - fajny zegarek do nauki za cenę lichego browara ;-)

wostok_oddam1_1.JPG

wostok_oddam1.JPG

Jezeli nikt się nie zgłasza to biorę.

Mój ulubiony zegarmistrz załatwia mi olej to może sprubuję ( nie wiem tylko kiedy).

Daj konto na P.W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, kupię mechanizm lub cały taki zegarek może być bez koperty do takiej Rakiety, niewiem jaki to model może ktoś podpowie. Kiedyś zepsułem staruszkowi, i pomyślałem że mu odnowie, mam do niego kopertę, tarcza jest w opłakanym stanie, mechanizm również i niekompletny, chociaż co do mechanizmu nie jestem pewnien czy to ten, teoretycznie wszystko pasuje ale na mechaniźmie jest Litera B 2209, czyli jak dobrze rozumiem od wostoka, czekam na odp.

post-35857-0-15816400-1393071533.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mechanizm 2209 jest z centralną sekundą, ta tarcza jest od mechanizmu 2603 (z dolną sekundą).
Wklej zdjęcia mechanizmu jaki potrzebujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.