Maks 3 10 #7376 Napisano 10 Lipca 2019 Amouage Beach Hut - ostrzegam, tanio nie będzie Domyślam się, patrząc kto mi poleca 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 335 #7377 Napisano 10 Lipca 2019 Domyślam się, patrząc kto mi poleca Można sobie zamôwić próbkę z perfumerii Quality- oni mają całą sieć współpracujących perfumerii więc jest szansa na testy bez zakupów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7378 Napisano 10 Lipca 2019 Można sobie zamôwić próbkę z perfumerii Quality- oni mają całą sieć współpracujących perfumerii więc jest szansa na testy bez zakupów.A najlepiej podjechać i ładnie się uśmiechnąć do pani, a zrobi Ci parę ( naście ) sampelków Gorzej jak pan będzie Choć nie spotkałem jeszcze w Q pana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #7379 Napisano 10 Lipca 2019 Oficjalnie dołączam do grona orędowników Beach Hut (dzięki, bladymis!). Po pierwszym kontakcie wydaje się, że to najciekawszy ze znanych mi zielonych zapachów. Chyba właśnie czegoś takiego szukałem od dłuższego czasu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #7380 Napisano 10 Lipca 2019 Pierwsze skojarzenie po aplikacji Beach Hut jakie miałem- otoczone iglakami i krzewami wejście na plażę w upalny dzień z lekkim wiatrem, który miesza bryzę morską z tymi krzewami. do tego ta trwałość, naturalność i projekcja... jest to niesamowity zapach. Z Amouage moim faworytem jest jeszcze Interlude i Fate, ale to zdecydowanie na jesień, zimę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #7381 Napisano 11 Lipca 2019 Tak sobie czytam, to co piszecie o Amouage i prawie mi pachnie to wszystko...Niestety, obsiadłam dość mocno, gdy zobaczyłam cenę... Choć, widząc Wasze opinie i te w necie, te perfumy są chyba warte każdej złotówki na nie wydanej Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7382 Napisano 11 Lipca 2019 Tak sobie czytam, to co piszecie o Amouage i prawie mi pachnie to wszystko...Niestety, obsiadłam dość mocno, gdy zobaczyłam cenę... Choć, widząc Wasze opinie i te w necie, te perfumy są chyba warte każdej złotówki na nie wydanej Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu TapatalkaEwa z damskimi jest gorzej. Męskie imo są zdecydowanie lepsze.Z damskich Jubilat i Interlud są godne polecenia, z tym, że dla niewprawionego nosa Inter może wydać się lekko dziwaczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bladymis 164 #7383 Napisano 11 Lipca 2019 (edytowane) Damski Memoir jest świetny. Tyle, że to zapach dla czarownicy, nie każda pani będzie się dobrze w nim czuła. Cenami, Carrot, aż tak się nie przejmuj. To nie zegarki, tu możesz stosunkowo łatwo zorganizować sobie sampla, odlewkę z pewnego źródła i za ułamek ceny flakonu poznać i delektować się perfumami. A jeśli to taki mocarz jak Beach Hut to 10 ml wystarczy Ci na wiele dni brz, cieszę się, że mogłem pomóc Ci poznać BH Edytowane 11 Lipca 2019 przez bladymis 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #7384 Napisano 11 Lipca 2019 Yyy ja jednak pozostanę przy zapachach z "1" a nie "8" z przodu Oto najnowszy z nich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #7385 Napisano 11 Lipca 2019 i będziesz zadowolony, świetny kremowy cytrus:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6760 #7386 Napisano 11 Lipca 2019 Podobny do pierwowzoru? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 331 #7387 Napisano 11 Lipca 2019 Beach Hut można teraz wyrwać za 655 na Notino. także jak ktoś chce spróbować to dobra okazja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #7388 Napisano 11 Lipca 2019 Podobny do pierwowzoru? według mnie podobieństwo do pierwowzoru w kwestii zapachowej jest znikome, niemniej w charakterze mocno wyczuwalne. nie jest to cytrus czy wersja cologne w relacji takiej jak DHC czy CASC. Bardzo świeży, mocno cytrusowy i naturalny w otwarciu, później przechodzi w gładką,kremowo cytrynową fazę z nutą wetywerii (tak mi się wydaje;) trwałość jak na cytrus- 6-8h swobodnie, projekcja- średnia ale zadowalająca. na pewno nie jest to zapach "młodzieżowy" niemniej jest świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6760 #7389 Napisano 11 Lipca 2019 Dzięki! Bardzo mnie zaciekawiłeś tym zapachem 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #7390 Napisano 11 Lipca 2019 biorąc pod uwagę Twoją kolekcję i fakt, że lubisz zapachy osadzone w oldschoolowym klimacie to jeśli szukasz czegoś w klimacie lat 80-90 w nowocześniejszym wydaniu, do codziennego noszenia wiosną/latem w to będziesz zadowolony w 100% można go upolować na eg lub el-n za 135pln- takie w tym tygodniu były rzuty, podobnie jak Extreme za 155pln. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6760 #7391 Napisano 11 Lipca 2019 Dzięki za info. Powoli zbliżam się do końca 100 ml Eau Sauvage i pomyślę 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7392 Napisano 11 Lipca 2019 Beach Hut można teraz wyrwać za 655 na Notino. także jak ktoś chce spróbować to dobra okazja.Świetna cena, jak za ten zapach.Choć ja jestem wierny innym.Moje najulubieńsze: Epic - zwłaszcza sprzed reformyJourneyInterludeOpus IV Opus VI oraz Silver i Reflection, ale z czasów kiedy były w innych butlach.Generalnie - męskie wszystkie są co najmniej lepiej niż dobre. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #7393 Napisano 11 Lipca 2019 Mnie się jeszcze Lyric podoba ale to już specyficzne i w ciemno bym nie brał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7394 Napisano 11 Lipca 2019 (edytowane) Lyric jest świetny, ale w kategorii róża jest tylko jeden słuszny zapach..... IMO oczywiście... Edytowane 12 Lipca 2019 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21802 #7395 Napisano 11 Lipca 2019 Memoir. A Bech Hut na i perfumy jest za 818 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7396 Napisano 11 Lipca 2019 Memoir. A Bech Hut na i perfumy jest za 818-20 % 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 331 #7397 Napisano 11 Lipca 2019 -20 %Dokładnie. Kod "notino". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7398 Napisano 11 Lipca 2019 Dokładnie. Kod "notino".I żeby nie było to na wszystkie Amłaże. Podobno do końca tygodnia jest promocja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2217 #7399 Napisano 11 Lipca 2019 Powoli uzupełniam zapasy, bo zaczyna być sucho. Dla mnie Bvlgari i Vetiver des sables. Drugiej połówce kupiłem Dark Purple bo się spodobało. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21802 #7400 Napisano 11 Lipca 2019 Achaaaaa Nie wiedziałem o tym kodzie. A to na wszystkie zapachy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach