Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

Nic się nie skończyło ;) Kabula najszybciej znajdziesz na Allegro od użytkownika Hemigt (o ile dobrze pamietam) akurat z tym zapachem jest pewna historia ale nie chce mi się tyle pisać (leniwy jestem :P ) suma summarum nie jest to zapach w standardowym portfolio Montale wiec nie dziwne ze i nie jest tak normalnie dostępny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jak to mówią, szukajcie, a znajdziecie  ;) Póki co, na alledrogo nie znalazłem żadnej oferty, a i mnie ten zapach mocno zaintrygował  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem całą trójce, Kabul, Cuirs, Black Afgano i jeśli chodzi o mnie to najlepiej wspominam Cuirs’a, ponieważ był z nich najzwiewniszy, najbardziej zmienny i nie przytłaczał jak oba pozostałe. Tamte to waga ciężka i naprawdę „gniotą”.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za info.

Trafiłem za to moje ulubione luźne perfumy. 46dd7be43f728cd78f99a8853ba5c4f6.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic się nie skończyło ;) Kabula najszybciej znajdziesz na Allegro od użytkownika Hemigt (o ile dobrze pamietam) akurat z tym zapachem jest pewna historia ale nie chce mi się tyle pisać (leniwy jestem ) suma summarum nie jest to zapach w standardowym portfolio Montale wiec nie dziwne ze i nie jest tak normalnie dostępny ;)

Dzięki za tipa. Już dogadałem temat zakupu a i przy okazji poznałem historię tego zapachu.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^^ Gitez ;)

Dzisiaj testuję creed original santal, zapach bardzo mile mnie zaskoczył.

Niezly jest. Bardziej ułożona wersja Joop Homme. Joop ma pewien składnik, który może wkurzać, Creed jest tego pozbawiony no i jakość skladnikow w Creedzie mistrzowska.

Edytowane przez disaster3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za info.

Trafiłem za to moje ulubione luźne perfumy.

Muszę spróbować, bo standardowy Declaration dzielnie służył mi codziennie przez długi czas. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten z klasycznym Declaration nie ma nic wspólnego. Lubisz różę w perfumach, to d'un soir powinien czy pod pasować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten z klasycznym Declaration nie ma nic wspólnego. Lubisz różę w perfumach, to d'un soir powinien czy pod pasować.

Za różą raczej nie przepadam więc muszę sprawdzić na własnej skórze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to ten sam zapach, bo miałem klikać, ale zobaczyłem dwa różne kolory nakrętek w butelkach (całe czarne i czarny ze złotym), hmmm? Ktoś może mi wyjaśnić?

nr518_BAB1.jpg

uq472_c3e1cb5c-3d18-41b2-9695-d983f36178

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za różą raczej nie przepadam więc muszę sprawdzić na własnej skórze :)

Ogólnie perfum nie polecam kupować bez testów skórnych. Nawet jeżeli jest to flanker znanego nam pachnidła. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie perfum nie polecam kupować bez testów skórnych. Nawet jeżeli jest to flanker znanego nam pachnidła. ;)

Wiem o tym dobrze :) 

Najlepiej zamówić próbkę i oprócz sprawdzenia samego zapachu to sprawdzenia również jego parametrów na naszej skórze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wiesz wszystko. ;) To jeszcze dodam, że z tego co kojarzę to d'un soir jest wycofany z produkcji, więc z dostępnością może być różnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiernie od kilku lat używam Pacco Rabanne 1 Million w różnych odmianach, ale najbardziej pasuje mi Absolutely Gold. Ostatnio byłem w jakiejś perfumerii i natrafiłem na coś, co przykuło moją uwagę na dłużej i zdecydowałem się na zakup. Z racji niższej ceny zdecydowałem się na zakup w szeroko pojętym Internecie. Spodobał mi się Emporio Armani STRONGER WITH YOU. Pierwszy pewnie znacie, bo jest po prostu popularny, a ten drugi, to chyba nowość, ale mogę się mylić. Lubię zapachy słodkie, mocne i intensywne. Ktoś też lubi i ew. podzieli się wiedzą zapachową? :) 

Edytowane przez Nikt.Ciekawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davidoff cool water. Świeży, morski. Dla mnie bomba. Od kilku lat mój nr 1.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już klasyka tego typu zapachów. Dla mnie jest w nim coś mydlanego czego nie lubię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

A jak on w ogóle sprawdza sie jesienią/zimą, bo jak dla mnie jest to raczej zapach na cieplejsze pory roku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei podobnie do CW - Aspen. Trąci myszką dla wielu osób, ale dla mnie bomba, biorąc pod uwagę cenę. Zapach w sumie na lato.

S7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi