Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Wostok 

Zegarek na dokladnym chodzie. Wytarcia z dolu koperty,pekniete szkielko.

Cena 120 z wysylka

post-31975-0-39319400-1467009809_thumb.jpg

post-31975-0-11212500-1467009810_thumb.jpg

post-31975-0-34522500-1467009808_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamienię nowe Casio DW290 na ruska w stanie bdb, na bdb chodzie, naciąg ręczny, datownik.

Dziękuję

Może być też jakiś ładny wżerless primosław

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich,

po ostatnich porządkach Poljot de Luxe Automatic 29 kamieni, schockproof na chodzie.

Do sprzedania.

Problem jest w tym, że zdjęcie jest znacznie cięższe niż 500 kb, które mogą zamieścić na tym forum ...

Cena 250 pln.

Cena do negocjacji - jakieś propozycje ?

post-91910-0-44964100-1467029387_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię wałki naciągu do kieszonkowych mołnii. Koledzy, którzy będziecie masowo robić pasówki, pomożecie?

Wysłane z mojego LIVE2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich,

po ostatnich porządkach Poljot de Luxe Automatic 29 kamieni, schockproof na chodzie.

Do sprzedania.

Problem jest w tym, że zdjęcie jest znacznie cięższe niż 500 kb, które mogą zamieścić na tym forum ...

Spróbuj zmniejszyć nawet w powerpoincie.

I regulaminowo podaj cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do sprzedania Sputnik Krab jasny. Zegarek świeżo po czyszczeniu (jeszcze w regulacji). Stan określam jako dobry. Tarcza w przyzwoitym stanie, niestety czerwony okrąg wokół globusa przetarty w kilu miejsca, dodatkowo jest przy nich przybrudzony. Dodam, że tarcza to oryginał, a nie współczesny zamiennik. Farba trochę popękana - widoczne na zdjęciach. Koperta w stanie jak na zdjęciach, przetarcie kolo koronki, poza tym ładna. Sekundnik nieoryginalny, wskazówki odczyszczone i nie są przez to spójne kolorystycznie. Szkło w dobrym stanie, jeżeli już to z minimalnymi ryskami, bez pęknięć i innych skaz. Na zegarek udzielam tygodnia gwarancji rozruchowej :)

Jeżeli o czymś nie wspomniałem, to chętnie odpowiem na dodatkowe pytania.

Cena 90 zł z wliczoną przesyłką poleconą ekonomiczną.

DSC_0013.jpg
DSC_0014.jpg
DSC_0015.jpg
DSC_0016.jpg

Dokładam Poljota.

Poljot Kirowski z lat 60tych. Na tarczy widać upływ czasu, w postaci rysek i delikatnych przetarć i plamek, ale widoczne dopiero po mocnym przyjrzeniu się. Koperta AU20 w bardzo dobrym stanie, jedynie jakiś rzeźnik dorwał się do otwierania dekla i jest tam poharatane, poza tym koperta bez przetarć złocenia, widocznych rys i innych uszkodzeń - (na deklu 2 widoczne ryski). Nowe szkło, oryginalna koronka co się rzadko zdarza. Zegarek po czyszczeniu (jeszcze w regulacji). W zestawie pasek skórkowy, czarny w wersji XXL. Na zegarek udzielam tygodnia gwarancji rozruchowej :)

Jeżeli o czymś nie wspomniałem, to chętnie odpowiem na dodatkowe pytania.

Cena: 85 zł z przesyłką poleconą ekonomiczną.

DSC_0017.jpg
DSC_0018.jpg
DSC_0019.jpg
DSC_0020.jpg
DSC_0021.jpg
DSC_0022.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim.

Szukam niedrogiej Amfibii, może być nawet niesprawna, albo samej koperty z koronką, deklem i uszczelkami. Ma ktoś? Chętnie kupiię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam, Kupię wałek z koronką do ruhli lub dawcę. Wałek jest specyficzny bo składa się z 2 części . 1 jest zamocowana w werk a 2 połowa jest z koronką. Są specjalne nacięcia w walku by połączyć je w całość. Pozdrawiam

Zdjęcie koperty net. W tej kopercie brak otworu do odkręcenia wałka

Szukam jeszcze kompletu  wskazówek do rakety Big 0

post-86954-0-64760200-1467108636.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytać, negocjować, korumpować :) Jestem otwarty na propozycje i rozmowy.

Sputnik Kirowski i garniturowy Poljot Kirowski - http://zegarkiclub.pl/forum/topic/13244-kupi%C4%99-sprzedam-zamieni%C4%99-oddam/page-721?do=findComment&comment=1770252

Stara Rakieta w rzadko spotykanej kopercie. Koperta AU10, ale z widocznymi przetarciami, przy koronce, na uszach oraz od strony dekla. Piękny 17 kamieniowy werk po czyszczeniu i konserwacji, wyregulowany do 1 min/ 24h. Tarcza przyzwoita, z mało widocznymi przybrudzeniami (jakby kurzem, może da się zmyć - ja nie ryzykowałem), jedynie ubytki farby na samym rancie tarczy - poniżej indeksów minutowych. Prawe górne ucho delikatnie krzywe. Nosze szkło. W zestawie pasek widoczny na zdjęciach, ale tragiczna jakość :) Udzielam tygodnia gwarancji na rozruchowej :) Myślę, że stan zegarka dobrze przedstawiają zdjęcia.

Cena 88 zł 75 zł z wliczoną przesyłką poleconą ekonomiczną.

DSC_0023.jpg
DSC_0024.jpg
DSC_0025.jpg
DSC_0028.jpg
DSC_0027.jpg
DSC_0029.jpg
DSC_0030.jpg

Złocony Wostok. Stan przeciętny. Koperta z wytarciami złocenia na brzegach, tarcza ma na środku - pod osią wskazówek odbarwienie. Zegarek czyszczony, smarowany i regulowany - odchyłka nie więcej jak 1 min/24h. Szkło oryginalne, bez rys i pęknięć.

Cena 38 zł z wysyłką poleconą ekonomiczną.

DSC_0001.jpg
DSC_0003.jpg
DSC_0004.jpg
DSC_0002.jpg
DSC_0011.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Na sprzedaż bardzo ładny złocony Komandir. Delikatne ryski na bezelu i przy uszach, po lekkiej polerce nie będzie śladu.

Zegarek zachowany 100% w oryginale. Tarcza wskazówki ideał. Mechanizm sprawny na bardzo dobrym chodzie.

Cena 160zł z wliczoną wysyłką.

WP_20160628_20_00_42_Pro.jpgWP_20160628_20_00_48_Pro.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć koledzy:)i koleżanki :)

Kto mnie poratuje i sprzeda szkiełko do poljota de luxe w automacie ??może być do polerki

Poratujcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię slave lodówkę nowego typu (ta większa). Fajnie jakby nie była to wersja złota :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię slave lodówkę nowego typu (ta większa). Fajnie jakby nie była to wersja złota :-)

Post na samej górze od Krzyśka_W :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na sprzedaż, wszystkie sprawne, dokładności nie sprawdzałem, ale raczej powinno być ok. stan widać na foto, większość ładna :D dodatkowe fotki na priv.

Pisać, pytać, korumpować.

Zapraszam! ;) rozważę każdą propozycję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Post na samej górze od Krzyśka_W :)

Dzięki, nawet nie popatrzyłem. Miałem na myśli inną wersję kolorystyczną, ale ta jest lepsza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, nawet nie popatrzyłem. Miałem na myśli inną wersję kolorystyczną, ale ta jest lepsza :D

Sorry chłopaki, ale ta lodówka już jedzie do mnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@25kamil25 no fest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@25kamil25 no fest...

Kamil, ja napisałem zaraz po pojawieniu się postu a za mną ustawiła się wielka kolejka ;) to rzadki model, może w nie najlepszym stanie, ale widzę go 2 raz w ciągu roku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie wypadałoby, żeby Sprzedający zaznaczył w swoim poście, co w realizacji, a co dostępne, bo póki co wprowadza kolegów w błąd dając im złudną nadzieję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie wypadałoby, żeby Sprzedający zaznaczył w swoim poście, co w realizacji, a co dostępne, bo póki co wprowadza kolegów w błąd dając im złudną nadzieję

Pewnie wieczorem to zrobi ;) teraz jest w robocie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POSZUKUJĘ:

Dopuszczam wymianę zarówno za podobizny królów jak i barter (lub transakcję mieszaną).

1.

Poljot / Kirow obserwacyjny 24j

ecf2a3e193f8.jpg

2.

Poljot / Kirow obserwacyjny 22j

b50406cf31e0.jpg

3.

Kirowka - biała tarcza (tylko naręczny) z czarnymi indeksami - zasadniczo szukam tarczy, ale nie pogardzę całym zegarkiem, poniższy wzór (dobry stan):

e782b4a9e099.jpg

4.

Kolejna Kirowka - tym razem z logo 1 moskiewskiej - tylko naręczne, mile widziane bite numery - może być sama tarcza, może być cały zegarek, nie pogardzę wersją z niebieskim nadrukiem:

2e36c9674e92.jpg

5.

Sekundnik z kółkiem do Poljota divera 23j:

7b87fefaf800.jpg

6.

Niebieską (i tylko niebieską) tarczę z białym krzyżem do Poljota 23j automat - tylko stan BDB, żadnych rys, odprysków, odbarwień w kierunku fioletu (cały zegarek też może być):

6c1ef44c88af.jpg

7.

Wałek z koronką oraz tubusem do Rakiety diver - 1-2 kpl. (albo wraki takich rakiet zawierające stosowne elementy):

4306be9ccf67.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.