Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tarant

Nie jest OK...

Rekomendowane odpowiedzi

Smierdzi 'aluminium" ;)

Adrian, dziekuje ze potwierdziles moje słowa.;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do usług..... ;)

Tyle, że to zapach puszki. z zewnątrz. Nie zakładam że ktoś pije bezpośrednio z puszki - bo ona do tego.... nie służy. Należy płyn przelać. Wtedy nie ma zapachu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przecież 2 posty wyżej zacytowane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

abstrahując od moich/naszych poglądów politycznych, to jak medale wręczał poprzedni minister równie zasłużonym dla obronności kraju (Jeton, Niedźwiedź, czy ten od relacji sportowych co odszedł z trójki - nie przypomnę sobie teraz) to kraj był bardziej zdrowy czy mniej chory? :D

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

sorry, wydawało mi się że posłużyłeś się cudzą opinią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wstawiłem źródła - bo to powszechna opinia "piwnej literaturze" - ale jak cytat wydzieliłem inną czcionką. Takie jest i moje zdanie. Dokładnie. :)

abstrahując od moich/naszych poglądów politycznych, to jak medale wręczał poprzedni minister równie zasłużonym dla obronności kraju (Jeton, Niedźwiedź, czy ten od relacji sportowych co odszedł z trójki - nie przypomnę sobie teraz) to kraj był bardziej zdrowy czy mniej chory? :D

Bo każdy daje medale/profity/stołki/umowy - w danym momencie tzw. "swoim". Tylko że w tym samym momencie uwiera to w d*pę tych akurat nie "swoich". Niezależnie kto rządzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

mnie się wydaje że bardzo długa przydatność do spożycia odbija się na smaku piwa puszkowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prącioza nie ma barw politycznych. ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo każdy daje medale/profity/stołki/umowy - w danym momencie tzw. "swoim". Tylko że w tym samym momencie uwiera to w d*pę tych akurat nie "swoich". Niezależnie kto rządzi.

IMO. Dokładnie tak jest. Plusa masz za to. :)

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie to ma znaczenie jaka opcja polityczna?, glupota zawsze bedzie głupota bez względu na czas i jej piętnowanie jest obowiazkiem kazdego zdrowo myslacego człowieka.

Slowa typu 'swoich' "ich' są tu kompletnie bez znaczenia i bez sensu, bo są tacy co nigdy nie byli i nie bedą swoi, i co mają milczeć?

To ze madrzy ustepuja glupim milcząc doprowadza do opanowania przestrzeni przez glupcow.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie to ma znaczenie jaka opcja polityczna?, glupota zawsze bedzie głupota bez względu na czas i jej piętnowanie jest obowiazkiem kazdego zdrowo myslacego człowieka.

Slowa typu 'swoich' "ich' są tu kompletnie bez znaczenia i bez sensu, bo są tacy co nigdy nie byli i nie bedą swoi, i co mają milczeć?

To ze madrzy ustepuja glupim milcząc doprowadza do opanowania przestrzeni przez glupcow.

Też Ci się plus należy.  :)

Edit. A czy ten medal daje jakiś stały dodatek finansowy do pensji i emerytury?

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

.
to samo kiedyś twierdziła Święta Inkwizycja ,
nie należy jednak zapomnieć, że cmentarze są pełne ludzi nieomylnych i niezastąpionych! i to jest wiadomość dość optymistyczna ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chore, smutne. Mi brak słów i dawno przestałem się kłócić ze zwolennikami tych oszołomów bo i szkoda czasu i słów i jeszcze się denerwuję i ręce zaczynają swędzieć ...

podpisuje się obiema rękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile?

Wprowadzilem Cię w bład, od 1 stycznia 1999 roku nie są wyplacane swiadczenia z tytulu odznaczeń panstwowych.

Przepraszam.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

to samo kiedyś twierdziła Święta Inkwizycja ,

nie należy jednak zapomnieć, że cmentarze są pełne ludzi nieomylnych i niezastąpionych! i to jest wiadomość dość optymistyczna ;-)

Nie należy tez zapominać, że cmentarze są pełne również tych omylnych i zastąpionych, a wiadomość ta nie ma nic wspólnego z optymizmem lub jego brakiem. :)

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie należy tez zapominać, że cmentarze są pełne również tych omylnych i zastąpionych, a wiadomość ta nie ma nic wspólnego z optymizmem lub jego brakiem. :)

i to warto zaplusowac podwójnie ;-)

W chwili ostatniej drogi i tak wszyscy są równi, i czy warto było tak za życia się denerwować ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i to warto zaplusowac podwójnie ;-)

W chwili ostatniej drogi i tak wszyscy są równi, i czy warto było tak za życia się denerwować ?

Nie wiem co masz na myśli pisząc "W chwili ostatniej drogi i tak wszyscy są równi" :)

Jeżeli ostatnią drogą jest droga w kondukcie żałobnym, to tu równość jest tylko pod jednym względem, przeważająca większość leży na plecach, poza tym wszystko inne jest różne i pozbawione równości. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy oni są równo martwi, reszta te całe różnice są dla żywych, najczęściej dla rodziny i sąsiadów.

Tak się właśnie zastanawiam, czy nie kazać położyć się wtedy na boku, przecież to wygodniej... :)

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos orderów, przykład z brzegu choroby to  zablokowanie przez idiotę pośmiertnego przyznania Orderu Orła Białego dla rotmistrza Pileckiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się właśnie zastanawiam, czy nie kazać położyć się wtedy na boku, przecież to wygodniej... :)

W radiu mówili, że jak będziesz leżał na brzuchu to będziesz miał sny erotyczne, czyli w naszym przypadku pootwierane koperty z werkami na wierzchu w których można grzebać :D

:) Piotrek, nie mierz wszystkich swoją miarką. :D:P

Wyedytowaleś, choć czytałem Twoją historię, to jednak strzeżonego ... :D

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W radiu mówili, że jak będziesz leżał na brzuchu to będziesz miał sny erotyczne, czyli w naszym przypadku pootwierane koperty z werkami na wierzchu w których można grzebać :D

Jedynie słuszny wniosek mi się tu nasuwa tylko jeden, umrzeć trzeba na brzuchu. :D

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Nie jest okej, właśnie przekonałem się, że żyjemy w symulacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn jak w symulacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.