Gość fidelio #5176 Napisano 31 Marca 2018 Macie jakieś zapachy wypróbowane na wiosne i lato?Dior Fahrenheit Aqua, Bvlgari Aqua Pour Homme, Dior Homme Sport, Creed Millesime Imperiale, Colonia Assoluta Aqua di Parma, Lalique White... Tych próbowałem w cieplejsze miesiące i z pełną odpowiedzialnością polecam ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5177 Napisano 31 Marca 2018 Co do Dior Fahrenheit to ostanio zmieniłem zdanie Nie wiem czemu wcześniej mnie tak odtrącił, teraz testowalem I był bardzo przyjemny. Ale nadal nie dałbym za niego 300 zł Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5178 Napisano 31 Marca 2018 Co do Dior Fahrenheit to ostanio zmieniłem zdanie Nie wiem czemu wcześniej mnie tak odtrącił, teraz testowalem I był bardzo przyjemny. Ale nadal nie dałbym za niego 300 zł Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaZ Fahrenheitem to jest tak, że niestety jest w nim dziś mniej tej charakterystycznej nuty, która mi się kojarzy z bnzyną :-) Przez to stał się bardziej strawny, ale dla mnie to akurat minus... Stary F to była potęga, nowy jest jakby taki ...wykastrowany ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #5179 Napisano 31 Marca 2018 @dopemanTen co pisałem, na allegro. Ktoś wcześniej polecał odlewkiperfum.pl a co do niszowych to nie wiem, trzeba sprawdzić tu i tam co jest w ofercie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6347 #5180 Napisano 31 Marca 2018 O, jak jest promocja to się skuszę na T1 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5181 Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) U mnie w dwóch Hebe brak T1... Ostatnio naszło mnie na Diora Homme Intense, ale ceny na Iperfumy dośc spore...Czy ktoś kupował ten zapach na alledrogo? Są np testery do kupienia za 119zł/100ml: http://allegro.pl/dior-homme-intense-100ml-edp-i7230437386.html Warto? Czy raczej podróbka? Edytowane 31 Marca 2018 przez radekglaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5182 Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie a się kupić Diora za 120zł. Podjeba aż miło. S7 Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez haker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #5183 Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Mam szafkę pełną perfum i głowę pełną pomysłów na lekkie perfumy na wiosnę/lato do pracy. Z 3 różnych Issey które mam, najbardziej letnie to te najstarsze.Blqari Aqua też ok.Gucci II średnio lubię.Itd. Najbardziej ciągnie mnie oklepany Aqua di Gio. Chyba porównam wszystkie 3 wersje.Kusi jeszcze 212, Quazar ... lista jest długa.Creedy używam na temp. do 15 stopni. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #5184 Napisano 1 Kwietnia 2018 A ja dziś ze starym YSL Jazz.To jest jeden z moich ulubionych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #5185 Napisano 1 Kwietnia 2018 To jest jeden z moich ulubionych.Nie miałem okazji go poznać... teraz chyba trudno go powąchać. Współczesne to to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20435 #5186 Napisano 1 Kwietnia 2018 Dawno nigdzie nie widziałem. Kupiony jakieś 10 lat temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5187 Napisano 1 Kwietnia 2018 Dla mnie, jak YSL, to w zasadzie tylko Opium... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5188 Napisano 1 Kwietnia 2018 A M7 starsze, ewentualnie Oud Absolu testowałeś? O Kourosa, czy Rive Gauche nie pytam, bo te faktycznie nie każdemu przypadną do gustu, ale nie znam nikogo, komu M7 by się nie podobał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5189 Napisano 1 Kwietnia 2018 Kourosa nie, M7 nie. Mam jeszcze Body Kouros, a wcześniej, przez jakiś czas, próbowałem pulubić się z La Nuit de L'homme....Z tego wszystkiego właśnie Opium ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6347 #5190 Napisano 1 Kwietnia 2018 A M7 starsze, ewentualnie Oud Absolu testowałeś? O Kourosa, czy Rive Gauche nie pytam, bo te faktycznie nie każdemu przypadną do gustu, ale nie znam nikogo, komu M7 by się nie podobał Kouros świetny, ale ten starszy, świetlisty, miodowy i radosny, a nie pachnący omszałą płytą nagrobną.Rive Gauche bardzo sympatyczny, choć chyba wolę Azzaro Pour Homme, na którym się wzorowano. Opium również bardzo ciekawy zapach, który czasem używam. Co do M7 to muszę przyznać, że od początku go nie trawiłem i pomimo upływu wielu lat wciąż nie mogę się do niego przekonać. Boli mnie od niego głowa... I wychodzi, że jestem pierwszą (!) osobą, której się nie podoba. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5191 Napisano 1 Kwietnia 2018 A M7 starsze, ewentualnie Oud AbsoluStarsze czy nowe, wielkiej różnicy nie ma. W zasadzie minimalna, w otwarciu. Co do samego zapachu, to jest zacny.. I wychodzi, że jestem pierwszą (!) osobą, której się nie podoba.Mojej żonie nie podoba się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5192 Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Kouros świetny, ale ten starszy, świetlisty, miodowy i radosny, a nie pachnący omszałą płytą nagrobną.Rive Gauche bardzo sympatyczny, choć chyba wolę Azzaro Pour Homme, na którym się wzorowano. Opium również bardzo ciekawy zapach, który czasem używam. Co do M7 to muszę przyznać, że od początku go nie trawiłem i pomimo upływu wielu lat wciąż nie mogę się do niego przekonać. Boli mnie od niego głowa... I wychodzi, że jestem pierwszą (!) osobą, której się nie podoba.Najnowszego Kourosa nie znam, ale mam zarówno wersję full chrom (w dekancie, więc nie wiem, który rocznik, ale na pewno całą z chromami, bo kupiona jeszcze za czasów, jak nawet innych nie było), jak i pół na pół, we flakonie. I faktycznie, jest różnica na korzyść starszego. Choć ten przejściowy też jest ok.Skoro tak lubisz Opium, to zakładam, że Jaipura też znasz? Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez koorchuck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6347 #5193 Napisano 1 Kwietnia 2018 Ooo tak, uwielbiam Jaipura! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5194 Napisano 1 Kwietnia 2018 Ooo tak, uwielbiam Jaipura!Była kiedyś wersja Fraicheur. IMO najciekawsza odsłona.EDP zbyt damski mi się wydawał, a EDT jakiś taki... sam nie wiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5195 Napisano 1 Kwietnia 2018 Też go lubię. Choć ogólnie preferuję klimaty orientalno-arabskie, to mam i parę klasyków w swojej kolekcji (i jeszcze długą listę "do kupienia"), a o perfumach mogę dyskutować godzinami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5196 Napisano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie a się kupić Diora za 120zł. Podjeba aż miło. S7Mój szwagier właśnie zakupił ... jak dotrze to nie omieszkam podzielić się wrażeniami. Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez radekglaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5197 Napisano 2 Kwietnia 2018 To był błąd, nie wierzę że da się za tyle kupić oryginał. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5198 Napisano 2 Kwietnia 2018 Podobno wiara czyni cuda :-) I góry przenosi, więc kto wie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5199 Napisano 2 Kwietnia 2018 Są marki, których nie da się tanio kupić ( chyba że zajumane ). Głównie Dior i Chanel. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5200 Napisano 2 Kwietnia 2018 Na pewno podróba. 120zł, to standardowa cena, w takiej wielu sprzedawców fejków oferuje wszystko, od Diora po Toma Forda i Creeda. Po rozpakowaniu zwróć uwagę na detale i wykończenie flakonu, jak rurka, atomizer, czy szkło jest proste, oznaczenia na spodzie oraz oczywiście jakość i parametry samego zapachu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach