MHAEM 13 #6876 Napisano 17 Stycznia 2019 Starszy Casbah, fajnie ubrane kadzidło, tak samo jak Montale Full Incense, ktory na razie w tym zakresie jest moim faworytem nie mniej kadzidlane zapachy są moimi faworytami ostatnio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #6877 Napisano 17 Stycznia 2019 Montala, zniszczyli reformą, tak samo jak niezbyt mocnego. nawet przed reformą, Kardynała. To nie jest stary Casbah, to nowy wypust. na szczęście nic nie zmienili. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #6878 Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Jest jeszcze casbah z białoczerwoną etykietą, to ten był pierwszy? Montale miałem próbkę z Q w 2016. A casbah ostatnio odlewkę tego właśnie białoczerwonego i myslalem, ze to jest ten nowszy a czarny starszy:) mój błąd najwyraźniej. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez MHAEM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #6879 Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Nic się nie stało Tak, ten biały był pierwszy A tak BTW, to strasznie Casbah zdrożał. regularna cena to 185 $ Edytowane 17 Stycznia 2019 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 225 #6880 Napisano 17 Stycznia 2019 Davidoff Adventure nie ma nic wspólnego z Adidas Adventure. To bardziej słodko- owocowy zapach (pomarańczowy czego akurat nie lubię jak np w Clinique Happy). AA również był słodkawy ale też chyba bardziej ziołowy i świeższy. Jak zamknę oczy i wytężę nos to jeszcze go "czuję", choć sam w tamtym czasie mogłem tylko popsikać się nim w sklepie...Wrażenia pozostały do dziś Nie kojarzę niczego podobnego obecnie do AA. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #6881 Napisano 17 Stycznia 2019 A, o podstawkę chodziło Jest w zestawie, nawet w testerach. W 50-tce nie miałem. Albo miałem i poszła w kosz, bo nie zauważyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #6882 Napisano 18 Stycznia 2019 Panowie i Panie (ja żyję ),Polecicie coś w stylu Ck obsession? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #6883 Napisano 18 Stycznia 2019 A po co "w stylu"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #6884 Napisano 18 Stycznia 2019 Bo uwielbiam ten zapach, a chce coś nowego Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #6885 Napisano 18 Stycznia 2019 No to kup kolejną flaszkę. Zamiennik/odpowiednik to nie to samo. Nie ma sensu pchać się w substytuty kiedy oryginał jest w tak korzystnych cenach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6886 Napisano 18 Stycznia 2019 A do tego, IMO, zacny bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #6887 Napisano 18 Stycznia 2019 Dziś: Kolejny, bardzo dobry, klon Amouage Interlude, nie wiem, czy nie lepszy od Bytom. Na pewno warto sprawdzić. zaręczam, że użytkownicy Interlude będą zaskoczeni.Kupiłem dla testów. Taka ilość oregano chyba nie jest dla mnie:) poczekam i dam jeszcze szansę Zamówiłem sobie z ciekawości próbkę montale honey aoud i tutaj od razu się spodobało będę musiał zapolować na jakiś flakon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 148 #6888 Napisano 18 Stycznia 2019 Bo uwielbiam ten zapach, a chce coś nowego Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaSpróbuj Avon Tomorrow, ale bądź gotów na lekką syntetyczność zapachu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #6889 Napisano 18 Stycznia 2019 Kupiłem dla testów. Taka ilość oregano chyba nie jest dla mnie:) poczekam i dam jeszcze szansę Wzorowali się na Interlude, musi tak być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #6890 Napisano 18 Stycznia 2019 Panowie ja nie chcę kopii, tylko coś w tym stylu obczaje ten zapach co podałeś wyżej Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 148 #6891 Napisano 18 Stycznia 2019 Avon Tomorrow kopią nie jest, to zapach w podobnym stylu co Obsession, warto chociaż poznać, jeszcze mam go trochę i czasem używam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20297 #6892 Napisano 18 Stycznia 2019 Lalik fajnyU mnie dziś tak.Nie poraża, bardzo słodki, z braku lalu może być. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #6893 Napisano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Zdziś: A co to bo poza zwierzaczkiem taka sama butla jak Equus. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #6894 Napisano 19 Stycznia 2019 https://www.iperfumy.pl/lalique/pour-homme-equus-woda-perfumowana-dla-mczyzn/ 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #6895 Napisano 19 Stycznia 2019 Lalique Pour Homme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6271 #6896 Napisano 19 Stycznia 2019 Lion 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #6897 Napisano 19 Stycznia 2019 Nie zetknąłem się z tym Lwem.Jest różnica w odbiorze miedzy edp i edt? Co lepiej brać? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11519 #6898 Napisano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Dzisiaj pierwszy raz tak na poważnie testowałem na sobie LEN, od godz. 13 do 18, no max 19 czułem go na sobie (3 psiki na szyję). Jest nieźle. Choć teraz jak przejadę ręką po karku, to jeszcze delikatnie czuś na palcach. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 148 #6899 Napisano 20 Stycznia 2019 Jest coś takiego w tym zapachu, że co jakiś czas jakby odżywa i do nosa trafia dawka przyjemnej woni, a na ubraniu to i i klika dni go czuć. Pisałem o LEN, oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20297 #6900 Napisano 29 Stycznia 2019 Dzisiejsza dostawa.Ciekawy, intensywny zapach smolnego drzewa połączonego ze skórą. Potem jakieś przyprawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach