ptakug 181 #1 Napisano 10 Lutego 2017 Witam Wiem że to dwa różne zegarki, ale który waszym zdaniem jestem najlepszym wyborem i dlaczego. Pozdrawiam Grzegorz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2902 #2 Napisano 10 Lutego 2017 SD choc ciut za gruby jak dla mnieaha i jeszcze SD ma datę i ładniejsze uszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2813 #3 Napisano 10 Lutego 2017 SD bo ma datę bez lupki 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80055 #4 Napisano 10 Lutego 2017 Wiem że to dwa różne zegarkiBez przesady Jeśli nie musisz mieć daty to sub. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4002 #5 Napisano 10 Lutego 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 582 #6 Napisano 10 Lutego 2017 Sub - diver bez daty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #7 Napisano 10 Lutego 2017 Jesli nie potrzebna data, to tylko Sub. SD jest ladny, ale gruby i mniej wygodny - Suba na reku czasem nie poczujesz. Moim zdaniem jesli juz cos "bardziej nurkowego", to porzadny DeepSea, bo SD, to dla mnie taki "napompowany" Sub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #8 Napisano 10 Lutego 2017 Aż dziw, że jeszcze nikt nie wjechał z argumentem - SD bo ma ładniejsze uszy. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #9 Napisano 11 Lutego 2017 Obydwa okropne...Z dwojga złego, SUB. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #10 Napisano 11 Lutego 2017 SD jest rzeczywiście trochę grubszy, ale ma lepsze proporcje, datę i jak słusznie zauważył Kolega @gustaw6666- ma ładniejsze uszy Byłem wczoraj w Galerii Krakowskiej, przymierzałem SD… jeśli dla kogoś jest za gruby, to niech przymierzy DeepSea Na marginesie, to oba zegarki do wzięcia od ręki, czarny GMT również. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3730 #11 Napisano 11 Lutego 2017 Obydwa okropne...Z dwojga złego, SUB. + 1 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ROLMEGA #12 Napisano 11 Lutego 2017 bez daty, zawsze wybieraj bez daty. datę itp masz na komórce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 172 #13 Napisano 11 Lutego 2017 Sub z datą.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #14 Napisano 11 Lutego 2017 SD nosi się wygodniej niż Suba. Mimo, że trochę więcej waży to ma mniejsze L2L i uszy. Reszta to kwestia preferencji.Dla mnie z tych dwóch zdecydowanie SD. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12523 #15 Napisano 11 Lutego 2017 Sub ND. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #16 Napisano 11 Lutego 2017 Sub z datą..Prawidłowa odpowiedz. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #17 Napisano 12 Lutego 2017 bez daty, zawsze wybieraj bez daty. datę itp masz na komórce.Tylko komorke nie zawsze masz na reku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #18 Napisano 12 Lutego 2017 bez daty, zawsze wybieraj bez daty. datę itp masz na komórce.Zegarek tej jest w komórce 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ROLMEGA #19 Napisano 12 Lutego 2017 koledzy, zakładam, że każdemu wystarczy jak rano spojrzy na komórkę by ogarnąć powiadomienia i pogodę na dany dzień i zapamięta już na następne kilkanaście godzin, że jest np. Niedziela 12. Luty. i inne takie Zazwyczaj zegarek służy do sprawdzenia godziny*, rzut oka na nadgarstek jest szybki i dyskretny, wyciągniecie komórki z kieszeni nie w każdej sytuacji jest możliwe czy wygodne, np. jedną ręką trzymasz się pnia drzewa, drugą zrywasz jabłka i raptem dopada cie myśl, a może już czas jechać odebrać dzieciaki ze szkoły, nie interesuje cię wtedy czy jest środa czy czwartek tylko konkretnie godzina, rzut oka na nadgarstek i już wiesz. Że w rolexach nie łazi się po drzewach, a czemu nie? *Wiem, gdyby chodziło tylko o godzinę, to nikt by nie wyszedł poza poziom casio, bo stosunek jakości do ceny (użyteczności, trwałości itp) mają IMO najlepszy, zdaję sobie sprawę, ze zegarki spełniają jeszcze funkcje inne, poza użytkowe, są uzupełnieniem stroju, budują wizerunek, ozdabiają, cieszą! itp. Aha jeszcze jedna sprawa bo ten argument też pewnie zaraz padnie, jak dopadnie mnie katastrofa np. statek zatonie czy coś, i wyrzuci mnie na brzeg i przeleżę nie wiadomo ile i się potem ocknę to komórka będzie martwa (woda ją zaleje czy bateria wyczerpie) to tylko data z zegarka mi powie ile dni tak leżałem, oczywiście... o ile wystarczy rezerwy chodu nie lubię daty w zegarku i już, zaburza to tarczę (teraz mam fazę na "czyste" tarcze bez subtarcz i udziwnień)i wprowadza obowiązek pamiętania o przestawieniu, nie nosie się codziennie tego samego zegarka i potem się okazuje, ze zapominałem przestawić i że data się nie zgadza i że jest już po południu .... i szlag człowieka trafia bo w końcu nie zakłada danego zegarka bo jak tu go nosić z nie tą datą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26518 #20 Napisano 12 Lutego 2017 Ja tam w pierwszym poście widzę Sea Dwellera Kolegi @mazik77 i zdjęcie mojego Suba na mojej ręce.W tej sytuacji jest jasne, że mój jest najlepsiejszy, pomimo że mazik zrobił lepsze zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #21 Napisano 12 Lutego 2017 ...nie lubię daty w zegarku i już, zaburza to tarczę ...Ja tez wole bez daty, ale zbyt czesto z niej korzystam (na poczcie, w urzedach, podczas spotkan, a przede wszystkim prawie kazdego dnia w sklepach sprawdzajac date waznosci). Oczywiscie, ze moglbym zapamietywac jaki dzis dzien, tylko wygodniej mi luknąć na zegarek i juz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xeda 5 #22 Napisano 11 Listopada 2018 Sub bo Bond;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marreg 0 #23 Napisano 21 Stycznia 2019 SD bo ma datę bez lupki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach