Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tarant

Nie jest OK...

Rekomendowane odpowiedzi

...albo pedofil Polański, którego  broni żydowski świat filmu, bo przeżył Holokaust.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast szarpać się kto ma racje włączcie sobie Polsat - chwila refleksji przyda się każdemu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast szarpać się kto ma racje włączcie sobie Polsat - chwila refleksji przyda się każdemu

Włączyłem i reklama ¿? O co chodzi ci??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie jakiś koncert w warszawie przy grobie nieznanego żołnierza i jakoś strasznie dużo ludzi.

Ta czarnulka fajna tylko mało ja pokazują :( to nie jest ok.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...albo pedofil Polański, którego  broni żydowski świat filmu, bo przeżył Holokaust.

???

Łooo rany. Tobie coś zrobił kiedyś, gdzieś? 

Boli Cię? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...albo pedofil Polański, którego broni żydowski świat filmu, bo przeżył Holokaust.

O ile biedniejszy byłby swiat gdyby nie zydzi.....

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...albo pedofil Polański, którego broni żydowski świat filmu, bo przeżył Holokaust.

To nie wina Polańskiego, że na balangę której był uczestnikiem dostała się nastolatka. Nierzadko młode dziewczęta, ubrane w dany sposób mogą być łudząco podobne do młodych kobiet.

Pedofilem - z definicji - jest człowiek odnajdujący satysfajcję jedynie we współżyciu z małoletnim. Dokładnie rzecz ujmując, określenie to odnosi się głównie do zainteresowania dziećmi przed okresem dojrzewania; zatem - z racji wieku "poszkodowanej" - jest tutaj nieadekwatne. Roman Polański, czego dowodzi Jego życiorys, nie na takich skłonności, a wspomniany incydent był spowodowany wypitym alkoholem i obecnością młodej dziewczyny na imprezie zarezerwowanej dla osób starszych.

ps. Jeśli jesteśmy przy temacie pedofilii oraz jej tuszowania, dziwi mnie że nikt nie wspomniał o Kościele Katolickim...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaje się, że niektóre posty wymagają moderacji.... Szczególnie te o podłożu narodowościowym...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - z uwagi  na późną porę i temat dosć trudny prosze o nie pisanie w tym wątku przez najbliższe  godziny.

Wiem zę wszyscy zaakceptujecie moja prośbę - dziękuję.

Życzę wszystkim spokojnej nocy   :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minęło kilka godzin więc odpowiem

???

Łooo rany. Tobie coś zrobił kiedyś, gdzieś? 

Boli Cię? 

Jesteś związany emocjonalnie z pedofilami?

To nie wina Polańskiego, że na balangę której był uczestnikiem dostała się nastolatka. Nierzadko młode dziewczęta, ubrane w dany sposób mogą być łudząco podobne do młodych kobiet.
Pedofilem - z definicji - jest człowiek odnajdujący satysfajcję jedynie we współżyciu z małoletnim. Dokładnie rzecz ujmując, określenie to odnosi się głównie do zainteresowania dziećmi przed okresem dojrzewania; zatem - z racji wieku "poszkodowanej" - jest tutaj nieadekwatne. Roman Polański, czego dowodzi Jego życiorys, nie na takich skłonności, a wspomniany incydent był spowodowany wypitym alkoholem i obecnością młodej dziewczyny na imprezie zarezerwowanej dla osób starszych.

ps. Jeśli jesteśmy przy temacie pedofilii oraz jej tuszowania, dziwi mnie że nikt nie wspomniał o Kościele Katolickim...

Alkohol to usprawiedliwienie, WTF?  Zapamiętaj na całe życie  ze 13 latka to nadal dziecko i nie ma żadnego usprawiedliwienia na gwałt. Polański nie siedzi tylko dlatego, ze uciekł z USA a w pierdlu  rostałby rozliczony. Broni siebie żydostwo wzajemnie, bo to naród wybrany.

Po to człowiek ma rozum, żeby nie zachowywał się jak zwierze.

Czasy  lewackiej poprawności w tym politycznej  i związanej z tym demoralizacji stopniowo mijają i zaczyna sie nazywać rzeczy po imieniu: żyd, pedofil, gwałtciciel, patologia, imigrant z Syrii, a nie uchodzca itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie wina ......, że na balangę której był uczestnikiem dostała się nastolatka. Nierzadko młode dziewczęta, ubrane w dany sposób mogą być łudząco podobne do młodych kobiet.

Ło matko!!!

Jakbym słyszał zone Trynk...icza : to ze zabił 4 chłopców to ich wina bo kto włóczy sie samotnie przy rzece w wieku kilkunastu lat. Pewnie by wyrośli na nie wiadomo kogo.

To czym myślec ch.jem czy głową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

149.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minęło kilka godzin więc odpowiem

Jesteś związany emocjonalnie z pedofilami?

Alkohol to usprawiedliwienie, WTF?  Zapamiętaj na całe życie  ze 13 latka to nadal dziecko i nie ma żadnego usprawiedliwienia na gwałt. Polański nie siedzi tylko dlatego, ze uciekł z USA a w pierdlu  rostałby rozliczony. Broni siebie żydostwo wzajemnie, bo to naród wybrany.

Po to człowiek ma rozum, żeby nie zachowywał się jak zwierze.

Czasy  lewackiej poprawności w tym politycznej  i związanej z tym demoralizacji stopniowo mijają i zaczyna sie nazywać rzeczy po imieniu: żyd, pedofil, gwałtciciel, patologia, imigrant z Syrii, a nie uchodzca itd.

Abstrahując od kontekstu. Zwierze tez podobno ma rozum. :P  

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie do końca, raczej instynkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że trzynastolatka to dziecko. Jednak nieraz zdarza się, że taka młoda panna jest dojrzała fizycznie ponad swój wiek.

Sam, gdy byłem młody, chodziłem na rożnego rodzaju balangi i nie przypominam sobie, abym przed każdym zbliżeniem prosił rozmówczynię o okazanie metryki urodzenia. Ponadto, okoliczności feralnej imprezy Polańskiego nie sugerowały, że można było mieć tam do czynienia z małoletnim.

Na koniec - gwałtem nazywa się zjawisko sexu wbrew woli jednej ze stron. O ile mi wiadomo, ta dziewczyna sama wręcz narzucała się Polańskiemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem Filipie, że takie samo jest Twoje stanowisko w przypadku gdy dziecko narzuca się księdzu, siada mu na kolana ( prowokuje ). Ksiądz wtedy jest usprawiedliwiony ? Jesli dowiedziałbyś się, że Twoja córka została tak samo potraktowana przez jakiegoś starego capa, to rozumiem, że dałbyś klapsa córce a nie temu facetowi, który " nie wiedział" był " po spożyciu" itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile mi wiadomo, to mamusia ją wysłała, aby złapała jakiegoś bogatego Jelenia, bo może się uda i nie będą musiały pracować.

Od razu mówię, że nie podam źródła, bo nie pamietam gdzie to czytałem.

Ed.

A księży powinni wsadzić do paki z normalnymi więźniami, to by ich nauczyli co znaczy piekło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że trzynastolatka to dziecko. Jednak nieraz zdarza się, że taka młoda panna jest dojrzała fizycznie ponad swój wiek.

Sam, gdy byłem młody, chodziłem na rożnego rodzaju balangi i nie przypominam sobie, abym przed każdym zbliżeniem prosił rozmówczynię o okazanie metryki urodzenia. Ponadto, okoliczności feralnej imprezy Polańskiego nie sugerowały, że można było mieć tam do czynienia z małoletnim.

Na koniec - gwałtem nazywa się zjawisko sexu wbrew woli jednej ze stron. O ile mi wiadomo, ta dziewczyna sama wręcz narzucała się Polańskiemu.

Czym innym jest oskarżenie o gwałt a czym innym o pedofilię. Każdy kontakt seksualny z osobą małoletnią, nawet gdy wyrazi ona zgodę, jest karalny i ścigany.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem Filipie, że takie samo jest Twoje stanowisko w przypadku gdy dziecko narzuca się księdzu, siada mu na kolana ( prowokuje ). Ksiądz wtedy jest usprawiedliwiony ?

Nie, ponieważ Polański nie wiedział, że ma do czynienia z dzieckiem.

Twój przykład jest zupełnie nieadekwatny, ponieważ kościół to nie jest klubem nocnym, a woda swięconą to nie to samo co alkohol. Okoliczności są zupełnie inne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polański mówi, że nie wiedział, Ksiądz tez przyjmie taką samą linię obrony. Poza tym nieznajomość prawa nie zwalnia z odpowiedzialności. Niby na takiego intelygenta się tutaj kreujesz a podstawowych zasad nie znasz.

Ja także uważam że powinni mu dac spokój jesli ofiara mu wybaczyła, bo w takiej sprawie jednak głos ofiary powinien być najwazniejszy. Ale USA go słusznie ściga i chce pokazać, że każdy jest równy tam wobec prawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym innym jest oskarżenie o gwałt a czym innym o pedofilię. Każdy kontakt seksualny z osobą małoletnią, nawet gdy wyrazi ona zgodę, jest karalny i ścigany.

I bardzo dobrze, ponieważ chroni to przed nadużyciami seksualnymi. Denerwuje mnie jednak lincz na Polańskim, którego notabene osobiście poznałem. Okoliczności w jakich doszło do tamtego stosunku nie mogły sugerować mu, że na do czynienia z dzieckiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe, że tak właśnie było, co nie zmienia niestety faktu, że popełnił czyn, który jest ścigany przez prawo i z czystej sprawiedliwości powinien się temu prawu podporządkować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okoliczności w jakich doszło do tamtego stosunku nie mogły sugerować mu, że na do czynienia z dzieckiem.

A skąd Ty to możesz wiedzieć ? Byłeś na tej imprezie, jesteś spowiednikiem Polańskiego ?

Tylko ktoś kto tam był może wygłaszać takie opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polański mówi, że nie wiedział, Ksiądz tez przyjmie taką samą linię obrony.

Ksiądz zna swoje ofiary, widzi je za dnia, będąc trzeźwym - a to różnica. Często w dodatku zna ich rodziny, a mimo to działa masowo - nie incydentalnie. Na koniec - klientela kościoła oraz burdelu jest zgoła inna, zatem to rownież ma prawo sugerować z kim mamy do czynienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prześcieradło.

Twierdzenie że ofiara zawsze jest sama sobie winna jest chore.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.