Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy mi jedna butelka. Nie ma co szaleć. Najwyżej zamienię na 3 Chopiny Miraculum :) Bardzo mi się podobają, żałuję, że nie zakupiłem więcej w promocji 25 zł/szt w Hebe, a teraz już u mnie nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymam kciuki żeby udało się z i..y i odpadam w otchłań snu, fajnie się gadało, pozdrawiam :)

PS Od dzisiaj będę inaczej patrzył na Muta, i oszczędniej aplikował :)

Edytowane przez herbee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy mi jedna butelka. Nie ma co szaleć. Najwyżej zamienię na 3 Chopiny Miraculum :) Bardzo mi się podobają, żałuję, że nie zakupiłem więcej w promocji 25 zł/szt w Hebe, a teraz już u mnie nie ma.

Udało się jeszcze jedną butelkę zamówić Swiss Arabian Mutamayez ze sklepu i.....y. :D I chyba się jeszcze świeci, że jest dostępna jedna sztuka. Polecam brać w tej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta jedna to wisi już jakiś czas.

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jaki z tego wniosek? Ja dostałem potwierdzenie na maila obydwu zamówień wiec wydaje się byc wszystko w porzadku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż muszę się podzielić opinią bo wczoraj w Hebe dosłownie przeżyłem szok. Całe szczęście, że był tester tego Chopina bo gdybym kupił w ciemno to bym chyba z tydzień chodził struty (i tak trochę jestem, że w ogóle zapytałem o niego ekspedienkę). Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek wąchał coś tak okropnego, fuj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż muszę się podzielić opinią bo wczoraj w Hebe dosłownie przeżyłem szok. Całe szczęście, że był tester tego Chopina bo gdybym kupił w ciemno to bym chyba z tydzień chodził struty (i tak trochę jestem, że w ogóle zapytałem o niego ekspedienkę). Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek wąchał coś tak okropnego, fuj!

Miałem to samo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O gustach się nie dyskutuje. Każdy ma swój. Dla mnie są naprawdę piękne. W takim razie podobne "śmierdziuchy" jak Issey Miyake l'eau de issey (uderzające podobieństwo), Zino też muszą być nieznośne dla Twojego nosa :)

Dla mnie ohydny to jest Adidas Active Bodies ten czarny- to jest dopiero tragedia.

Chciałem sobie dokupić jeszcze z 1-2 buteleczki w obecnej promocji 25 zł.szt w Hebe, niestety u mnie już wykupili w sklepie cały zapas :(

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie takiej podobnej bo już 35 zł plus jeszcze przesyłka co przy kilku butelkach które chciałem zakupić (z racji wycofywania produkcji zapachu) robi różnicę. Wychodzi 40 parę złotych za butelkę wobec 25 zł w Hebe.

Ja czekam na dostarczenie dwóch buteleczek Swiss Arabian- Mutamayez o których tu tak wiele pisano. Dostałem dziś potwierdzenie mailowe, że jednak mają te 2 sztuki które zamówiłem w nocy. Na tą chwilę wyprzedane i nie wiadomo czy będą (też produkcja wstrzymana).

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mutajonez dotarł. Pierwsze wrażenie dobre można zrobić tylko raz i mutomajonez takie właśnie zrobił. Zobaczymy co będzie dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie Muta sprawdza się przy maksymalnie czterech dniach używania go z rzędu, potem trochę męczy i nudzi ta karmelkowa słodycz, o której wspominał MHAEM. Ale i tak są spoko, chętnie ich teraz używam na zmianę z innymi, i gdyby tylko dłużej pachniały tak jak w otwarciu, to jak dla mnie, byłby to faktyczny killer za tę cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to może gruby2000 Cię poratuje, jak by co.

Niestety nie ma u nas w arabskich sklepach (odwiedziłem kilka). Szkoda mi trochę 35-40F na zakup czegoś co może za chwilę wyląduje w koszu ( nie mam dostępu do testera) bo opinie widzę są tu skrajnie różne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest opcja, że nie podejdzie więc branie w ciemno jest ryzykowne. Choć czym innym jest rzucenie w błoto kilkudziesięciu funtów przeciwko niewiele ponad 50 zł :)

Edytowane przez herbee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest opcja, że nie podejdzie więc branie w ciemno jest ryzykowne. Choć czym innym jest rzucenie w błoto kilkudziesięciu funtów przeciwko niewiele ponad 50 zł :)

Jest jeszcze taka opcja:

https://ae.pricena.com/en/product/swiss-arabian-mutamayez-edp-perfume-for-men-100ml-price-in-dubai-uae-19959599

albo     

https://www.swissarabian.com/product/mutamayez-edp-100-ml-2/

Przelicznik dirham/złotówka: 1/1  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli któryś z kolegów jest zainteresowany, to mogę odsprzedać swój flakonik. Kupiony od kolegi na tym forum. Kupiony w ciemno. Niestety nie moje klimaty. Niewielki ubytek - maksymalnie kilkanaście „chmurek”. Brak kartonika. Odsprzedam po kosztach. Jeśli ktoś zainteresowany pisać na Priv.

Edit: już znalazł nowego nosiciela.

Edytowane przez kris.top

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszedł Mutamayez jest ok. Lubię taki duszące zapachy.

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio zostałem zaskoczony prezentem i wrócił do mnie klasyczny Fahrenheit Dior-a. Chyba moje ulubione perfumy i absolutna klasyka. Może i trochę za ciężki na co dzień, ale lubię i noszę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawostka; wczoraj na all... ktoś jednym kliknięciem kupił ok 30 szt. Bentleya Absolute po ~140 zł/szt. Przypuszczam, że ten "ktoś" to jedna z większych sieciówek, która teraz będzie sprzedawać go u siebie z marżą 300%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość TigerBear

A jakaż to opcja ?

Arabusy nie wysyłają do Europy. Przynajmniej Ci oficjalni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ten Mutamayez nie chodliwy. Gość miał parę dni temu 2 sztuki po 139 zł za sztukę- nie było chętnych. Teraz już ma po 109 zł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi