Gość fidelio #8801 Napisano 29 Marca 2020 Z nowym sposobności nie miałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8802 Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Zmienili flakon - koń jest nadrukowany (a nie wyrzeźbiony) i wygląda to słabo. Można podejrzeć na stronie Lalique. Ciekawe, że Liona nie ruszyli. O samym zapachu natomiast nikt tu ani nigdzie indziej nie wspominał. Ale pewnie właśnie tak będzie, że ludzie zobaczą inne szkło i od razu będzie bezpodstawna panika, że w płynie mieszane. Edytowane 29 Marca 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8803 Napisano 1 Kwietnia 2020 Jak rozpatrzyli zwrot?Wczoraj dostałem e-maila, że cała kwota poza 3zł dodatkowego ubezpieczenia została zwrócona na konto. Coś z tymi perfumami jest na rzeczy, bo pamiętam jak kupowałem było bardzo dużo, a po moim zwrocie/reklamacji są niedostępne. Postanowiłem spróbować czegoś świeższego i zastanawiam się pomiędzy Azzaro Chrome United EDT i Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense EDP. Miał ktoś z kolegów któryś z zapachów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21025 #8804 Napisano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Azzaro mam- przyjemny, dość elegancki letnio-wakacyjny zapach.Na początku cytrusy, potem się lekko osładza.Może śmiało być zapachem całodziennym. Leciutkie echo Dylana lub Trussardi Uomo Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #8805 Napisano 1 Kwietnia 2020 Dzisiaj taki zakup Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzes_w-ch 2 #8806 Napisano 1 Kwietnia 2020 O Panie! Klasycznie dzentelmensko po całości. Do mnie jadą trzy butelki Guerlain bo były dobre ceny w Notino i free ship do tego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21025 #8807 Napisano 1 Kwietnia 2020 Vetiver mam-super.Heritage nie znam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8808 Napisano 1 Kwietnia 2020 Veriver od Guerlain to moja ulubiona wersja vetivera natomiast Heritage to pierwsze trójka najgorszych zapachów ever. Główny zapach jest okej ale w tle czuje brudna ścierę która przed chwila ktoś powycieral....i tu sobie daruje co Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24785 #8809 Napisano 1 Kwietnia 2020 Heritage uwielbiam, jeden z must have klasyki razem z Givenchy Gentleman i Kourosem. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8810 Napisano 1 Kwietnia 2020 Filip, miałeś obie wersje Heritage? Ja tylko EDP i drugi raz nie kupię Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8811 Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm, Heritage wąchałem tylko z blottera i przypominał mi Zino, którego bardzo lubię. Vetiver niestety na dłuższą metę okazał się średnio noszalny - źle się w nim czułem. Za dużo przypraw i powagi. L'Eau Boisee też mi nie pasował. Póki co z Guerlain numero uno to u mnie Habit Rouge. Ale podoba mi się u nich to ujednolicenie flakonów. Cała linia musi świetnie wyglądać na półce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #8812 Napisano 1 Kwietnia 2020 Filip, miałeś obie wersje Heritage? Ja tylko EDP i drugi raz nie kupię Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro dla mnie jeśli Heritage to tylko EDT, za EDP podziękowałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6542 #8813 Napisano 1 Kwietnia 2020 Mnie Heritage nie porwał przy testach i zaprzestałem dalszych (a uwielbiam Givenchy Gentleman i Kourosa). Może niesłusznie. Noszę się z zamiarem ponownego zakupu Guerlain Vetiver. Miałem 50 ml we flakonie ze starym korkiem. Czy coś się zmieniło wraz z jego wyglądem? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8814 Napisano 1 Kwietnia 2020 Wersje, które różnią się korkiem zapachem się chyba nie różnią. Mnie korci wersja z alledrogo z 2001r. w zupełnie innej butli.dla mnie jeśli Heritage to tylko EDT, za EDP podziękowałem czym się aż tak bardzo różnią? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #8815 Napisano 1 Kwietnia 2020 nie umiem teraz dokładnie opisać różnicy, bo dawno mialem do czynienia z edp, ale z tego co pamiętam jak porównywałem oba to edt były dla mnie bardziej łagodne i paczula, którą bardzo lubię, jakoś lepiej czułem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8816 Napisano 1 Kwietnia 2020 Walter, z rozmaitych czytanek wnioskuję, że możesz śmiało kupować nowy korek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8817 Napisano 2 Kwietnia 2020 Takie kupiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #8818 Napisano 2 Kwietnia 2020 Mój ulubiony Vetiver... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #8819 Napisano 2 Kwietnia 2020 Ja z kolei, średnio go lubię. Za to TF i Creed są super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #8820 Napisano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Nishane Sultan VetiverCreed VetiverTom Ford Grey Vetiver Te trzy mam i polecam Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez marwol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8821 Napisano 2 Kwietnia 2020 Mój ulubiony Vetiver... Mój ulubiony to Guerlain ale jakoś na wiosnę średnio, więc zdecydowałem się na Hermesa Ja z kolei, średnio go lubię. Za to TF i Creed są super. TF super, ale u mnie EDP trzyma się 2-3 godziny. Creed nie moja półka cenowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #8822 Napisano 2 Kwietnia 2020 Creed miałem próbkę, zużyłem ją na dwa globale, jak na cenę i trwałość (na mnie) 4-5h z czego jakieś 30min średniej projekcji to trochę dramat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8823 Napisano 2 Kwietnia 2020 To faktycznie słabo. Tam też chyba spory ułamek ceny jest za składniki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #8824 Napisano 2 Kwietnia 2020 Na pewno, niemniej z TF mam tak samo, ani projekcji, ani trwałości, za to Terre - obydwa parametry bdb:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8825 Napisano 2 Kwietnia 2020 Ja miałem TF Grey Vetiver EDP i to jedne z najsłabszych perfum jakie miałem. Jednocześnie to były moje najdroższe perfumy, zawód ogromny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach