Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterMind

Tisell Marine Diver Date MKIII - Recenzja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jestem rozczarowany poziomem środka - recenzja prasowa, nic więcej, jednym słowem po bandzie - posklejane w większości z tego co zasłyszane lub ogólnie dostępne (22lata klepania).

Podsumowanie bdb. początek średni, środek poniżej 3.

O ile Pomorski chyba się napracował na fejsie odnośnie historii, tobie albo zabrakło lekkości pióra, albo obycia z tą marką lub czasu.

W tańszych zegarkach, które były pewnie twoją własnością byłeś min. 70% lepszy

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Jestem rozczarowany poziomem środka - recenzja prasowa, nic więcej, jednym słowem po bandzie - posklejane w większości z tego co zasłyszane.

Podsumowanie bdb. początek średni, środek poniżej 3.

O ile Pomorski chyba się napracował na fejsie odnośnie historii, tobie albo zabrakło lekkości pióra, albo obycia z tą marką lub czasu.

W tańszych zegarkach, które były pewnie twoją własnością byłeś min. 70% lepszy

Przeciez to zwykly, prosty zegarek. Co tu duzo opisywac poza historia wlasnie... Przeciez Ty powinienes eiedziec to najlepiej :) Troche jestes zlosliwy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Przeciez to zwykly, prosty zegarek. Co tu duzo opisywac poza historia wlasnie... Przeciez Ty powinienes eiedziec to najlepiej :) Troche jestes zlosliwy...

No tak, jaki zegarek taka recenzja  :D  :lol:

Za wkład pracy już wiem co kupię w bardzo dalekiej przyszłości  :P

Tisell Marine Diver - ocena poziomu (włożonego serca) recenzji = 5

Rolex Sub - ocena poziomu (włożonego serca) recenzji = 3

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym jednak chętnie zobaczył porównanie, a co!

Byłoby gorąco ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ślij sms o treści: Tisell vs Rolex pod numer 7723 lub 

Jeżeli ten post w ciągu 48 godzin otrzyma 1000 lajków i 1000 000 udostępnień, Rolex wyśle recenzentowi cermicznego Submarinera do porównania!

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Ślij sms o treści: Tisell vs Rolex pod numer 7723 lub 

Jeżeli ten post w ciągu 48 godzin otrzyma 1000 lajków i 1000 000 udostępnień, Rolex wyśle recenzentowi cermicznego Submarinera do porównania!

Ty nam tu oczu nie mydlij tylko pisz to porównanie. Na co ja Ci Parnisa wysyłałem :D

Już dwa  :D

Trzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cztery.

Bardzo przyjemnie się czytało, choć jestem zdania, że nie potrzebujesz posiłkować się cudzą twórczością.

Edytowane przez Istvan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny zegarek, dobra recenzja :)

Krytyka hommage przeintelektualizowana. Podróbka to zegarek wytworzony i sprzedawany jako coś, czym nie jest. Przedmiot recenzji nie ma logo rolexa, tylko tissel. Nie bądźmy bardziej papiescy niż papież i kwestie ochrony własności intelektualnej zostawmy firmie rolex.... O ile rzeczywiście wzór jest na tyle zindywidualizowany i twórczy, że może podlegać ochronie prawnej i rolex zadał sobie trud uzyskania praw ochronnych (odpłatne i czasowe o ograniczonym zasięgu terytorialnym).

Co do wartości i prestiżu, to nawet mając pieniądze na rolexa, wolałbym wydać je na coś innego niż zegarek.Porównanie audi i skody? Wolę skodę, to lepsze auto, po prostu. Oferuje technicznie to samo, audi jest w Niemczech nazywane volkswagenem w cenie mercedesa. Pewnie skoda, aby mieć standard audi wymaga doposażenia. Ale nawet po tym, jest autem tańszym. I ładniejszym oraz większym. 

Oczywiście są klienci, którzy chcą kupować towar o nazwie prestiż. Dla mnie to towar bezwartościowy

Edytowane przez Tomek z Wrocławia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak wiary w wyjątkowość Rolka normalnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no ale , dlaczego przeszacowane ? Do Rolka to trzeba dorosnąć !

Edytowane przez LMed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no to kultowa marka i produkuje naprawdę super zegarki, ale srogo przeszacowane ;)

Czy "produkuje naprawdę super zegarki" - to bym polemizował, ale na pewno produkuje naprawdę drogie zegarki  ;):D :D :D

Nie no ale , dlaczego przeszacowane ? Do Rolka to trzeba dorosnąć !

Taaaa... :D :D :D :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I na tym to też polega. Mając Rolexa możesz się czuć wyjątkowo, bo wiesz, że byle Janusz takiego nie nosi :)

Cena działa jak filtr ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I na tym to też polega. Mając Rolexa możesz się czuć wyjątkowo, bo wiesz, że byle Janusz takiego nie nosi :)

Byle Janusz nie , Janusz zdeterminowany jak najbardziej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byle Janusz nie , Janusz zdeterminowany jak najbardziej .

Zdeterminowany i przy hajsie  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdeterminowany widzę u Ciebie również na pierwszym miejscu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdeterminowany i przy hajsie  :D

Albo z kredytem :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi