brz 1956 #9351 Napisano 3 Października 2020 Dior Homme 2011, Bentley Absolute, Banana Republic Oud Mosaic, Gucci Guilty Absolute, Valentino Uomo Acqua, Lalique ENALE i kilka flakonów oraz odlewek (Amouage, Lutens, Creed i inne) do oddania za przelewek. Ktoś coś? PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24253 #9352 Napisano 3 Października 2020 Łukaszu pozbywasz się GGA? Boga w sercu nie masz😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1013 #9353 Napisano 3 Października 2020 Musze sprawdzić piwnice i tez sprawdzić co mogę sprzedawać bo mam tego od chu....steczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92807 #9354 Napisano 3 Października 2020 Zacząłem sprawdzanie próbek ze sporej paczuszki od Missali. Na początek poszedł MONTALE Sensual Instinct. Muszę powiedzieć, że niezły zapach - ale prawdziwie niezła była trwałość, a jeszcze bardziej niezła reakcja znajomych pań: dawno nie usłyszałem tylu komplementów jednego dnia. https://www.perfumeriaquality.pl/produkt/?product=montale-sensual-instinct-edp-100ml 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9355 Napisano 3 Października 2020 50 minut temu, loco50 napisał: Łukaszu pozbywasz się GGA? Boga w sercu nie masz😁😁😁 Boga w sercu i piniendzy na koncie. Cóż... Nowe nabytki trzeba jakoś finansować, ale zapewniam, że cel jest szczytny i wcale nie mniej męski. 😁 A może uda się kapkę tego GGA uszczknąć przed wysyłką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24253 #9356 Napisano 3 Października 2020 No obowiązkowo trzeba siodłem pachnieć 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9357 Napisano 3 Października 2020 Oj, siodło będzie i tak. 😈 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24253 #9358 Napisano 3 Października 2020 A co, a co? Pochwal sie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9359 Napisano 3 Października 2020 (edytowane) Dopiero zamówione, to nie ma się czym chwalić. Ale lecą do mnie Amouage Epic i Beaufort London Iron Duke. Amouage jak to Amouage, wiadomo. Jakoś się wstrzymywałem z poznaniem tego zapachu, ale jak już powąchałem, to w sumie od razu fajnie zagrało, a i żona pochwaliła. Może bez jakichś porażających fajerwerków, ale obecnie mam jazdę na skórzaki. Natomiast ten Beaufort kompletnie wytarł mną podłogę. Dostałem próbkę w jakiejś perfumerii i gdy tylko powąchałem, wiedziałem, że mój ci on. Zapach czarny i intrygujący, proch strzelniczy (niby, ale jestem w stanie w to uwierzyć), alkohol i zwierzęca skóra. W nutach jeszcze tytoń, ale jakiś skryty, bo średnio go wyłapuję. Niektórzy twierdzą, że Iron Duke pachnie wyczesanym koniem, który przy siodle ma świeżo przestrzelone pistolety. A co do GGA, to parę mylylytrów udało się zachować. Nasz pewien forumowy kolega był bardzo uprzejmy przy zakupie. Edytowane 3 Października 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24253 #9360 Napisano 4 Października 2020 Próbkę epica mam. Jakoś nie zagadał do mnie. A ten Duke to skąd? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9361 Napisano 4 Października 2020 A do mnie nawet nawet. Z jakiegoś powodu czuję w nim nieco Bottega Veneta (skóra z iglakami) i echa nielubianego Memoir, które tu mi akurat pasują. Nie ma na razie euforii, ale liczę, że romans będzie rozwojowy. Poza tym, jak baba mówi „oooo, dobry”, to się nie dyskutuje. 🤷♂️ A Beaufort to już nisza nisza, więc trzeba korzystać z „normalnej” dystrybucji typu Galilu czy Lulua. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24253 #9362 Napisano 4 Października 2020 (edytowane) No tak myślałem, bo znalazłem na tych stronach w necie. I spróbuję odkopać bo gdzieś jest ta próbka epica i jeszcze raz niuchnę. Ciekawe jak każdy inaczej czuje. Mam Bottegi dwie, w tym jedną od Ciebie 😁 i jakoś nie kojarzę podobieństwa, ale zobaczę jeszcze raz.Mam też Memoir, który z kolei uważam, że jest super w odróżnieniu od "kultowego" Interlude. Ten mnie dusi😁, podobnie jak Beach Hut, myślałem, że skórę będę darł pumeksem. Nie wiem co mnie tak w nim drażniło. Edytowane 4 Października 2020 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #9363 Napisano 4 Października 2020 Jeszcze Bracken sprawdźcie od Amouage 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9364 Napisano 4 Października 2020 Ja dziś mam Brackena na sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #9365 Napisano 4 Października 2020 TF Noir Athracite, w ciemno sie czaje kupic. Ktos to moze porownac do jakiegos pospolitego zapachu? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24253 #9366 Napisano 4 Października 2020 Kosma, poniuchaj gdzieś. Ja chyba w D sprawdziłem. Mocno specyficzny, na dzień dobry popielnica pełna petów. Mnie zniechęcił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #9367 Napisano 4 Października 2020 U mnie na wsi nie ma takiego sklepu, w necie pozytywne recenzje. Kumpel z pracy kupil na powrocie z roboty teraz i pisal, ze petarda. Prosze nie smiac ale podobny w jego relacji do złotego adidasa, uwielbiam ten zapach. Mocny, korzenny, przyprawy, ma swoj charakter. Za te grosze petarda. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9368 Napisano 4 Października 2020 (edytowane) Chyba go sprawdzałem w D. i mi też się nie podobał, ale nie mam pewności. Tak czy inaczej opinie są mocno skrajne, jeśli dobrze kojarzę. Jeśli kolega ma, to niech Ci przyniesie. W ciemno raczej bym go nie kupował. Edytowane 4 Października 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24253 #9369 Napisano 5 Października 2020 Dziś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 679 #9370 Napisano 5 Października 2020 Mi się kojarzy z OR Masculin Bourjois. Z ubiegłego wieku oczywiście😳 Dotyczy TF Noir Anthracite. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #9371 Napisano 5 Października 2020 Chyba go sprawdzałem w D. i mi też się nie podobał, ale nie mam pewności. Tak czy inaczej opinie są mocno skrajne, jeśli dobrze kojarzę. Jeśli kolega ma, to niech Ci przyniesie. W ciemno raczej bym go nie kupował.No nie przyniesie, mieszka 400km ode mnie Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9372 Napisano 5 Października 2020 Aaa, taki kumpel z roboty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #9373 Napisano 5 Października 2020 No pracujemy na jednym statku, kupil sobie na lotnisku.Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92807 #9374 Napisano 5 Października 2020 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 9108 #9375 Napisano 5 Października 2020 Ale piękny flakon! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach