Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

A ja kupię tarczę w dobrym stanie do amfibii...

Nie wiecie gdzie można kupić? Na allegro nie spotkałem, może ktoś posiada bo moja dość brzydka i przydałaby się nowa... mechanizmy,  a jeszcze prędzej będzie wpisz stare zegarki na allegro i mechanizmy i części o i tu pewnie coś było o ile pamiętam.

wpisz stare zegarki, allegro , mechanizmy i części i ja tam kupiłem o ile pamiętam , albo antyki-mechanizmy i części, masz taką ofertę nr. 5095045225

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię tarczę do wostoka komandirskiego,najlepiej z czołgiem,lub inną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Cię zainteresuje któraś z tych 2 (porysowane są szkiełka) to mogę się kopsnąć do mojego majstra i wziąć którąś. Liczy sobie za jedną 20 zł do tego wysyłka (trzeba traktować jako niesprawne ale można się miło zaskoczyć, chociaż Ty potrzebujesz tylko tarczy więc chyba nie problem). Będę u niego na początku marca... 

Tę biorę od razu... Tarcza jest fajna i wskazówki lepsze od obecnych moich.... Poproszę więc PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza z aukcji jest dedykowana do jakiegoś specyficznego wostoka-komandira...  

Dla mnie komandir zawsze ma datownik! ale cóż, być może niewiele jeszcze widziałem :)

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak by kogoś interesowała taka pobieda to pisać cena 35pln z dowózką 

post-59322-0-31921100-1424261950_thumb.jpg

post-59322-0-25476800-1424261993_thumb.jpg

post-59322-0-09105300-1424262021_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie bezpośrednio o zegarkach, ale dotyczy ich jak i spraw radzieckich, a tutaj zaglądają niemal wszyscy:

Panowie chciałbym kupić/wynająć/pożyczyć/wziąć w dzierżawę wieczystą*                                                (*) niepotrzebne skreślić

banknoty rublowe byłego ZSRR.

Interesują mnie w ilości docelowej (jak np. ktoś ma więcej) po 5 - 6 sztuk z nominałów:

10 rubli

25 rubli

50 rubli (lub 100 rubli).

Potrzebne do pewnego projektu fotograficznego bezpośrednio związanego z zegarkami radzieckimi. 

Powiecie że najłatwiej to kupić na Alledrogo?? Tak, ale to nie takie proste. Same sowieckie pieniążki są tanie, ale przesyłki już nie za bardzo. (Może to forma powiększania zysku??)

By zdobyć te pare papierków trzeba wysupłać jednak pod 2 stówki.   :(

Mając więc kilku(nastu) kolegów Forumowych ze 'Ściany Wschodniej', pomyślałem że może zapytam o pomoc. Może ktoś ma gdzieś to to leżeć po szufladach.   ;)

Interesuje mnie też 5 - 6 sowieckich orderów ze stążkami lub jakieś radzieckie oznaki wszelkiej maści.

To chciałbym wypożyczyć.

Pytałem już po Sieci, ale POWAŻNI KOLEKCJONERZY mający po 15 dubli i tak chcą majątku za swoje blaszki.   :unsure:

Jeśli ktoś by miał cosik, proszę na PRIV.

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś posiada taki wałek z długim  gwintem do mołni... to potrzebuję do pasówki...

Chętnie kupię...

walek.jpg

Znalazłem takie na ukraińskiej aukro.au ale nie mam pojęcia jak stamtąd kupić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytaj temat . "Zagraniczne zakupy" tam masz wszystko pieknie opisane  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem takie na ukraińskiej aukro.au ale nie mam pojęcia jak stamtąd kupić...

Jak masz konto na allegro, to normalnie: logujesz się swoimi danymi na aukro.ua i kupujesz (albo dogadujesz się ze sprzedającym i wpłacasz kasę przez WesternUnion)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomne się.

Kupię pilnie coś uszanowanego produkcji radzieckiej w cenie do 120 zł. W razie czego proszę pisać PM. Jak mi się spodoba, przelewik robię z miejsca dzisiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam taki oto Poljot

sprawny budzik działa

stan jak na foto

cena 45zł z wysyłka

wiecej zdjęć i kontakt na pw

post-59240-0-17583700-1424444078_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Johndeacon masz tu poszanowanego budzika. Może dużo cena nie wzrośnie. Aukcja się za chwilę kończy. Moim zdaniem jako codzienniak spisywałby się elegancko.

Strasznie długo już szukasz tego zegarka. Może określ jaki model dokładnie Cię interesuje i wstaw konkretne zapytanie ;)

http://allegro.pl/zegarek-poliot-18-jeweles-alarm-i5079328484.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Johndeacon masz tu poszanowanego budzika. Może dużo cena nie wzrośnie. Aukcja się za chwilę kończy. Moim zdaniem jako codzienniak spisywałby się elegancko.

Strasznie długo już szukasz tego zegarka. Może określ jaki model dokładnie Cię interesuje i wstaw konkretne zapytanie ;)

http://allegro.pl/zegarek-poliot-18-jeweles-alarm-i5079328484.html

:lol:

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomne się.

Kupię pilnie coś uszanowanego produkcji radzieckiej w cenie do 120 zł. W razie czego proszę pisać PM. Jak mi się spodoba, przelewik robię z miejsca dzisiaj.

Przyjrzyj się Rakietom:

http://allegro.pl/zlocona-rakieta-big-0-szukany-model-eksport-ussr-i5102592851.html

http://allegro.pl/rakieta-w-pozlacanej-kopercie-i5102830459.html

i kwarc:

http://allegro.pl/rakieta-quartz-z-bransoleta-idealna-i5094064806.html

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.