Miszkolc 28078 #4126 Napisano 3 Listopada 2021 Dziś nie pada 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4127 Napisano 3 Listopada 2021 Godzinę temu, Miszkolc napisał(-a): Dziś nie pada zależy gdzie hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28078 #4128 Napisano 3 Listopada 2021 zależy gdzie hehe Na dalekiej północy, słońce świeci 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4129 Napisano 3 Listopada 2021 1 minutę temu, Miszkolc napisał(-a): Na dalekiej północy, słońce świeci na głębokim wschodzie jak to na wschodzie uchodźcy i deszcz !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28078 #4130 Napisano 3 Listopada 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 57607 #4131 Napisano 3 Listopada 2021 1 godzinę temu, unadarek napisał(-a): na głębokim wschodzie jak to na wschodzie uchodźcy i deszcz !!! Na jeszcze głębszym wschodzie słoneczko🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28078 #4132 Napisano 3 Listopada 2021 Wypadałoby zmienić "u" na "na" 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28078 #4133 Napisano 3 Listopada 2021 A tak pyknąłem fotke twardzielom 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4134 Napisano 3 Listopada 2021 20 minut temu, Miszkolc napisał(-a): A tak pyknąłem fotke twardzielom fajnie wyglądają razem - osobno zresztą też !!! 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28078 #4135 Napisano 4 Listopada 2021 Jeszcze z profilu, widać od razu, że koperta benka jest o klase wyżej pod względem szlifów. Tought jest praktycznie jednolity, natomiast u benka doliczyłem się dodatkowo 5 powierzchnii polerowanych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4136 Napisano 4 Listopada 2021 1 godzinę temu, Miszkolc napisał(-a): Jeszcze z profilu, widać od razu, że koperta benka jest o klase wyżej pod względem szlifów. Tought jest praktycznie jednolity, natomiast u benka doliczyłem się dodatkowo 5 powierzchnii polerowanych. polerowane szybciej łapią rysy niż szczotkowane - możne inaczej bardziej widać na polerowanych niż na szczotkowanychale za to efektowniej wyglądają !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10233 #4137 Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) Tak to tylko tu zostawię, odnośnie dyskusji o idealnym EDC. Edytowane 23 Października 2023 przez Jogi 5 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28078 #4138 Napisano 5 Listopada 2021 Zegarek fajny tylko trochę duży i brak mu osłony koronki, reszta superZresztą podobno to potwierdzone, najlepsze edc to exploropochodny . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #4139 Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) Jeszcze zafoliowany Na żywo ma bardzo fajny kolor Edytowane 5 Listopada 2021 przez john.doe 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4140 Napisano 5 Listopada 2021 32 minuty temu, john.doe napisał(-a): Jeszcze zafoliowany Na żywo ma bardzo fajny kolor 👍🍻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28078 #4141 Napisano 5 Listopada 2021 Jeszcze zafoliowany Na żywo ma bardzo fajny kolor Bardzo sie mnie podoba 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #4142 Napisano 5 Listopada 2021 Godzinę temu, john.doe napisał(-a): Jeszcze zafoliowany Na żywo ma bardzo fajny kolor Super!!! Gdzie to dajom? Gratuluję 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #4143 Napisano 5 Listopada 2021 Wiedziałem, że na żywo będzie piękny. Kcem go mieć i ja! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4144 Napisano 5 Listopada 2021 7 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Wiedziałem, że na żywo będzie piękny. Kcem go mieć i ja! .. Waszmości ja też go pragnę ino denarków brak !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bos_kg 30 #4145 Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) Z racji ze szukałem Sejko kolega Paulus57 z forum polecił mi stronę Chrono24 i przeglądając ją trafiłem na Citizen Bd0043-08b jak na foto z sieci, i skradał mi serce więc nabyłem wspomniany Citizen i jestem co do wyglądu zadowolony na cenę jaka jest na zegarek.net. Myślę ze na lata będzie gdyż to Quartz nie na mechanizmie jak casio i wiele zegarków, z czasem może uda się zakupić bransoletę i super będzie dziękuje koledze Paulus57 naprowadził mnie na godną markę według opinii Edytowane 5 Listopada 2021 przez bos_kg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129233 #4146 Napisano 5 Listopada 2021 6 minut temu, bos_kg napisał(-a): Z racji ze szukałem Sejko kolega Paulus57 z forum polecił mi stronę Chrono24 i przeglądając ją trafiłem na Citizen Bd0043-08b jak na foto z sieci, i skradał mi serce więc nabyłem wspomniany Citizen i jestem co do wyglądu zadowolony na cenę jaka jest na zegarek.net. Myślę ze na lata będzie gdyż to Quartz nie na mechanizmie jak casio i wiele zegarków, z czasem może uda się zakupić bransoletę i super będzie dziękuje koledze Paulus57 naprowadził mnie na godną markę według opinii Cieszę się, że pomogłem. A tak na marginesie, to Casio akurat zegarki elektroniczne . Są z tej firmy jakieś mechaniczne? Może ktoś wie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bos_kg 30 #4147 Napisano 5 Listopada 2021 Teraz, Paulus57 napisał(-a): Cieszę się, że pomogłem. A tak na marginesie, to Casio akurat zegarki elektroniczne . Są z tej firmy jakieś mechaniczne? Może ktoś wie? Casio ma tylko elektroniki Quartz tak mi wiadomo a citizen ma tez mechaniki ale jeszcze o marce mało wiem.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129233 #4148 Napisano 5 Listopada 2021 1 minutę temu, bos_kg napisał(-a): Casio ma tylko elektroniki Quartz tak mi wiadomo a citizen ma tez mechaniki ale jeszcze o marce mało wiem.. Zapytałem, bo napisałeś, cytuję: "Myślę ze na lata będzie gdyż to Quartz nie na mechanizmie jak casio i wiele zegarków" . Skoro już wszystko jasne, to OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bos_kg 30 #4149 Napisano 5 Listopada 2021 8 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Zapytałem, bo napisałeś, cytuję: "Myślę ze na lata będzie gdyż to Quartz nie na mechanizmie jak casio i wiele zegarków" . Skoro już wszystko jasne, to OK. A to chodziło ze wiele zegarków nawet znanych marek ale tańszych to mają ten sam mechanizm co ma casio o to mi chodziło a Citizen ma swój Quartz.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #4150 Napisano 5 Listopada 2021 5 godzin temu, unadarek napisał(-a): 👍🍻 4 godziny temu, Miszkolc napisał(-a): Bardzo sie mnie podoba 5 godzin temu, unadarek napisał(-a): 👍🍻 4 godziny temu, p.r.p. napisał(-a): Wiedziałem, że na żywo będzie piękny. Kcem go mieć i ja! 4 godziny temu, tomaliusz napisał(-a): Super!!! Gdzie to dajom? Gratuluję Dzięki, muszę tylko bransoletę skrócić i tylko się cieszyć. A kupiony tu https://www.amazon.pl/gp/product/B08JGDT7RJ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 nie wiem czy to najtańsza dostępna opcja, ale za to szybko dotarł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach