marwol 178 #6426 Napisano 4 Listopada 2018 Zobacz wszystkie z United Dreams. Na Olx masz testery w dobrych cenach.Na Allegro trochę drożej za "normalne" flaszki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6427 Napisano 5 Listopada 2018 A co z męskich odznacza się najwyższą mocą, projekcją i trwałością?CK Obsession, Joop Homme, Dakkar Noir, Ted Lapidus Homme? Coś jeszcze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #6428 Napisano 5 Listopada 2018 Bogart One Man Show? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6429 Napisano 5 Listopada 2018 (edytowane) A co z męskich odznacza się najwyższą mocą, projekcją i trwałością?CK Obsession, Joop Homme, Dakkar Noir, Ted Lapidus Homme? Coś jeszcze?Z tych podanych przez Ciebie nie znam Teda Lapidusa. Reszta jest mi znana i z tej listy wygrywa dla mnie Joop Homme. Dodałbym jeszcze La Male JPG, A*Men, ten podstawowy od Muglera. Generalnie dodałbym także zapachy od Montale Ostatnio używam Honey Aoud od Montale i jest potęga Edytowane 5 Listopada 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6430 Napisano 5 Listopada 2018 (edytowane) A który jest najbardziej szlachetny, złożony w swoim zapachu, a nie pachnie jednostajnie słodko? Dla faceta koło 40 stki. Nie wąchałem Joop Homme ale chyba to jest taki zapach przesłodzony? Edytowane 5 Listopada 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6311 #6431 Napisano 5 Listopada 2018 Ted, ale to już prawdziwy killer, który potrafi pozytywnie zaskoczyć. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6432 Napisano 5 Listopada 2018 A który jest najbardziej szlachetny, złożony w swoim zapachu, a nie pachnie jednostajnie słodko? Dla faceta koło 40 stki. Nie wąchałem Joop Homme ale chyba to jest taki zapach przesłodzony?Dla mnie ciekawym zaskoczeniem, w szczególności w zestawieniu z innymi Montale, jest właśnie ich Honey Auod, które bardzo polecam. Nie jest to jednak zapach, który można by określić mianem "signature scent", bo jednak raczej na jesień i zimę. To samo można powiedzieć, jak dla mnie, także o A*Men. Ja jako "signature scent" używam Guerlain L'Instant, w wersji edt, który również ma bardzo dobre parametry użytkowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #6433 Napisano 5 Listopada 2018 A ja dziś zamówienie:ja- chanel platinum egoiste i tom ford grey vetiverżonka- shiseido zen chanel-a będę miał pierwszy raz - zobaczymy co to jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miszam 8 #6434 Napisano 5 Listopada 2018 Doszla havana, za***isty zapach. Polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #6435 Napisano 5 Listopada 2018 Doszla havana, za***isty zapach. PolecamCzyli przypasował 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #6436 Napisano 5 Listopada 2018 Pour Homme, które tu polecaliście stały się moim nr 1. Czasem psiknę na mankiet lewej ręki, którą podpieram podbródek w samochodzie czy na nudnych spotkaniach, żeby tym zapachem poprawiać sobie humor. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6311 #6437 Napisano 5 Listopada 2018 Doszla havana, za***isty zapach. Polecam I fajnie. Dla mnie trochę zbyt kwaśny i suchy zapach. Może kiedyś. Pour Homme, które tu polecaliście stały się moim nr 1. Czasem psiknę na mankiet lewej ręki, którą podpieram podbródek w samochodzie czy na nudnych spotkaniach, żeby tym zapachem poprawiać sobie humor. Ale co, Pour Homme? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #6438 Napisano 5 Listopada 2018 Versace 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6311 #6439 Napisano 5 Listopada 2018 Aaa, z tego co pamiętam to raczej wiosenno-letni zapach.Ja mam słabość do dwóch Versace: L'Homme i The Dreamer. Idealne na jesień i wczesną wiosnę. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6440 Napisano 5 Listopada 2018 Do mnie co prawda nie doszły jeszcze CK Obsession ale już mam chęć zakupić Bogart- One man show. Ktoś używał? Jak parametry? Dobry zapach na jesień/zima? Cena bardzo fajna 40 zł z wysyłką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6311 #6441 Napisano 5 Listopada 2018 Bardzo dobry zapach - mocny, początkowo dosyć słodki, potem czuć skórę - delikatniejsza wersja Bogarta z 1975 roku (bez soku z brzozy). Cena śmieszni niska, jak za tak dobre pachnidło. Dziś się nim wypsikałem w domu i już wiem, czego użyję jutro do pracy 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6442 Napisano 5 Listopada 2018 A właśnie poczytałem trochę opinie i parę osób twierdzi, że początek zalatuje....publicznym szaletem Chyba jednak nie kupię w ciemno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmedela 14 #6443 Napisano 6 Listopada 2018 Używa ktoś Vistula Black ?Bardzo lubię ten zapach, ale niestety żona nie akceptuje, więc używam tylko w pracy :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6311 #6444 Napisano 6 Listopada 2018 A właśnie poczytałem trochę opinie i parę osób twierdzi, że początek zalatuje....publicznym szaletem Chyba jednak nie kupię w ciemno Znam ten zapach od około 5 lat (używał go mój dziadek, tata i ja) i nigdy nie poczułem publicznego szaletu. Na początku zalatuje słodką landrynką, ale faza ta po ok. 15 min. przemija. Dużo nie ryzykujesz, bo cena bardzo dobra P.S. Dziś się wypsikałem i bardzo mi z tym przyjemnie 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6445 Napisano 6 Listopada 2018 Znam ten zapach od około 5 lat (używał go mój dziadek, tata i ja) i nigdy nie poczułem publicznego szaletu. Na początku zalatuje słodką landrynką, ale faza ta po ok. 15 min. przemija. Dużo nie ryzykujesz, bo cena bardzo dobra P.S. Dziś się wypsikałem i bardzo mi z tym przyjemnie Ok, przekonałeś mnie do wypróbowania. Trwałość i projekcja też ok? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6311 #6446 Napisano 6 Listopada 2018 O tak, choć obecna wersja jest jakby nieco słabsza od poprzedniej, jaką posiadałem. Tamta trzymała spokojnie 12 godzin i mocno projektowała. Teraz One Man Show wyczuwam przez ok. 8 godzin, a projekcja jest trochę mniejsza. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6447 Napisano 6 Listopada 2018 a One Man Show Gold Edition miałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6311 #6448 Napisano 6 Listopada 2018 Już pisaliśmy na ten temat Dobra, na tapecie cztery pozycje. Którą polecicie na czas jesienno-zimowy z ponad przeciętną projekcją i trwałością?1. CK Obsession2. Joop Homme (nie wiem czy nie za słodkie)3. Bogart- One Man Show4. Bogart- One Man Show Gold Edition Ktoś używał tych dwóch ostatnich pozycji? Nie wiem, czy zniesiesz J. Bogarta One Man Show Gold Edition - ja miałem trudności i oddałem dziadkowi, który ma słaby węch. (...) Na allegro jest parę sztuk- inna sprawa czy to oryginały? Aż tak źle z zapachem, że oddałeś? Nie sądzę, by komuś opłacało się podrabiać perfumy tej - jakby nie patrzeć - mało popularnej marki. Gold Edition to mieszanka wybuchowa Salvadora Dali'ego Pour Homme, Teda Lapidusa Pour Homme z YSL Kouros i może czymś jeszcze. Dla mnie zbyt dziwny zapach, choć jak wiecie lubię starsze, mocne zapachy. Głównym minusem jest mocne jabłko, którego nie znoszę w perfumach. Oj to odpada. Też nie trawię zapachu jabłek w perfumach, odświeżaczach itd.... Mdli mnie na samą myśl...(...) 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6449 Napisano 6 Listopada 2018 No tak, dzięki. Wyleciało mi z głowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6450 Napisano 6 Listopada 2018 (edytowane) Czy perfumeria Elnino sprzedaje oryginalne perfumy? Zastanawia mnie ponieważ na perfumach CK Obsession na folii w którą było zapakowane pudełko był jakaś naklejka z kodem kreskowym i napis w języku czeskim- "Poskozena Krabicka" Edytowane 6 Listopada 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach