abir 8855 #101 Napisano 24 Marca 2017 Taki citek przyleciał. Kajdan pójdzie do szuflady. W drodze jest pasek dla niego. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2264 #102 Napisano 24 Marca 2017 Na bransolecie wygląda bardzo dobrze, ale faktycznie na pasku może zyskać. Prosty, klasyczny styl, bardzo elegancko. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8855 #103 Napisano 24 Marca 2017 Ta bransoletka jest ok. Ale wolę paski. Zegarek rzeczywiście spokojny w odbiorze wizualnym. Jak będzie na pasku to pokażę jego look. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #104 Napisano 27 Marca 2017 cała ta seria Citizen Automatic NH8350 nieźle się prezentuje, jako taki codzienny zegarek garniturowy na skórce - super także cenowo bardzo fajnie http://www.dutyfreeislandshop.com/pl/catalogsearch/result/?q=NH8350 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #105 Napisano 27 Marca 2017 Gdyby nie ten datownik, który jest "niedorobiony", to byłby bardzo ładny zegar 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #106 Napisano 27 Marca 2017 Zegar już jest bardzo ładny ale zgodze się, że mogli inaczej rozwiązać datę. Idealnie sam dzień miesiąca na godzinie 6. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8855 #107 Napisano 27 Marca 2017 Kwestia gustu. Mi podoba się właśnie tak jak jest. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #108 Napisano 28 Marca 2017 Na pewno faktura i kolor tarczy przebija wszystkie inne "mankamenty" Ta seria Citizena bardzo sensownie wyceniona i moim zdaniem ciekawsza alternatywa dla Orienta Bambino 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #109 Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Ta seria Citizena bardzo sensownie wyceniona i moim zdaniem ciekawsza alternatywa dla Orienta BambinoNie wiem czy ciekawsza, ale na pewno alternatywa. Bambino przypomina vintage, ten mniej. Oba zegarki mają niestety przykrótkie wskazówki. Edytowane 28 Marca 2017 przez M.Mike 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #110 Napisano 28 Marca 2017 Nie wiem czy ciekawsza, ale na pewno alternatywa. Bambino przypomina vintage, ten mniej. Oba zegarki mają niestety przykrótkie wskazówki.Literówka :/ miało być ciekawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #111 Napisano 28 Marca 2017 Zegar już jest bardzo ładny ale zgodze się, że mogli inaczej rozwiązać datę. Idealnie sam dzień miesiąca na godzinie 6. Z taką datą jest ładny, a mógłby być bardzo ładny 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nononame 506 #112 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Zegar już jest bardzo ładny ale zgodze się, że mogli inaczej rozwiązać datę. Idealnie sam dzień miesiąca na godzinie 6. Bez daty byłby idealny ;-) Edytowane 31 Marca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8855 #113 Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) Jak kobity normalnie Edytowane 31 Marca 2017 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8855 #114 Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) Mój NH po zamianie kajdana na pasek. Trzeba się nagimnastykować żeby zdjąć to żelastwoCoś jpg nie wchodzą Edytowane 31 Marca 2017 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8855 #115 Napisano 1 Kwietnia 2017 Może teraz wejdą Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11876 #116 Napisano 3 Kwietnia 2017 Bardzo wdzięczny obiekt foto 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #117 Napisano 5 Kwietnia 2017 Pyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11876 #118 Napisano 10 Kwietnia 2017 Dzisiaj taka cieszynka 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alecki 3 #119 Napisano 10 Kwietnia 2017 kurcze ładny jest, szkoda, że go zauważyłem tuż po kupnie innego zegarka a pokażesz jak świeci? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #120 Napisano 10 Kwietnia 2017 alecki - świeci pierwszoligowo. Tak, że może konkurować z Seiko Monsterem, który jest z tego znany.Luma ma piękny niebieski kolor. Dla mnie bomba. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #121 Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Tomasz, świetne te majty, jak będziesz sprzedawał a to zapewne niedługo nastąpi to daj znać Tylko znów niebieski z pomarańczową wskazą minutową Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11876 #122 Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Tomasz, świetne te majty, jak będziesz sprzedawał a to zapewne niedługo nastąpi to daj znać Tylko znów niebieski z pomarańczową wskazą minutową Tomasz niedoczekanie, GTS nie podszedł, ale ten bardzo kurcze ładny jest, szkoda, że go zauważyłem tuż po kupnie innego zegarka a pokażesz jak świeci? A jak świeci to już pokazywałem, chyba nawet gdzieś tutaj w wątku, to porównanie z sumo: Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #123 Napisano 10 Kwietnia 2017 Tomasz niedoczekanie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #124 Napisano 10 Kwietnia 2017 kurcze ładny jest, szkoda, że go zauważyłem tuż po kupnie innego zegarka a pokażesz jak świeci? Tak świecił. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alecki 3 #125 Napisano 10 Kwietnia 2017 ładnie, nie wiem czemu, ale mam słabość do niebieskiej lumy Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach