p.r.p. 13123 #926 Napisano 16 Lipca 2020 Ma ktoś może polską instrukcję do modułu e764? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #927 Napisano 16 Lipca 2020 A co Ci trzeba? Mam angielską, a stoczyłem z tym mechanizmem niejedną "walkę" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #928 Napisano 16 Lipca 2020 PW piszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olciakk 318 #929 Napisano 16 Lipca 2020 Nie wiem gdzie powinnam to wstawić, niech będzie tu kilka Citków mi się nazbierało 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #930 Napisano 17 Lipca 2020 Bardzo ładna rodzinka. Ze dwa to tym nawet ponosił 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #931 Napisano 17 Lipca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #932 Napisano 18 Lipca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #933 Napisano 18 Lipca 2020 Z Seiko pożegnałem się definitywnie w lutym, po zakupie nowego Alpka, z którego musiałem zdrapywać lupę, żeby jakoś wyglądał, powiedziałem sobie - koniec, wyczerpali moją cierpliwość i lojalność poszła w las. Nie będę się pozbywał kolekcji, po prostu stwierdziłem, że więcej zegarka Seiko nie kupię. Jak to się ma do tematu Citizena? Ano tak, że po zerwaniu wieloletniego romansu i w sumie Seikoholizmu, zostałem jakoś tak sam, samotnie stojąc w tym hobby i szukałem swojego miejsca w nowej rzeczywistości. Na pomoc przyszła marka, o której wiedziałem tyle co nic, gdzieś tak do zeszłego roku. No i jak się zagłębiłem w temat...to aż mi żal tych ludzi z tematu Seiko Bilans kupna w samym 2020 tych dwóch firm Seiko 3 zegarki, Citizen 6 zegarków. Plany na najbliższą przyszłość - co najmniej 10-11 modeli Citizena mam na oku, które MUSZĘ MIEĆ. Kilka kolejnych stoi w kolejce. Jestem mega zadowolony z wszystkich Citków jakie w tym roku kupiłem, nic mnie tak dawno nie cieszyło. Dzisiaj mój pupil i pierwszy pilot zarazem. Wiem, zasłużony model, ale ja nie wiedziałem o nim aż do 2020 roku. Jestem fanem zarówno brytyjskich Red Arrows, jak i amerykańskich Blue Angels, stąd jak tylko zobaczyłem ten zegarek, to go kupiłem. Jezu, Citizen to ma jakość i sznyt! Bransoleta wygodna i świetnie wykonana, wszystko chodzi cycuś glancuś. Nowa kolekcja mi się buduje powoli...a i japońską trójcę trzeba będzie z czasem przeanalizować i wykopać z niej coś na rzecz Citizena, tylko jeszcze nie wiem którego 2 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65976 #934 Napisano 18 Lipca 2020 47 minut temu, emiel napisał: Z Seiko pożegnałem się definitywnie w lutym, po zakupie nowego Alpka, z którego musiałem zdrapywać lupę, żeby jakoś wyglądał, powiedziałem sobie - koniec, wyczerpali moją cierpliwość i lojalność poszła w las. Nie będę się pozbywał kolekcji, po prostu stwierdziłem, że więcej zegarka Seiko nie kupię. Jak to się ma do tematu Citizena? Ano tak, że po zerwaniu wieloletniego romansu i w sumie Seikoholizmu, zostałem jakoś tak sam, samotnie stojąc w tym hobby i szukałem swojego miejsca w nowej rzeczywistości. Na pomoc przyszła marka, o której wiedziałem tyle co nic, gdzieś tak do zeszłego roku. No i jak się zagłębiłem w temat...to aż mi żal tych ludzi z tematu Seiko Bilans kupna w samym 2020 tych dwóch firm Seiko 3 zegarki, Citizen 6 zegarków. Plany na najbliższą przyszłość - co najmniej 10-11 modeli Citizena mam na oku, które MUSZĘ MIEĆ. Kilka kolejnych stoi w kolejce. Jestem mega zadowolony z wszystkich Citków jakie w tym roku kupiłem, nic mnie tak dawno nie cieszyło. Dzisiaj mój pupil i pierwszy pilot zarazem. Wiem, zasłużony model, ale ja nie wiedziałem o nim aż do 2020 roku. Jestem fanem zarówno brytyjskich Red Arrows, jak i amerykańskich Blue Angels, stąd jak tylko zobaczyłem ten zegarek, to go kupiłem. Jezu, Citizen to ma jakość i sznyt! Bransoleta wygodna i świetnie wykonana, wszystko chodzi cycuś glancuś. Nowa kolekcja mi się buduje powoli...a i japońską trójcę trzeba będzie z czasem przeanalizować i wykopać z niej coś na rzecz Citizena, tylko jeszcze nie wiem którego Plusik ode mnie. Za zdzieranie lupki 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #935 Napisano 18 Lipca 2020 Z Seiko pożegnałem się definitywnie w lutym, po zakupie nowego Alpka, z którego musiałem zdrapywać lupę, żeby jakoś wyglądał, powiedziałem sobie - koniec, wyczerpali moją cierpliwość i lojalność poszła w las. Nie będę się pozbywał kolekcji, po prostu stwierdziłem, że więcej zegarka Seiko nie kupię. Jak to się ma do tematu Citizena? Ano tak, że po zerwaniu wieloletniego romansu i w sumie Seikoholizmu, zostałem jakoś tak sam, samotnie stojąc w tym hobby i szukałem swojego miejsca w nowej rzeczywistości. Na pomoc przyszła marka, o której wiedziałem tyle co nic, gdzieś tak do zeszłego roku. No i jak się zagłębiłem w temat...to aż mi żal tych ludzi z tematu Seiko Bilans kupna w samym 2020 tych dwóch firm Seiko 3 zegarki, Citizen 6 zegarków. Plany na najbliższą przyszłość - co najmniej 10-11 modeli Citizena mam na oku, które MUSZĘ MIEĆ. Kilka kolejnych stoi w kolejce. Jestem mega zadowolony z wszystkich Citków jakie w tym roku kupiłem, nic mnie tak dawno nie cieszyło. Dzisiaj mój pupil i pierwszy pilot zarazem. Wiem, zasłużony model, ale ja nie wiedziałem o nim aż do 2020 roku. Jestem fanem zarówno brytyjskich Red Arrows, jak i amerykańskich Blue Angels, stąd jak tylko zobaczyłem ten zegarek, to go kupiłem. Jezu, Citizen to ma jakość i sznyt! Bransoleta wygodna i świetnie wykonana, wszystko chodzi cycuś glancuś. Nowa kolekcja mi się buduje powoli...a i japońską trójcę trzeba będzie z czasem przeanalizować i wykopać z niej coś na rzecz Citizena, tylko jeszcze nie wiem którego To jeszcze z Orient Star a z Citkow seria Signature ktora wyrwie cie z kapcie w tej cenie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #936 Napisano 20 Lipca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #937 Napisano 20 Lipca 2020 Teraz, tomaliusz napisał: Tomek, klasa ten Citek 👌 Do tego wielkość w sam raz 😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14510 #938 Napisano 20 Lipca 2020 I te złote akcenty na bogato 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #939 Napisano 20 Lipca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #940 Napisano 23 Lipca 2020 17 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #941 Napisano 23 Lipca 2020 Aleś przywalił fotką! 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #942 Napisano 25 Lipca 2020 Przyłączam się do pochwał. To najlepsza fota BA jaką widziałem!U mnie sigi. Fotka zwykła. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Corwin 46 #943 Napisano 25 Lipca 2020 Witam. Czy widzieliście może na żywo ten model Citizena Endeavour z elementami w złotym kolorze. Czy jest mocno rzucający się w oczy. Jakoś tak mi wpadł dzisiaj w oko. https://www.amazon.com/Citizen-Eco-Drive-AW1424-54L-Endeavor-Watch/dp/B00PXVTC2S#technicalSpecifications_feature_div 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65976 #944 Napisano 25 Lipca 2020 Koperta 45mm, bi-color, bransoleta 26mm też bi-color. Nie widziałem na żywo, ale zaryzykowałbym tezę, że nie będzie dyskretny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3ter85 102 #945 Napisano 25 Lipca 2020 Brakuje tylko samolotu w tle do kompletu Super fotka, zegarek z resztą też 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Corwin 46 #946 Napisano 25 Lipca 2020 3 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał: Koperta 45mm, bi-color, bransoleta 26mm też bi-color. Nie widziałem na żywo, ale zaryzykowałbym tezę, że nie będzie dyskretny. Na tym filmiku , nie wygląda tak bardzo oczo....nie . Najwyżej wykonam zwrot.Można też dokupić osobno bransę bez złoceń. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65976 #947 Napisano 25 Lipca 2020 9 minut temu, Corwin napisał: Na tym filmiku , nie wygląda tak bardzo oczo....nie . Najwyżej wykonam zwrot.Można też dokupić osobno bransę bez złoceń. Nie twierdzę, że będzie się rzucał w oczy bardziej niż przeciętna Invicta albo Diesel 😉. Ale nie będzie to też szara myszka i anonim w stylu Seiko 5. Niebieski jest piękny a złotego koloru jest dołożone tak z umiarem. Może tylko bezel mogli sobie odpuścić. Czerwone akcenty jak dla mnie też są fajne. Tobie ma się podobać, nie innym. Jak lubisz takie klimaty to nie oglądaj się na innych tylko noś. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Corwin 46 #948 Napisano 25 Lipca 2020 Teraz, Perpetuum Mobile napisał: Nie twierdzę, że będzie się rzucał w oczy bardziej niż przeciętna Invicta albo Diesel 😉. Ale nie będzie to też szara myszka i anonim w stylu Seiko 5. Niebieski jest piękny a złotego koloru jest dołożone tak z umiarem. Może tylko bezel mogli sobie odpuścić. Czerwone akcenty jak dla mnie też są fajne. Tobie ma się podobać, nie innym. Jak lubisz takie klimaty to nie oglądaj się na innych tylko noś. Właśnie najbardziej mi się podoba ten niebieski kolor tarczy i czerwone akcenty - sekundnik . Oczywiście wolałbym ograniczyć do min. te złote akcenty , czyli bezel , bo bransa jest chyba raczej delikatna w złotym. Czekam na odpowiedź sklepu , co do ostatecznej ceny i zamawiam. Zobaczę jak przyjdzie , jeżeli mnie odrzuci na wejściu , to będę dalej szukał niebieskiej tarczy z czerwonym sekundnikiem.😄 A wbrew pozorom , to nie jest takie łatwe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #949 Napisano 25 Lipca 2020 Są inne modele bez złotych akcentów, tylko trzeba dobrze poszukać, ja raz prawie kupiłem zielonego, ale w ostatniej chwili się rozmyśliłem, bo brak lumy na insercie bezela dyskwalifikuje zegarek nurkowy jako nurka. Gdybym chciał bez lumy bezela to bym poprosił bez lumy bezela kurna jego mać, parafrazując fragment z "Chłopaki nie płaczą". Ogólnie, przyjemny model. U mnie dzisiaj zupełnie inna para kaloszy, bo niedziela i idziemy do teściowej później. Btw. Strix pozamiatałeś zdjęciem, ja to jednak nie potrafię tego piękna z zegarków wydobyć. Są inne modele bez złotych akcentów, tylko trzeba dobrze poszukać, ja raz prawie kupiłem zielonego, ale w ostatniej chwili się rozmyśliłem, bo brak lumy na insercie bezela dyskwalifikuje zegarek nurkowy jako nurka. Gdybym chciał bez lumy bezela to bym poprosił bez lumy bezela kurna jego mać, parafrazując fragment z "Chłopaki nie płaczą". Ogólnie, przyjemny model. U mnie dzisiaj zupełnie inna para kaloszy, bo niedziela i idziemy do teściowej później. Btw. Strix pozamiatałeś zdjęciem, ja to jednak nie potrafię tego piękna z zegarków wydobyć. 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #950 Napisano 27 Lipca 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach