Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Nie lubię licytacji.Zawsze się znajdzie kolekcjoner z tysiącem zegarków który przebije bo musi mieć ten 1001. Poza tym to nie ten stan jak kolegi z forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie...dwa średnie wostoczki, tarcze nieidealne, koperty owszem...ładne, a bitwa jak o jakąś rzadkość :P Poczekajcie do jutra, aż się Wojciech "uzupełni" ;)

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się nie ma co łudzić. Jak Wojciech powiedział, że bierze to jest pozamiatane:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcą oszczędzić Wojtka....jutro też coś pokaże na sprzedaż...ale w nieco wyższej cenie :P Bądźcie czujni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łyski i  johndeacon nie marudźcie :)  Powinienem dać do okazji ale tak się czepiliście tych Wostoków:

http://allegro.pl/stary-zlocony-wostok-18-kamieni-i5032495778.html

Taaa, SZEŚĆ dni czekania i cena będzie jak u Zbigniewa...  :mellow:

kchrapek - może wątpisz w to że na końcu przekroczy 100 talentów??  :D

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka szpejów:

1. Błonex, tarcza z fajną patyną + werk

28705030667771067417.jpg

cena 49zł + ship

3. Poljot automat w grubo złoconej kopercie, na chodzie. 

40171374868221104939.jpg

cena 199zł + ship

4. Wostok Dniepr. Zegarek kupiony jako NOS z pudełkiem, jednak na potrzeby ratowania jakiegoś innego musiałem w nim wymienić kopertę. W tym wystarczy wymienić bezel i przepolerować kopertę. Wskazówki, tarcza, werk to nóweczki. Przy ew. podmianie tarczy na inną mamy coś pięknego:)

01366697900635628233.jpg

35234436752852540633.jpg

99405136776347074511.jpg

cena 99zł + ship

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

O to to to! Dokładnie. Początkowy kolekcjoner który chce zacząć przygodę musi majątek wydać. A niestety gro zegarków tutaj trafia do ludzi którzy posiadają dziesiątki jeśli nie setki egzemplarzy.

Ja już od miesiąca poluję na coś w uszanowanym stanie w stylu tych Wostoków i lipa.

A nie można było rozdzielić tych dwóch Wostoków i sprzedać osobno? Zawsze to była szansa, że dwie osoby kupią.  :(

Gdyby coś....ja drugi w kolejce.

Wostoki biorę ja :) :)

A sprostowanie, nie mam jakiś tam tysięcy zegarków ruskich, tylko ponad 200 z kawałkiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sprostowanie, nie mam jakiś tam tysięcy zegarków ruskich, tylko ponad 200 z kawałkiem. 

Bo to jest tak jak z hektarami za komuny. Jak masz więcej niż 5 ha { czyt.zegarków} tu Ty kułak jesteś. Kiedy już koledzy osiągną te 200 ha z kawałkiem {czyt.zegarków} to będą wiedzieli jak cięzko było je wypatrzyc,wynegocjować i ile to kosztowało wyrzeczeń.... a przysłowie pszczół mówi: cierpliwość jest gorzka,ale przynosi słodkie owoce. Hej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wostoki biorę ja  :)  :)

Bo to jest tak jak z hektarami za komuny. Jak masz więcej niż 5 ha { czyt.zegarków} tu Ty kułak jesteś. Kiedy już koledzy osiągną te 200 ha z kawałkiem {czyt.zegarków} to będą wiedzieli jak cięzko było je wypatrzyc,wynegocjować i ile to kosztowało wyrzeczeń.... a przysłowie pszczół mówi: cierpliwość jest gorzka,ale przynosi słodkie owoce. Hej.

Ładnie, ładnie...

No ale nie ma co dziwić. Już Babcia mi mówiła że Miś Uszatek, to on dobrze gada.   :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o rezerwację Czajki rezonatora do 21 jeśli można, do czasu zobaczenia zdjęć na komputerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, w myśl zasady kupić tanio sprzedać drogo :D Trudno, odbiję sobie innym razem.

Tak nawiasem mówiąc posiadasz 200 ponad zegarków i nie potrafiłeś znaleźć dla mnie ani jednej sztuki radzieckiego zegarka jako pierwszego aby złapać bakcyla (w moim budżecie do 120 zł).

Albo masz same okazy, albo się drogo cenisz :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#Hipek, już dawno miałem Cię zapytać: skąd Ty masz takie fajne drewniane 'ekspozytory' do zegareczków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na bazarku wystawiam Sławę Lodówkę KMF  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może już jej nie ma, bo też szukalem :)

EDIT: jest :D dla mnie za wysoko niestety :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj grubo!!! Nawet bardzo grubo :o A dla mnie to już zupełnie jak dziś wysoliłem za medyczną :(

Tanio nie jest, ale biorąc pod uwagę dostępność to już inaczej to wygląda. Ja za nią dałem niewiele mniej kilka lat temu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.