SzymonJestem 61 #4551 Napisano 9 Lutego 2018 Wszystko zapisze na kartce (na A4 mi się to wszystko nie zmieści ) i pójdę na testy do sklepu Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4552 Napisano 9 Lutego 2018 Tylko nie wypróbuj wszystkiego jednego dnia, bo Ci receptory węchowe zgłupieją, ewentualnie przytępią się ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13543 #4553 Napisano 9 Lutego 2018 (edytowane) Tylko nie za jedną wizytą, bo równie dobrze możesz po prostu wybrać najfajniejszy flakon Edycja: Kolega mnie wyprzedził Edytowane 9 Lutego 2018 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4554 Napisano 9 Lutego 2018 Tylko nie za jedną wizytą, bo równie dobrze możesz po prostu wybrać najfajniejszy flakon Edycja: Kolega mnie wyprzedził No to wezmę Rochasa, urzekł mnie A tak serio, to pojadę na dwa razy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4555 Napisano 9 Lutego 2018 I weż ze sobą puszkę kawy ☺ W perfumeriach nie zawsze mają. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1088 #4556 Napisano 10 Lutego 2018 Sprawdź tez Chanel Allure Homme Sport bo tez jest świetny bardzo świetny, mój ulubiony zapach od paru ładnych lat, mega trwały, intensywny i świeży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4557 Napisano 10 Lutego 2018 I weż ze sobą puszkę kawy ☺ W perfumeriach nie zawsze mają.Po co puszka kawy? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4558 Napisano 10 Lutego 2018 Po co puszka kawy? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaDla neutralizacji receptorów węchowych. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1088 #4559 Napisano 10 Lutego 2018 kawa ma Ci odtruć nos żebyś zapachy odróżniał bo po paru flakonach może zgłupieć z takich budżetowców co jeszcze nei były wymienione a są na prawde fajne i świeże to mogę polecić: bulgari aqua, acqua attivia, CK Truth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4560 Napisano 10 Lutego 2018 Tak odnośnie kawy: http://www.aromasens.pl/nos-potrzebuje-restartu-powachaj-ziarna-kawy-albo-swoja-skore/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21344 #4561 Napisano 10 Lutego 2018 cd moich wielce stronniczych recenzji 1.Al Haramain Mystique Homme- ciężki,słodki,niezbyt męski zapach.Po cytrusowym,rześkim, moim zdaniem świetnym L'Aventure -rozczarowanie.Typowy Arab.Niekoniecznie.2.Armand Basi Homme- to w zasadzie 1Million Paco, tylko mniej trwały.3.John Richmond for Men- przyzwoity, ale bardzo pospolity zapach.Raczej dla młodzieńca.Nie rzuca na kolana.i na deser:4.John Varvatos Oud- rewelacja.Cepły,zmysłowy,orientalny,dość złożony.Na dzień dobry szuflada z przyprawami z gałką muszkatołową na czele.Dla faceta 40+ moim zdaniem.Zamawiam flakon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4562 Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) No to wezmę Rochasa, urzekł mnie A tak serio, to pojadę na dwa razy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaKoledzy proponowali raczej świeże zapachy. Pójdę trochę pod prąd i zapropononuję, to nie żart, Adidas Active Bodies, czyli legendarnego "czarnego" Adidasa :-) https://www.nezdeluxe.pl/2011/01/adidas-active-bodies.html Edytowane 11 Lutego 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #4563 Napisano 11 Lutego 2018 Czarny Adaś jest zawsze cool. Mam swojego graala z lat 90-tych w wersji Astor Mainz. Te najnowsze wypusty z Coty kupione w Rossmanie są tez nie złe. Allegro i testery po Ok. 30 pln omijałybym szerokim łukiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4564 Napisano 11 Lutego 2018 Ja w tym przypadku, biorąc pod uwagę cenę, która i tak jest śmiesznie niska, biorąc pod uwagę to, co dostaje się w zamian, szukałbym go np. w Rossmanie... Bez wątpienia zapach jest klasowy i mam takie wrażenie, że już nie tak powszechny jak w latach 90tych, co też ma znaczenie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13543 #4565 Napisano 11 Lutego 2018 z takich budżetowców co jeszcze nei były wymienione a są na prawde fajne i świeże to mogę polecić: bulgari aqua, acqua attivia, CK TruthMoże to kwestia parametrów na skórze, ale u mnie trwałość Truth od CK to gdzieś 1h 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4566 Napisano 11 Lutego 2018 Z Truth to ja obcowałem, ale tylko z damskim. Moja małżonka bardzo go lubi. A swoją drogą to są damskie perfumy, które sam mam ochotę od czasu do czasu ponosić :-) To Shalimar od Guerlaina. Mam wrażenie, że to bardziej uniseks niż damskie... Ale może tylko ja tak je odbieram :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21344 #4567 Napisano 11 Lutego 2018 A poropos Guerlain- Homme Intense.Bardzo delikatny, ziołowy,bardzo nijaki.Maitre Parfum et Gantier Parfums d'Habit- ło matko bosko co za śm***dziel.A przepraszam- trudny zapach.Kto to wymyslił i kto tego używa?I dwa Salvatory:1.F by Ferragamo Black- dość przeciętny,pospolity,taki trochę supermarketowy2. Attimo- ciekawy,inny,ziołowo-pieprzowy,trochę może papryki.Wydaje się godny polecenia,raczej chyba wieczorowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #4568 Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Czarny Adaś jest zawsze cool. Mam swojego graala z lat 90-tych w wersji Astor Mainz. Te najnowsze wypusty z Coty kupione w Rossmanie są tez nie złe. Allegro i testery po Ok. 30 pln omijałybym szerokim łukiem.Miałem kiedyś czarnego AdidasaDrażni mnie w nim jakaś nuta.Lepszy jest Nemo Caharela- flakon jest mega... Rochas w tym za***istym flakonie pachnie coś ala Bayleys... Edytowane 11 Lutego 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4569 Napisano 11 Lutego 2018 Jak oceniacie trwałość Lalique Equus EDP? Testuje próbkę i trwałość jest na poziomie EDC. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4570 Napisano 11 Lutego 2018 U mnie trwałość na poziomie 7-8 h. W ogóle, jak dla mnie, zapachy Lalique, choć bardzo interesujące, nie są jakieś mega trwałe... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4571 Napisano 11 Lutego 2018 Jak oceniacie trwałość Lalique Equus EDP? Testuje próbkę i trwałość jest na poziomie EDC.Na mnie marna. Może z pięć godzin. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4572 Napisano 12 Lutego 2018 Widzę, że nie tylko L. White trzymają krótko na skórze Chyba taka już ich tradycja Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4573 Napisano 13 Lutego 2018 A swoją drogą to są damskie perfumy, które sam mam ochotę od czasu do czasu ponosić :-) To Shalimar od Guerlaina. Mam wrażenie, że to bardziej uniseks niż damskie... Ale może tylko ja tak je odbieram :-) Też mam takie wrażenie i zapach jest naprawdę świetny - kiedyś spotkałem się z zestawieniem damskich zapachów które mogą nosić mężczyźni i shalimar był dosyć wysoko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4574 Napisano 13 Lutego 2018 Przy okazji zauważyłem, że małżonka w zasadzie ich nie używa, więc kto wie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1476 #4575 Napisano 13 Lutego 2018 (...) A swoją drogą to są damskie perfumy, które sam mam ochotę od czasu do czasu ponosić :-) To Shalimar od Guerlaina. Mam wrażenie, że to bardziej uniseks niż damskie... Ale może tylko ja tak je odbieram :-) Mam podobnie . Kupiłem kiedyś Żonie słynne perfumy Robert Piguet - Bandit ... i wreszcie sam czasami używam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach