john.doe 359 #1726 Napisano 15 Grudnia 2020 Dobrze że on taki mały bo bym już szukał chętnego na drugą sztukę a tak spokój 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1727 Napisano 15 Grudnia 2020 A jaki kod Wam wchodzi ?Swieta250A, sorry, nie zauważyłem, że już dostałeś odpowiedź. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #1728 Napisano 15 Grudnia 2020 Dobrze że to ten brzydszy niebieski to tak nie kusi A jak krzywy to i za pińcet szkoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #1729 Napisano 15 Grudnia 2020 No i do mnie dojechał maluszek citizena. I teraz trzeba czekać do 24. A wskazówka sekundowa trafia we wszystkie indeksy, ...chyba. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #1730 Napisano 15 Grudnia 2020 GTS dziś ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18885 #1731 Napisano 15 Grudnia 2020 3 godziny temu, tomaliusz napisał: Cena kosmos. Brać i odsyłać jak krzywy 😁 Po co ja tu wchodziłem .... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65912 #1732 Napisano 15 Grudnia 2020 43 minuty temu, bart_us napisał: A wskazówka sekundowa trafia we wszystkie indeksy, ...chyba. Sekunda trafia. 👍 A bezel centruje? 🤔😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1733 Napisano 15 Grudnia 2020 Po co ja tu wchodziłem .... To masz jeszcze taniej.. 🤣 Pod warunkiem, że znajdziesz chętnego od razu na czarnucha z bransą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1734 Napisano 15 Grudnia 2020 Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldupek 1827 #1735 Napisano 15 Grudnia 2020 🤍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #1736 Napisano 15 Grudnia 2020 Sekunda trafia. A bezel centruje? To nie Seiko. Trafia. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #1737 Napisano 15 Grudnia 2020 I kolejny japończyk. W sumie to mam same japończyki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18885 #1738 Napisano 15 Grudnia 2020 4 godziny temu, p.r.p. napisał: To masz jeszcze taniej.. 🤣 Pod warunkiem, że znajdziesz chętnego od razu na czarnucha z bransą. Dorzuciłem coś z innej stajni i wyszło jeszcze trochę taniej Zamawiałem po godzinie 15 , a dostałem SMS z DHL że planują jutro mi dostarczyć przesyłkę. Szok 😲 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1739 Napisano 15 Grudnia 2020 A co dorzuciłeś z ciekawości? To fakt, u mnie kurier zabrał paczkę o 18tej a około 14tej next day była u mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18885 #1740 Napisano 15 Grudnia 2020 Nigdy nie miałem jeszcze żadnej kostki (poza Casio), jak mi podejdzie to się pochwalę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1741 Napisano 15 Grudnia 2020 Nigdy nie miałem jeszcze żadnej kostki (poza Casio), jak mi podejdzie to się pochwalę Nie mów, że wziąłeś citka Stiletto AR3107-57E. Jeśli tak, to też jestem ciekaw jak na żywo wygląda.No chyba, że citka Corso BM7490-52E, bo też kanciasty. Trochę nawiązuje do starszego i fajnego modelu Citizen Octavia. A propos niebieskiego BN, bo to jego wieczór dzisiaj.. 🤣 Taniej z innym połączeniem już nie znalazłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18686 #1742 Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Nieważne ile wyjdzie za BN, jeżeli drugi zegarek nie dla nas, a wyjdzie drogo, albo trudno sprzedać (nie sprawdzałem tego powyżej ;)) Panowie, jak ktoś nie chciał kupować dwóch BN0118, żeby mieć przyjazną cenę to zapraszam na priva. Kupiłem dwa niebieskie i oddam jednego po kosztach. Wysyłka oczywiście po Waszej stronie. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #1743 Napisano 16 Grudnia 2020 5 godzin temu, Krygo napisał: Nieważne ile wyjdzie za BN, jeżeli drugi zegarek nie dla nas, a wyjdzie drogo, albo trudno sprzedać (nie sprawdzałem tego powyżej ;)) Panowie, jak ktoś nie chciał kupować dwóch BN0118, żeby mieć przyjazną cenę to zapraszam na priva. Kupiłem dwa niebieskie i oddam jednego po kosztach. Wysyłka oczywiście po Waszej stronie. Napisz czy centrują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1744 Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Widzę , że Mears poraz drugi ma swoje "pięć minut" - C(ena) C(zyni) C(uda). Edytowane 16 Grudnia 2020 przez GTB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #1745 Napisano 16 Grudnia 2020 1 godzinę temu, GTB napisał: Widzę , że Mears poraz drugi ma swoje "pięć minut" - C(ena) C(zyni) C(uda). Fajny zegar to i branie ma A w ok. 1k. to super oferta a teraz za osimset to rozbój w biały dzień 18 godzin temu, Krygo napisał: ... Osobiście uważam, że to co robią podchodzi już pod znęcanie No jak czarnego tak obniżą to się wqlwie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18686 #1746 Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Tomuś, mistrzu, z kłaliti kontrol to ja chcę 800 W d*pach się poprzewracało z tego dobrobytu Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1747 Napisano 16 Grudnia 2020 Ja napisałem 1 maila po tych chorch obniżkach i zwrócili różnicę bez gadania - gdyby ktoś chciał to próbujcie. Nie to co na aliexpress, gdzie kupiłem elektronikę dla żony i przyszła zepsuta - nawet oddać pieniędzy nie chcą oszysty.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #1748 Napisano 16 Grudnia 2020 Niebieski mi nie pasuje w tego rodzaju zegarku, już pisałem że bardziej w tej stylistyce to zielony lub czarny. To nie diver Krygo, może wybierz tego lepiej trafiającego a drugiego odeślij Teraz, Vonziej napisał: Ja napisałem 1 maila po tych chorch obniżkach i zwrócili różnicę bez gadania - gdyby ktoś chciał to próbujcie. Nie to co na aliexpress, gdzie kupiłem elektronikę dla żony i przyszła zepsuta - nawet oddać pieniędzy nie chcą oszysty.... Na razie czarnego nie obniżyli to nie ma co pisać i się wygłupiać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1749 Napisano 16 Grudnia 2020 1 minutę temu, tomaliusz napisał: Niebieski mi nie pasuje w tego rodzaju zegarku, już pisałem że bardziej w tej stylistyce to zielony lub czarny. To nie diver Krygo, może wybierz tego lepiej trafiającego a drugiego odeślij Na razie czarnego nie obniżyli to nie ma co pisać i się wygłupiać W moim przypadku to było 270 PLN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18686 #1750 Napisano 16 Grudnia 2020 Szczerze to nie wyobrażam sobie, żeby pisać do sprzedawcy o zwrot różnicy w cenie danego przedmiotu w jakimś, krótkim okresie czasu. Skoro się coś kupiło to znaczy, że cena pasowała. Nikt pistoletu przy głowie nie trzymał i trochę to słabe. Może zdenerwować, ale trzeba przyjąć na klatę. Trzeba jednak im oddać, że najwidoczniej tak jak Amazon w tej kwestii umieją się zachować. Sklepy zabezpieczają się w takich promocjach przed zwrotem tylko jednego produktu i tu może być podobnie @tomaliusz Nie sprawdzałem jednak. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach