tommly 13518 #7676 Napisano 2 Września 2019 Odpuszczam, niby to tylko 4 dychy, ale z drugiej strony to aż 50% flakonu Davidoffa 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24183 #7677 Napisano 2 Września 2019 I ja mam. Nie jest to Roma. Tommly, słuszna decyzja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8976 #7678 Napisano 2 Września 2019 Ja również wahałem się nad Próchnikiem AFP, ale jabłko w składzie skutecznie mnie powstrzymało... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13518 #7679 Napisano 2 Września 2019 Zamówiłem tego Summera od Davidoff'a, ciekawe jak wypadnie. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 464 #7680 Napisano 4 Września 2019 (edytowane) Jest gdzieś promo na "plażową chatkę"? Pisałem tutaj jak był a 500 z kawałkiem na Notino i w sumie sam nie wiem dlaczego wtedy nie kupiłem Edytowane 4 Września 2019 przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24183 #7681 Napisano 4 Września 2019 Nie widziałem. A czy koledzy nie odnoszą wrażenia, że wraz ze zmianą nazwy na notino ceny stały się jakoś tak mało przyjazne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 264 #7682 Napisano 4 Września 2019 Tak, jest zauważalny wzrost cen. Ostatnio trafiłem na taki sklep: perfumy-sp.pl, czeska strona przemielona przez guglowego tłumacza, ceny całkiem spoko, ktoś już próbował zakupów? Przy okazji, loco50, jak po tych kilku dniach oceniasz Mercedesa Le Parfum? Warto go mieć? Tapatalk@OnePlus A6000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #7683 Napisano 4 Września 2019 loco50, otwieranie kolejnych sklepów stacjonarnych w wielkomiejskich galeriach robi swoje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 464 #7684 Napisano 4 Września 2019 Paczki z Notino to też Czechy czy tam Słowacja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24183 #7685 Napisano 4 Września 2019 brz,otóż to.herbee, powiem ze wstydem, że jeszcze w nim nie biegałem.Raz po zakupie psik na nadgarstek.Katuję na zmianę Bentleya Azure i Varvatosa Artisan Blue.Oba niebieskie i oba mi podchodzą .A teraz przymierzam się do:Mercedes Man PrivateCacharel Pour HommeBoucheron Quatre Pour Homme Absolu de NuitPaco Rabanne Pour Homme.Ostatni to powrót do przeszłości- znam, albo znałem. A co Panowie słyszeli lub czuli na temat tych trzech pierwszych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 264 #7686 Napisano 4 Września 2019 (edytowane) Nie znam tych zapachów ani nic o nich nie słyszałem. Poza tym, że dawno, dawno temu, moja była używała Cacharel Anais Anais. Lubiłem ten zapach i Cacharel dobrze mi się kojarzy A te Mercedesy muszę gdzieś poniuchać. Edytowane 4 Września 2019 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #7687 Napisano 4 Września 2019 (edytowane) Keniutek, obecnie Beach Hut najtaniej jest chyba na prostychzakupach, ale to i tak 695 PLN. Edytowane 4 Września 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24183 #7688 Napisano 4 Września 2019 (edytowane) Znalazłem w swoich zapasach próbkę MB for Man Intense.Na początku go skreśliłem zupełnie.Teraz przy drugim podejściu wydaje się ciekawy, taki drzewno- korzenny, może się chyba spodobać. I druga próbka, którą skreśliłem z kretesem( na trzy minusy, czyli dramat)- Kelsey Berwin Midnight Oud.No dziś rewelacja!!! .Skórzano-dymno-agarowy. Łagodniejsza wersja Arabi Cana.Podoba mnie się to, to fajny numer jest .A ten MB po jakimś czasie zaczyna zmierzać do Kourosa, ale jakoś tak mdło, dusząco.Jednak nie. Edytowane 4 Września 2019 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #7689 Napisano 4 Września 2019 Ostatnio wylałem na siebie próbkę tego Intensywnego Mieczysława - to taka mało porywająca wariacja na temat Fahrenheita przecież. Dużo fiolka i spora szczypta nijakości. Kourosa w nim nie wyczułem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24183 #7690 Napisano 4 Września 2019 (edytowane) No widzisz, każdy inaczej odbiera.Ja tu akurat jakoś tego F nie czuje.Ale tego Kelseya to Ci polecę pomny Twojego zadowolenia z Kolmaza Edytowane 4 Września 2019 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #7691 Napisano 4 Września 2019 Po co mi łagodniejszy Kolmaz, jeśli mam Kolmaza, w którym lekko brakuje mi parametrów? Ostatnio zastanawiam się raczej nad GGA, póki jeszcze można go kupić. Przy nadgarstkowych testach mnie zaciekawił, ale absolutnie nie zachęcił do zakupu. Może global pomoże? Chociaż nie wiadomo. Dziś kompleksowo zarzuciłem Sauvage, bo z nadgarstka mnie kiedyś mocno odrzucił. Tym razem bez obrzydzenia, ale i bez rewelacji. Dalej nie rozumiem fenomenu tego zapachu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24183 #7692 Napisano 4 Września 2019 No gga to mój namber łan wśród skóry. A dziwię się Twojej opinii nt Kolmaza. U mnie gra mocno. Dior również mnie rozczarował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #7693 Napisano 5 Września 2019 A jak u Ciebie z parametrami tego GGA? Trwały to on jest, ale nieco ponad godzinę temu w D. strzelilem 3 chmurki w załamanie łokcia i 1 na nadgarstek. Efekt jest taki, że tylko czasem coś mi zaleci, a tak to raczej czuć go przy skórze. Słabo. :| 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24183 #7694 Napisano 5 Września 2019 Skóra skórze nierówna. A i narząd powonienia też :-). U mnie jest mocno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 464 #7695 Napisano 5 Września 2019 Dziś kumpel wypachniony jakąś Zarą (Night II czy coś takiego), w bordowej butelce podobno. Mocno przyjemny zapach, wypada chyba sprawdzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #7696 Napisano 5 Września 2019 Jak flakon bordowy, to prawdopodobnie była to Zara 9.0. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 464 #7697 Napisano 5 Września 2019 Wydaje mi się, że nie ma już "numerków" w Zarze. Ale mogę się mylić, nie zwracałem baczniejszej uwagi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24183 #7698 Napisano 5 Września 2019 herbee, ponosiłem dziś tego MB Le Parfum.Jest dobrze.Skóra i agar.Zapach elegancki, klasowy, na bogato .Trwałość nieco średnia bo u mnie tak 6-7 godzin .Projekcja poprawna, ja nie lubię zapachów, które w promieniu 5 m duszą ludzi. Może nie wszystkim podchodzić, że raczej chodzi ten zapach przy obywatelu a nie za nim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 264 #7699 Napisano 5 Września 2019 Dzięki loco50 za pamięć i te parę słów o MB. Zaintrygowałeś mnie tym zapachem, więc napewno sprawdzę go jeszcze przed zakupem. Chociaż z tego co piszesz, to mógłbym i w ciemno brać Tapatalk@OnePlus A6000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #7700 Napisano 6 Września 2019 Też zastanawiam się nad tym MB Le Parfume. Jak wypada w porównaniu np do Guerlain Ideal EDT? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach