Walter_87 6781 #6326 Napisano 30 Października 2018 "Perfum"?Czy ten Drakkar był kiedyś lepszy? Obecna formuła zawiodła moje oczekiwania 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 25 #6327 Napisano 30 Października 2018 Sam ostatnio dość często wracam do Zino. Swietny zapach :-)Gdzie można aktualnie powąchać Zino? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #6328 Napisano 30 Października 2018 Walter, był lepszy. Bardziej ostry i wyrazisty. Teraz mydlana nuta doszła zbytnondo głosu. Kiedyś też była ale mniej intensywnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6781 #6329 Napisano 30 Października 2018 Gdzie można aktualnie powąchać Zino? Obawiam się, że raczej nigdzie. Chyba raz widziałem kiedyś w Superpharm. Walter, był lepszy. Bardziej ostry i wyrazisty. Teraz mydlana nuta doszła zbytnondo głosu. Kiedyś też była ale mniej intensywnie. Dzięki. Dla mnie i obecna wersja jest trochę za ostra... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 25 #6330 Napisano 30 Października 2018 Obawiam się, że raczej nigdzie. Chyba raz widziałem kiedyś w Superpharm.To nie pozostało mi nic innego jak zamówić w ciemno. Boję się tylko tej nuty „zwiędłych kwiatów”, było kilka takich wpisów na perfuforum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6781 #6331 Napisano 30 Października 2018 To tylko na początku - później robi się bardziej kremowo z nutą tytoniu i bardzo przyjemnie. Ja kupiłem w ciemno i bardzo go polubiłem. Na alle są próbki - można przetestować przed zakupem flakonu. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 25 #6332 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Już zamówiłem na iperfumy, mam nadzieję że podejdzie :-) Edytowane 30 Października 2018 przez obidobi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #6333 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Też parę miesięcy temu trafiłem na tester w Superpharm. Teraz sam szukam, żeby znowu powąchać, ale nigdzie nie ma. Edytowane 30 Października 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6334 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Dzis robiłem test nadgarstkowy Jaguar Inovation i Jaguar Classic Black. Miały się odznaczać niezła trwałością a po godzinie-dwóch zniknęły prawie zupełnie z nadgarstka Szukam czegoś niedrogiego co ma kopyto i ponad przeciętną trwałość. Edytowane 30 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 549 #6335 Napisano 31 Października 2018 Krzysztof Kolumb dniówkę w pracy spokojnie wytrzymuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #6336 Napisano 31 Października 2018 Używałem kiedyś 3 Jaguarów i każdy z nich miał trwałość wyjątkowo kiepską. Tanio i trwale to np Zara. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6337 Napisano 31 Października 2018 Używałem kiedyś 3 Jaguarów i każdy z nich miał trwałość wyjątkowo kiepską. Tanio i trwale to np Zara. A która?Krzysztof Kolumb dniówkę w pracy spokojnie wytrzymuje. Christopher Columbus miałem. Też słabiutko u mnie w kwestii trwałości. Do 4 godzin potem już prawie nic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 549 #6338 Napisano 31 Października 2018 Kwestia indywidualnego odbioru, bo po całej dniówce jak wchodzę do domu to jeszcze żona jest w stanie powiedzieć, że nim pachnę. A to spokojnie 9 h. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6339 Napisano 31 Października 2018 Dobra. To co z tańszych męskich zapachów z "ogonem"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #6340 Napisano 31 Października 2018 CK Obsession 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6341 Napisano 31 Października 2018 CK ObsessionEeee... robiłem test w rossmanie ostatnio. Nie wiem czy to wina testera czy jak ale projekcja słabiutka ledwo to czułem na szyi, a znikło prawie zupełnie po godzinie. Zresztą na fragratnica też ktoś wspominał, że cieniutko z projekcją i trwałością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igi59 0 #6342 Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Spróbuj CK Shock- trwały i tani, a pachnie bardzo dobrze. Edytowane 31 Października 2018 przez igi59 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6343 Napisano 31 Października 2018 Spróbuj CK Shock- trwały i tani, a pachnie bardzo dobrze.Muszę poszukać, powąchać. Choć w Hebe, Rossmanie i Naturze chyba nie widziałem ostatnio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #6344 Napisano 31 Października 2018 Eeee... robiłem test w rossmanie ostatnio. Nie wiem czy to wina testera czy jak ale projekcja słabiutka ledwo to czułem na szyi, a znikło prawie zupełnie po godzinie. Zresztą na fragratnica też ktoś wspominał, że cieniutko z projekcją i trwałością.Słabo ? Wg mnie parametry dobre. Łatwo przesadzić. Dojechał zapas 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6345 Napisano 31 Października 2018 Słabo ? Wg mnie parametry dobre. Łatwo przesadzić. Dojechał zapas Nie wiem. Albo tester byl zwietrzały, albo jest to kwestia indywidualna skóry, PH itd...Ale jak popsikałem się parę razy oraz na pasek testowy to ledwo było czuć ten zapach, a przecież kobiecy Obsession który znam jest bardzo silny. Obstawiam zatem, że może coś z testerem nie tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #6346 Napisano 31 Października 2018 Raczej problem z testerem. Ten CK jest mocny. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6347 Napisano 31 Października 2018 (edytowane) A takie perfumy jak Ted Lapidus Black Soul czy Nuparfums Black is Black, Been- Grey Flannel ktoś posiada?Ogólnie lubię zapachy "staromodne", dużo żywicy, drzewa, vetyverii i innych dziwnych wynalazków (w stylu Chopin, Christopher Columbus, Issey Miyake Leau le bleau). Natomiast niezbyt toleruję cytrusy czy słodkie zapachy jak róża, wanilia. Edytowane 31 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #6348 Napisano 31 Października 2018 Stosunkowo tanie z dobrymi parametrami : 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #6349 Napisano 31 Października 2018 Stosunkowo tanie z dobrymi parametrami :Moschino to rzeczywiście bardzo przyjemny zapach a co do jego parametrów to mam dziwne przemyślenia - zawsze mam wrażenie, że trwałość i projekcja są przeciętne i ja tak to odbieram natomiast już niejedna osoba mnie zapytała z daleka - co to, że taka projekcja? I teraz pytanie kto ma racje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #6350 Napisano 31 Października 2018 Wg mnie ma dobre parametry. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach