Diego04 318 #7326 Napisano 26 Czerwca 2019 Jak to pachnie bo żadnych opinii nie ma. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #7327 Napisano 26 Czerwca 2019 Laura Biagiotti Roma Uomo, Hugo Boss Bottled, Ghost Deep Night. Takie klimaty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19140 #7328 Napisano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Jakiś czas temu kupowałem bratu na czuja przez internet i trafiłem bardzo dobrze, a jak się okazało również w mój gust perfekcyjnie... No i sam dzisiaj też kupiłem : Polecam Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #7329 Napisano 26 Czerwca 2019 Laura Biagiotti Roma Uomo, Hugo Boss Bottled, Ghost Deep Night. Takie klimaty.Dzieki.A trzyma sie to jakoś? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #7330 Napisano 26 Czerwca 2019 Krygo, też lubię tego G., kupiłem go tu na forum, też w ciemno, i został moim ulubieńcem na chłodniejsze dni. Z tego co widzę, to mam starszą edycję, z takim dziwacznym 'korkiem', ciekawe czy jest jakaś różnica w samym zapachu i parametrach. Tapatalk@OnePlus A6000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #7331 Napisano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Dzieki.A trzyma sie to jakoś?Tak, całkiem nieźle. O wiele lepiej, niż Grom, którego sprzedałem, bo pachniał na mnie pół godziny, czyli mniej więcej tak, jak wszystkie pochodne Gucci Pour Homme. Edytowane 26 Czerwca 2019 przez koorchuck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #7332 Napisano 27 Czerwca 2019 Dziś przyszedł Próchnik w liczbie dwóch sztuk. Przypomina mi Bentleya For Men, którego z przyjemnością używałem zimą, z tym że Bentley podoba mi się bardziej, a i trwałość ma jakby większą. Zakupu nie żałuję, tym bardziej, że cena nikczemnie niska, ale drugim flakonem obdaruję szwagra Tapatalk@OnePlus A6000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3978 #7333 Napisano 27 Czerwca 2019 Jutro przyjdzie mój, mam naxzieje że trafi w gust Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7334 Napisano 28 Czerwca 2019 Jak to pachnie bo żadnych opinii nie ma.Mnie ten zapach najbardziej przypomina czarne Ferrari, te klasyczne, z 1999 roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21798 #7335 Napisano 29 Czerwca 2019 Do mnie też próchnik doszedł.Poprawny, nie za dramatycznie oryginalny.Coś mi przypomina, ale nie mogę skojarzyć.Końcówka to taka lekka Roma L.Biagiotti. Projekcja mocno średnia.Z polskich moim zdaniem Bytom ciekawszy. Za taką śmieszną cenę może być. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4226 #7336 Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Też zamówiłem Podoba mi się. Na mistrzostwa Europy w Polsce były dwa zapachy z flakonikami z wizerunkiem naszej reprezentacji i to jest jeden z nich na 99.9999% Były w sprzedaży w Biedronce, nie pamiętam dokładnie ale w okolicy 25-30zł. Kupiłem, bo córka lubi Lewandowskiego , ale zapach też mi się spodobał. Edytowane 29 Czerwca 2019 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2761 #7337 Napisano 29 Czerwca 2019 Miło mi słyszeć, że nie wieszacie na mnie psów , za informacje o tym Próchniku . 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #7338 Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Próchnik to taka mniej intensywna, lekka wersja Bossa Bottled z bardzo poprawnymi parametrami (jak na 25 zł). S7 Edytowane 29 Czerwca 2019 przez haker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21798 #7339 Napisano 30 Czerwca 2019 Odpaliłem wreszcie nowe nabytki sprzed tygodnia.Albo i dłużej.Kenzo Jungle- świetne drzewno-korzenne, ale niestety krótkie i bliskoskórne.Bentley Momentum Extreme- poprawne, dość eleganckie, letnie, bez efektu wow ale przyzwoite. Wróciłem do próbek: Jacomo Aura Men- coraz bardziej mi się podoba. Jaguar Performance- moim zdaniem rewelacja.I taniocha.Z resztą ta aura też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #7340 Napisano 1 Lipca 2019 Miło mi słyszeć, że nie wieszacie na mnie psów , za informacje o tym Próchniku .Próchnik Grom za 99 pln jest ok , wg. mnie oczywiście. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7341 Napisano 5 Lipca 2019 Dziś... IMO, to jeden z lepszych zapachów, w ogóle, a troszkę ich poznałem. W moim prywatnym top 10 znalazłby się w pierwszej piątce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #7342 Napisano 5 Lipca 2019 Ale świetny ten flakon! A co z tym rzekomym podobieństwem zapachu do Bentleya? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #7343 Napisano 5 Lipca 2019 Rozbiórkowo to co zostało, testujemy teraz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #7344 Napisano 5 Lipca 2019 Ładnie Ci to poszło. Akurat dzień wcześniej pomyślałem, że warto byłoby sprawdzić Beach Hut i Sunshine, a tu Twoja rozbiórka. Tylko co z tego jak staż nie pozwala dziabnąć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7345 Napisano 5 Lipca 2019 Ale świetny ten flakon! A co z tym rzekomym podobieństwem zapachu do Bentleya?Do Benka podobna jest wersja EDP, a to jest EDT.Niestety, toaletowej od lat już nie produkują, a edp to kotlet odgrzewany, IMO sporo gorszy od edt.Z powyższych Amłaży Biczhat najfajniejszy IMO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #7346 Napisano 5 Lipca 2019 Ok, już paniał. A Biczhat mnie intryguje najbardziej. Trzeba będzie coś zawinąć, póki ciepło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7347 Napisano 7 Lipca 2019 Dziś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #7348 Napisano 7 Lipca 2019 Ładnie Ci to poszło. Akurat dzień wcześniej pomyślałem, że warto byłoby sprawdzić Beach Hut i Sunshine, a tu Twoja rozbiórka. Tylko co z tego jak staż nie pozwala dziabnąć? Jak mówisz o tamtym forum to staż jeszcze można jakoś ominąć. Ja zawsze pytałem w prywatnej wiadomości czy mogę dołączyć a organizator do swojej puli dopisywał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #7349 Napisano 7 Lipca 2019 Dokładnie, pisz na pw Teraz dużą rozbiórkę robię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6753 #7350 Napisano 7 Lipca 2019 Kolejny nabytek 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach