kornel91 89537 #2401 Napisano 23 Grudnia 2014 A u mnie dzisiaj taki zapach. Zobaczę jak z trwałością. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #2402 Napisano 23 Grudnia 2014 @SolvePerumy słabo się ciebie trzymają?Przejdź się do perfumerii Quality lub zamów płatne próbki np. firmy Amouage. Wysłane z Tapatalk przez A1457 ale poproś o te przed reformulacją Sprawdź:Clive Christian, Nasomatto, Puredistance, Xerjoff 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 210 #2403 Napisano 23 Grudnia 2014 Ok dzięki za radę! Po raz kolejny pierwszy raz słyszę o takiej perfumerii i o takich zapachach ale cóż człowiek się uczy całe życie! 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 367 #2404 Napisano 23 Grudnia 2014 O takich cenach też pierwszy raz będziesz słyszał... Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2405 Napisano 23 Grudnia 2014 O takich cenach też pierwszy raz będziesz słyszał... Wysłane z Tapatalk przez A1457 :D Coś w tym jest... (Powiedział niewidomy wyjmując rękę z nocnika) 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2406 Napisano 23 Grudnia 2014 Tak, jednak trudno o sytuacje, przy której zapach trwały ze względu na użyte komponenty jest na kimś zupełnie nietrwały. Oriflame itp - to po prostu jakościowo słabe perfumy.I tutaj pozwolę sobie się nie zgodzić,np.Amouage które i za najtańsze nie uchodzą,a i jakość składników jakoś nie razi,jednak mimo powyższego wytrzymują na mnie max. 4h co szału raczej nie robi.Co niestety Twoją 'tezę' wystrzela w kosmos . W świecie zapachów nie ma reguł i nie siliłbym się na takie stwierdzenia, są zapachy bardzo drogie i bardzo nietrwałe jednak wychwalane przez znawców za ułomności i odwrotnie.Moim zdaniem próby szufladkowania, w świecie zapachów są skazane na z góry na fiasko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4304 #2407 Napisano 23 Grudnia 2014 Próbował ktoś z was? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 210 #2408 Napisano 24 Grudnia 2014 O takich cenach też pierwszy raz będziesz słyszał... Wysłane z Tapatalk przez A1457Nie no spoko np.Clive Christian - 1300 zł - zawsze tyle nosze przy sobie na wszelki wypadek Ceny są kosmiczne ale przecież nie trzeba zamawiać flakonu 120 ml - choć i 30 ml są bardzo drogie. Zastanawiam się nad zamówieniem próbek - 12 fiolek za cenę 10 - 95 zł i tylko jedną firmę znam - Creed - ale chyba zaryzykuję po Nowym Roku 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 367 #2409 Napisano 24 Grudnia 2014 Poczytaj sobie opinie np. na perfuforum.pl lub basentes.net i wybierz te które mają dobre noty. Np. Puredistance M, memoir man itp. Co do trwałości- są osoby których zapach nie trzymają się. Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4874 #2410 Napisano 24 Grudnia 2014 I tutaj pozwolę sobie się nie zgodzić,np.Amouage które i za najtańsze nie uchodzą,a i jakość składników jakoś nie razi,jednak mimo powyższego wytrzymują na mnie max. 4h co szału raczej nie robi.Co niestety Twoją 'tezę' wystrzela w kosmos . W świecie zapachów nie ma reguł i nie siliłbym się na takie stwierdzenia, są zapachy bardzo drogie i bardzo nietrwałe jednak wychwalane przez znawców za ułomności i odwrotnie.Moim zdaniem próby szufladkowania, w świecie zapachów są skazane na z góry na fiasko No nie wiem, musiałbym Cię obwąchać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2411 Napisano 24 Grudnia 2014 No nie wiem, musiałbym Cię obwąchać Hmm... to propozycja ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otomek 0 #2412 Napisano 26 Grudnia 2014 Ja tam używam: Gucci PH I, Lalique Hommage a l'homme, Lalique White oraz Malizia Uomo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krychac 0 #2413 Napisano 27 Grudnia 2014 Ciekawa jestem, jakbyśmy wszyscy do jednego pomieszczenia weszli - to co by było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #2414 Napisano 27 Grudnia 2014 Douglas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #2415 Napisano 1 Stycznia 2015 Douglas 40741 użytkowników nie zmieści się w żadnym Douglasie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2416 Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Z racji niebezpiecznie powiększającej się kolekcji mała WYPRZ, - już pozamiatane. Edytowane 2 Lutego 2015 przez roberp1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1101 #2417 Napisano 2 Stycznia 2015 kupiłem w dzisiaj z sentymentu chyba, ale uwielbiam je : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 367 #2418 Napisano 4 Stycznia 2015 Ten piękny Guerlain pachnie tak samo bo zapewne przeszedł reformulację?Nawet ładnego i taniego Zirh Ikona popsuli, nie mówiąc już o spartaczeniu zapachów Amouage.... Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo Escobar 2 #2419 Napisano 4 Stycznia 2015 Dla mnie nr 1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 193 #2420 Napisano 4 Stycznia 2015 Witam! jakiego byście polecili "budżetowca" z nutą tytoniu, poza opisywanym tutaj Quorum? 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #2421 Napisano 4 Stycznia 2015 Versace Man, choć z dostępnością może być kłopot bo zdaje się, że już nieprodukowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2422 Napisano 5 Stycznia 2015 Witam! jakiego byście polecili "budżetowca" z nutą tytoniu, poza opisywanym tutaj Quorum?Cartier – Santos de Cartier Concentree EDT, właśnie sprzedaję polecam recenzjęhttps://perfumomania.wordpress.com/2014/03/20/cartier-santos-de-cartier-concentree-edt-czyli-byc-jak-john-goodman/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #2423 Napisano 5 Stycznia 2015 Ja ostatnio nabyłem: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81725 #2424 Napisano 6 Stycznia 2015 Całkiem udany stosunek jakości do ceny. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2425 Napisano 14 Stycznia 2015 Wczoraj takie dołączyły:1. Chanel Antaeus-to już kolejna flaszka tego zapachu u mnie,IMO super2.Guerlain Homme Intense-a to nowość u mnie, która bardzo przypadła mi do gustu, również dobry zapach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach