eddi87 31279 #3926 Napisano 26 Września 2021 (edytowane) 53 minuty temu, Vonziej napisał(-a): Zabawny jesteś. Jak już to benek poszedł a nie tough. Edytowane 26 Września 2021 przez eddi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18462 #3927 Napisano 27 Września 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #3928 Napisano 27 Września 2021 Dziś SignatureA pod wieczór jeszcze Tofik wskoczył. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 246 #3929 Napisano 27 Września 2021 8 godzin temu, p.r.p. napisał(-a): Dziś Signature A pod wieczór jeszcze Tofik wskoczył. i jak Kolego nosi się czarny Tough? jakie wrażenia? pasek z Cordury wygodny ? bo jak tak patrzę to wydaje mi się że świetny zegarek, właściwie to ma wszystko i wygląd i parametry na czasomierz EDC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #3930 Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, Slaweknh napisał(-a): i jak Kolego nosi się czarny Tough? jakie wrażenia? pasek z Cordury wygodny ? bo jak tak patrzę to wydaje mi się że świetny zegarek, właściwie to ma wszystko i wygląd i parametry na czasomierz EDC Zegar idealny na codzień. Kolor bajka, miałem chwilę wersję srebrną, na bransie, ale jakoś ciągnęło mnie w stronę czarnej na pasku, i to pomimo tego, że ogólnie wolę zdecydowanie bransolety. Pasek jest dość masywny, i nie taki aż elastyczny, ale wbrew pozorom dobrze się układa i nie przeszkadza na codzień. Dwie szlufki ma. Trochę to upierdliwe przy zapinaniu, ale gdy już założymy na rękę to nie myślimy o tym fakcie. Z drugiej strony dobrze, że są dwie, bo dzięki temu pasek ładnie przylega do całości. Poza tym wiadomo, szafir, koperta monocoque idealnie przylega do nadgarstka, powłoka tytanowa, dokręcana koronka.. W skrócie, bardzo polecam tego citka. Edytowane 27 Września 2021 przez p.r.p. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 246 #3931 Napisano 27 Września 2021 31 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Zegar idealny na codzień. Kolor bajka, miałem chwilę wersję srebrną, na bransie, ale jakoś ciągnęło mnie w stronę czarnej na pasku, i to pomimo tego, że ogólnie wolę zdecydowanie bransolety. Pasek jest dość masywny, i nie taki aż elastyczny, ale wbrew pozorom dobrze się układa i nie przeszkadza na codzień. Dwie szlufki ma. Trochę to upierdliwe przy zapinaniu, ale gdy już założymy na rękę to nie myślimy o tym fakcie. Z drugiej strony dobrze, że są dwie, bo dzięki temu pasek ładnie przylega do całości. Poza tym wiadomo, szafir, koperta monocoque idealnie przylega do nadgarstka, powłoka tytanowa, dokręcana koronka.. W skrócie, bardzo polecam tego citka. To świetnie dzięki za odp. Nie potrzeba mu nic więcej, bardzo porządny zegarek. Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #3932 Napisano 29 Września 2021 To świetnie dzięki za odp. Nie potrzeba mu nic więcej, bardzo porządny zegarek. PozdrawiamZgadzam się. Ostatnio najczęściej zakładany. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28671 #3933 Napisano 29 Września 2021 Czy w nowych portkach lepiej? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #3934 Napisano 29 Września 2021 23 minuty temu, Miszkolc napisał(-a): Czy w nowych portkach lepiej? coś mi się podoba w tym modelu. Gdyby wywalono tą cholerną lupkę to podobałby się bardziej Jak to się świeci po naświetleniu masz fotkę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28671 #3935 Napisano 29 Września 2021 Dzisiaj wieczorem zrobię. W moim wieku lupka pomaga 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3936 Napisano 29 Września 2021 2 godziny temu, Miszkolc napisał(-a): Czy w nowych portkach lepiej? on jest tak fajny że nawet na sznurku od snopowiązałki dobrze wygląda !!! Godzinę temu, Miszkolc napisał(-a): Dzisiaj wieczorem zrobię. W moim wieku lupka pomaga pełna zgoda przychodzi wiek i docenia się takie rzeczy ...!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28671 #3937 Napisano 29 Września 2021 Taka mała dygresja, nocna jazda samochodem, komputer, a najbardziej smarfon, zbiorą swoje żniwo z każego. Im ktoś młodszy teaz, to szybciej zapłaci wzrokiem za cywilizacyjne zabawki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28671 #3938 Napisano 29 Września 2021 Niestety wskazówka GMT nie ma lumy, ale da się z tym żyć 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3939 Napisano 29 Września 2021 (edytowane) 57 minut temu, Miszkolc napisał(-a): Niestety wskazówka GMT nie ma lumy, ale da się z tym żyć ...w nocy, w łóżku to raczej wiesz w jakiej strefie czasowej jesteś i te są podświetlone - są wyjątki np. po weselu - tu można obudzić się faktycznie w innej strefie czasowej ... ale wtedy brak lumi moze być najmniejszym problemem, jak brak wody do picia - podsumowując zegareczek w dechę !!! PS wprawdzie nie ma dodatkowych tarczek ale ma dużo indeksików i czwartą wskazóweczkę - to co lubię - nie golas kompletny 👍🍻 Edytowane 29 Września 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19699 #3940 Napisano 30 Września 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #3941 Napisano 1 Października 2021 Zapraszam na bazara 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gelerth79 3 #3942 Napisano 1 Października 2021 Mam pytanie. Czy Promaster BN0118-12L jest normalnie dostępny w polskiej dystrybucji? Chodzę po sklepach w Trójmieście i nigdzie go nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #3943 Napisano 1 Października 2021 8 godzin temu, gelerth79 napisał(-a): Mam pytanie. Czy Promaster BN0118-12L jest normalnie dostępny w polskiej dystrybucji? Chodzę po sklepach w Trójmieście i nigdzie go nie ma. Nie jest dostępny, ja mam na sold bn0118-55e 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3944 Napisano 1 Października 2021 8 godzin temu, gelerth79 napisał(-a): Mam pytanie. Czy Promaster BN0118-12L jest normalnie dostępny w polskiej dystrybucji? Chodzę po sklepach w Trójmieście i nigdzie go nie ma. Ten model razem z odmianami jest dostępny tylko na rynku UK. To był/jest tylko na tamten rynek model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gelerth79 3 #3945 Napisano 1 Października 2021 Trudno. Trzeba odświeżyć znajomości z kolegami, którzy tam się zdecydowali mieszkać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19699 #3946 Napisano 2 Października 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #3947 Napisano 3 Października 2021 Proumasta Taf 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28671 #3948 Napisano 3 Października 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28671 #3949 Napisano 3 Października 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18462 #3950 Napisano 3 Października 2021 6 minut temu, Miszkolc napisał(-a): 3 godziny temu, p.r.p. napisał(-a): Proumasta Taf To oryginalny pasek? Wiesz może jakie są w nim teleskopy? Standardowe czy grube "nurkowe" Myślę, że kolega odbierze to za pierwszym razem ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach