Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Slaw

Brąz i miedź .... :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, rk7000 napisał(-a):

Świetne są te Glycine w brązie 🙂👍

A dzięki bardzo. Tak jeden od dawna mnie męczy o ten zegarek chociaż pasek też mi zrobił i ten canvas imo świetnie pasuje do tego zegarka 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo brązu, widać kolega lubi. 

To przy okazji zapytam, wiadomo, stopy są różne ale tak ogólnie to czy duża jest różnica w patynowaniu w zależności od producenta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tylko dwa zegarki z brązu - Steinharta i Phobiosa. Ale różnica między nimi jest bardzo duża. Phobiosa bierze dużo bardziej i szybciej.

Edytowane przez greenmag

> Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, kfraniu napisał(-a):

Żeby nie było, że ostatnio pustki w dziale… kolekcja na dzień dzisiejszy - brakuje tylko vratislavi z brązu ale dojdzie do kolekcji 😉

IMG_0082.jpeg

Super kolekcja brąziaków 😀

Edytowane przez kornel91

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.07.2024 o 15:17, kfraniu napisał(-a):

Żeby nie było, że ostatnio pustki w dziale… kolekcja na dzień dzisiejszy - brakuje tylko vratislavi z brązu ale dojdzie do kolekcji 😉

IMG_0082.jpeg

Ładna kolekcja :)  a ten ostatni po prawej na dole (w prawym dolnym rogu) to jaki model konkretnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Lukasz013 napisał(-a):

Ładna kolekcja :)  a ten ostatni po prawej na dole (w prawym dolnym rogu) to jaki model konkretnie?

Hej,

Longines Legend Diver Bronze - na pasku od Santino, dosc ciekawym, kiedys mialem taki przy innym modelu i tutaj od razu o niego poprosilem.

Dla mnie super model, wygodny, ciekawy i przede wszystkim inny od reszty, taki elegancki diver, choc cenowo pokrywa reszte w rzadku od lewej do prawej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.07.2024 o 15:17, kfraniu napisał(-a):

A to podobno dziewczyny lubia braz :D

MEGA kolekcja, kilka sztuk do mnie gada 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Żeby nie było, że ostatnio pustki w dziale… kolekcja na dzień dzisiejszy - brakuje tylko vratislavi z brązu ale dojdzie do kolekcji
IMG_0082.thumb.jpeg.969378b194baf72ed75940bee0e0581f.jpeg

Bardzo fajna kolekcja . LLD do mnie najbadziej gada. Przymierzałem kiedyś i tylko cena mnie powstrzymała. Glycine Airman też super. No i czuć tęsknotę za Paneraiem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CS4qsgD.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1722187751529.thumb.jpeg.3944230a4745288863c510fab698cc19.jpeg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi