loco50 21822 #9701 Napisano 14 Grudnia 2020 Zwei nowe flakoniki. Letni, mainstreamowy Burek i klasyk od żiwenszi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #9702 Napisano 14 Grudnia 2020 Ten Brit to jedna z moich zapachowych traum. Pachną na mnie jak kreda z gąbki, którą wycierało się tablice w klasie. A Pi jest spoko, o ile się lubi takie słodziaki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21822 #9703 Napisano 14 Grudnia 2020 Ta słodkość pi jest jakaś mityczna. Tyle się naczytalem, że słodki, że wanilia. Jakiś u mnie tego nie ma. Ta benzoina daje kopa, wg mnie tracą klimatem Kouros Body. Jest naszalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #9704 Napisano 15 Grudnia 2020 Dlatego napisałem "takie" słodziaki. Faktycznie w dzisiejszym rozumieniu to są słodkie inaczej. Ale pamiętajmy, że wyszły w latach '90. A wtedy inaczej się kleiło zapachy. Pi jest takie "plastyczne" w swojej słodyczy. Jakby wąchać plaster miodu, ale bez dużej ilości miodu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21822 #9705 Napisano 15 Grudnia 2020 Masz rację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wsebus 22 #9706 Napisano 15 Grudnia 2020 W dniu 12.12.2020 o 23:09, lort napisał: krótkie pytanie: jakie sklepy online z legitnymi zapachami polecacie? pytanie właściwie nie moje, bo ja zazwyczaj ograniczam się do lotnisk i/lub doug...s i seph..a obiecałem pytającej że zapytam w tym wątku Polecam mojezapachy.pl najczęściej kupuję u nich syacionarnie w Wawie. Obsługa fajna asortyment również. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3196 #9707 Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Hollister Coastline. Dwa dni noszenia i raczej szału nie ma, syntetyczne, owocowo-cytrusowe, po pewnym czasie trochę drewniane. Raczej na wiosnę-lato. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Topaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31314 #9708 Napisano 15 Grudnia 2020 lalique encre noire. Dla mnie zapach petarda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6816 #9709 Napisano 15 Grudnia 2020 Petarda to była 10 lat temu - teraz to petardka 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31314 #9710 Napisano 15 Grudnia 2020 3 minuty temu, Walter_87 napisał: Petarda to była 10 lat temu - teraz to petardka Masz całkowitą rację. Jednak mój ulubiony zapach Może ktoś zna bardzo podobne do encre zapachy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6816 #9711 Napisano 15 Grudnia 2020 Nie zmienia to faktu, że jest to dobry zapach, choć dosyć kapryśny. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #9712 Napisano 17 Grudnia 2020 Wpadł dekant, dziś drugi dzień testów globalnych. Zapowiada się dobra pozycja na okres jesienno-zimowy.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21822 #9713 Napisano 17 Grudnia 2020 Ooo. Antek. Mega męski. Możny by rzec, że nawet samczy😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77322 #9714 Napisano 17 Grudnia 2020 Kolejna próbka do wypsikania. Dzisiaj na skórze FRANCK BOCLET "Tobacco". Ze strony MISSALI: " Tobacco to orientalno-drzewna woda perfumowana. W otwarciu chłodny imbir i liście tabaki łączą się ze słodką, miękką śliwką. Serce odsłania przyprawowe nuty goździków i bobu tonka, do których dołącza dymne drewno cedrowe. Bazę tworzą ciepłe i drzewne akordy stworzone przez ambrę, wetiwer, benzoes i kremową wanilię. Skład: Nuty głowy: imbir, tabaka, śliwka Nuty serca: goździki (przyprawa), bób tonka, cedr Nuty bazy: wetiwer, benzoes, wanilia Rodzina zapachowa: orientalno-drzewna Data powstania: 2014" W przeciwieństwie do "CAFE" tej samej marki, który STRASZLIWIE mnie rozczarował, tu jest naprawdę dobrze, wręcz BARDZO dobrze. Jak napisał Michał Missala, "harmonijnie łączy „męski” tytoń i „kobiecą” słodycz". Ponadprzeciętna u mnie trwałość, projekcja świetna, a kombinacja tytoniu + śliwki + imbiru + cedru dla mnie stanowi mocnego kandydata do flakoniczka na półeczkę. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21822 #9715 Napisano 17 Grudnia 2020 Panowie, pachnidełko. pl uczciwe jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba83 284 #9716 Napisano 17 Grudnia 2020 19 minut temu, loco50 napisał: Panowie, pachnidełko. pl uczciwe jest? 100% legit , można śmiało robić zakupy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #9717 Napisano 17 Grudnia 2020 Coś tam wypatrzył? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21822 #9718 Napisano 17 Grudnia 2020 Lokatorce lawenczera bo ona lubieje a ten co miała to wyszedł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #9719 Napisano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Zwykłego czy zblanszowanego? Edytowane 17 Grudnia 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #9720 Napisano 17 Grudnia 2020 26 minut temu, brz napisał: Zwykłego czy zblanszowanego? Co to znaczy? Przelane wrzątkiem? Czy jak? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #9721 Napisano 17 Grudnia 2020 To nie wyparzasz flakonów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1192 #9722 Napisano 18 Grudnia 2020 W dniu 13.12.2020 o 18:32, Lincoln Six Echo napisał: Testowania ciąg dalszy. Dzisiaj MONTALE RISTRETTO INTENSE CAFE. Info z Missali: "Ristretto Intense Café otwiera intensywny zapach świeżo zaparzonej kawy, zmieszany z rześką, roślinną różą. Zaskakująco świeże i wytrawne połączenie z czasem łagodnieje, a na pierwszy plan wysuwa się waniliowa nuta białego piżma, słodka jak kawa z cukrem i śmietanką. Ten uzależniający akord rozkocha w sobie każdego miłośnika kawy! Po więcej informacji zapraszamy na nasz blog: Esencja Intense Cafe Skład: kawa, róża, wanilia, białe piżmo Rodzina zapachowa: orientalna łagodna Data powstania: 2019" Od siebie powiem: PIĘKNY ZAPACH. Naprawdę świetny. Wreszcie jakiś zapach, który rzeczywiście przepełniony jest aromatem świeżej kawy, która - dla mojego nosa - wpada w coś jakby... pączki z różaną marmoladą. Dołączam go do listy moich faworytów - kiedy zionę z pyska wydechem pełnym właśnie skonsumowanego Hennessy, a do tego zapalę Aurora Puro Vintage, wyjdzie z tego mieszanka dla mnie idealna. Namówiłeś mnie na zamówienie próbki bardzo fajny zapach, tylko nic a nic nie czuję tam kawy, bardziej Hallsy porzeczkowe chyba się szarpnę na buteleczkę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21822 #9723 Napisano 18 Grudnia 2020 10 godzin temu, brz napisał: Zwykłego czy zblanszowanego? Zwykłego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #9724 Napisano 18 Grudnia 2020 O, a to ciekawe. Obstawiałem zdecydowanie tego drugiego. Solve, żarcik taki. Jest zwykły L'Aventure i L'Aventure Blanche. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #9725 Napisano 18 Grudnia 2020 Oj daleko mi jeszcze do takiej wiedzy w świecie perfum dzięki za wyjaśnienie 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach