Gość maritimeeng #426 Napisano 20 Kwietnia 2020 Dzięki ale w chwili obecnej coś z krajowego rynku byłoby lepiej I widzę że cena niezłe teraz, w swoim czasie były na eglobal za 1250 zeta To se ne vrati, pane Havranek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #427 Napisano 20 Kwietnia 2020 I dopiero wtedy sprawdzamy czy bezel centruje i jak bardzo nie A o co chodzi z tym nie centrowaniem? Trójkąt na bezelu nie pokrywa się z godziną 12? Jeśli tak to dziwne, bo przecież bezel w żółwiu ma 120 kliknięć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #428 Napisano 20 Kwietnia 2020 @Lestaf no czasem o pół klika w jedną lub drugą stronę jest przestrzał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #429 Napisano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) A o co chodzi z tym nie centrowaniem? Trójkąt na bezelu nie pokrywa się z godziną 12? Jeśli tak to dziwne, bo przecież bezel w żółwiu ma 120 kliknięć.No to jeszcze się zdziwisz i głównie chodzi o chapter ring który nie zgrywa się z indeksami.Jak miałeś SKXa to powinieneś to wiedzieć Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #430 Napisano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie zauważyłem niczego takiego w SKX. Może mam za słaby wzrok, albo jestem za mało drobiazgowy i nie zwróciłem na to uwagi. Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #431 Napisano 20 Kwietnia 2020 Nie zauważyłem niczego takiego w SKX. Może mam za słaby wzrok, albo jestem za mało drobiazgowy i nie zwróciłem na to uwagi.Nie zwracaj na nich uwagi - to znani hejterzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #432 Napisano 20 Kwietnia 2020 Nie zwracaj na nich uwagi - to znani hejterzy O wypraszam to sobie ja uważam żółwia za najlepszy zegarek pod względem ergonomii noszenia... ;-) tak bardzo go lubię zamowie jeszcze że dwa albo i trzy :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #433 Napisano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Wszedłem do swojej galerii na profilu i tam jest kilka zdjęć mojego SKXa. Ja tam na tych zdjęciach nic nie widzę. Jak komuś się chce, to niech spojrzy na te zdjęcia i wyprowadzi mnie z błędu, bo ja naprawdę nie wiem o co chodzi z tym nie centrowaniem Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #434 Napisano 20 Kwietnia 2020 O wypraszam to sobie ja uważam żółwia za najlepszy zegarek pod względem ergonomii noszenia... ;-) tak bardzo go lubię zamowie jeszcze że dwa albo i trzy :-PTak bardzo lubisz żółwie i robisz im krzywdę tymi swoimi skórami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #435 Napisano 20 Kwietnia 2020 Do tego czarno złotego skórka pasuje ale będę chciał mieć coś na bransie i na gumie! Ooo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #436 Napisano 20 Kwietnia 2020 Do tego czarno złotego skórka pasuje ale będę chciał mieć coś na bransie i na gumie! Ooo!Mieszko, kamień z serca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #437 Napisano 20 Kwietnia 2020 Mieszko, kamień z serca Problem tylko z kolorystyką bo na gumie średni wybór... Myślałem nad srpc23 ale tylko na bransie jest... A 777 mimo iż na gumie to dubluje mi czarna tarczę... Przydałoby się coś niebieskiego z czarną guma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #438 Napisano 20 Kwietnia 2020 Wszedłem do swojej galerii na profilu i tam jest kilka zdjęć mojego SKXa. Ja tam na tych zdjęciach nic nie widzę. Jak komuś się chce, to niech spojrzy na te zdjęcia i wyprowadzi mnie z błędu, bo ja naprawdę nie wiem o co chodzi z tym nie centrowaniem Zoba centrowanie chapter ring z indeksem i tutaj jest to minimalne przesuniecie i jak takiego dostaniesz to będzie wygrana/sukces bo mo że być tylko gorzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #439 Napisano 20 Kwietnia 2020 Dziwne, bo góra się pokrywa a dół nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #440 Napisano 20 Kwietnia 2020 Problem tylko z kolorystyką bo na gumie średni wybór... Myślałem nad srpc23 ale tylko na bransie jest... A 777 mimo iż na gumie to dubluje mi czarna tarczę... Przydałoby się coś niebieskiego z czarną gumaJak nie czarny to moim zdaniem warto zobaczyć: batmana, PADI, great white sharka i Blue Lagoon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #441 Napisano 20 Kwietnia 2020 Jak nie czarny to moim zdaniem warto zobaczyć: batmana, PADI, great white sharka i Blue LagoonBatman to taki Great Blue Hole dla ubogich w pozytywnym tego słowa znaczeniu...Mam PADI Biedamasa więc chyba pomyślę o blue lagoon no i ten srpc 23 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #442 Napisano 20 Kwietnia 2020 Dziwne, bo góra się pokrywa a dół nie Dlatego warto przepłacać za JDMy, bo szansa na bubla mniejsza, co nie znaczy ze się nie zdarzają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #443 Napisano 20 Kwietnia 2020 Dziwne, bo góra się pokrywa a dół nie Indeks może być źle przyklejony i na 9 też ciut ucieka ale do przeżycia.A jak przejedziesz po wszystkich indeksach wskazówką godzinową przy pełnej godzinie też różne kwiatki wyjdą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #444 Napisano 20 Kwietnia 2020 Batman to taki Great Blue Hole dla ubogich w pozytywnym tego słowa znaczeniu...Mam PADI Biedamasa więc chyba pomyślę o blue lagoon no i ten srpc 23A jak jest na kajdanie - to kajdan na bazar i zakupić fajną gumęhttps://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/le-cb-cb08j-22a20bzzhttps://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/le-cb-cb08n-22a20bzzhttps://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/le-cb-cb08l-22a20bzzhttps://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/le-cb-cb08i-22a20bzz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #445 Napisano 20 Kwietnia 2020 Gorzej jak np. takiego wylosujesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #446 Napisano 20 Kwietnia 2020 Przydałoby się coś niebieskiego z czarną gumaTo wtedy SRPC91 brać. Bardzo fajny żółwik A tutaj mają na niektóre modele obniżkę: https://www.uhrenlounge.de/kollektion/seiko-prospex-1x15891y2x17087g1?ref=idealo&utm_source=idealo&utm_medium=cpc&scrollPos=p11000Tylko klikać na konkretny model trzeba, bo w zestawieniu ogólnym ceny są podane bez rabatu. Na ten jest całkiem fajna oferta: https://www.uhrenlounge.de/detail/seiko-prospex-divers-automatic-new-turtle-srp779k1-10090 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #447 Napisano 20 Kwietnia 2020 @clusca tylko tam jeśli dobrze pamiętam to koronka i bezel czarne są? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #448 Napisano 20 Kwietnia 2020 Są czarne, ale wygląda to naprawdę dobrze. MSZ ta wersja STO jest ciekawsza od drugiej (jaśniejszej z płatwą rekina). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #449 Napisano 20 Kwietnia 2020 Wersja z rekinem jest ciut przeładowana chyba... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8122 #450 Napisano 20 Kwietnia 2020 z archiwum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach