clusca 4903 #626 Napisano 22 Maja 2020 (edytowane) Na zdjęciu nie widać. Były na boku koperty, po przeciwnej stronie od koronki. O tutaj: Edytowane 22 Maja 2020 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #627 Napisano 22 Maja 2020 Prędzej czy później i tak będziesz miał rysy, nie uciekniesz od tego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #628 Napisano 22 Maja 2020 Pewnie, tylko to będą moje rysy Jak kupuję nowy zegarek, to chcę żeby był nowy. CW zaproponowało mi zwrot 15 USD. Gdyby mi chcieli oddać 50, to bym sprawę przemyślał, ale przypuszczam, że z racji "wgniotki" na sekundniku pewnie i tak bym odesłał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #629 Napisano 22 Maja 2020 36 minut temu, Lestaf napisał: Prędzej czy później i tak będziesz miał rysy, nie uciekniesz od tego To fakt, ale chyba każdy ma z nas jakieś tam swoje zegarkowe fobie Jednym przeszkadzają rysy na kopercie lub nie centrowanie, innym chód na +, a jeszcze innym na minus. Taka już nasza natura. Ja nie przepadam za rysami na szkle, ale jak fajny zegarek to przymknę oko ... z tym, że po tygodniu i tak będę polerował :). 773 to taka bezpieczna klasyka, szybko się nie znudzi, a tego X prawie nie widzę ;). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #630 Napisano 22 Maja 2020 Dokładność chodu - wielu z nas szargało sobie niepotrzebnie nerwy o to a tymczasem, czy chodzi na plus czy na minus - taki urok mechaników 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #631 Napisano 22 Maja 2020 Zwłaszcza, że mając kilka(naście) zegarków, zmieniamy je co kilka dni, więc nawet nie zauważymy różnicy w chodzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #632 Napisano 22 Maja 2020 Niedokładność automatycznych werków dodaje im uroku, sprawia że trzeba się nimi opiekować Raz na jakiś czas skorygować godzinę, sprawdzić w jakiej pozycji lubią "spać", dostarczać im ruchu, żeby nie stanęły. Zegarki automatyczne są nazwijmy to bardziej ludzkie niż kwarce, mają ludzkie potrzeby i słabości 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #633 Napisano 23 Maja 2020 Przypominam, że dziś jest Światowy Dzień Żółwia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #634 Napisano 23 Maja 2020 No to teraz wiem, dlaczego tak się prosił na rękę dzisiaj 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #635 Napisano 23 Maja 2020 2 godziny temu, Lestaf napisał: Przypominam, że dziś jest Światowy Dzień Żółwia No to Żółwinio na łapsko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #636 Napisano 23 Maja 2020 Panowie bransy braliście ze strapcode bezpośrednio czy z amazonu? To ten model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #637 Napisano 23 Maja 2020 manteGdzie znaleźć to zdjęcie w pełnej rozdzielczości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #638 Napisano 23 Maja 2020 Ja to pobrałem z tego wątku tu z forum.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #639 Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) Pewnie masz Tapatalka premium, bo ja w bieda rozdzielczości tylko mogę to pobrać EDIT Ściągnąłem przez przeglądarkę Edytowane 23 Maja 2020 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #640 Napisano 23 Maja 2020 "Deep blue" bywa też nazywany "Dark Knight" Panowie usiłuję sobie uzasadnić zakup kajdana ze strap code ale jakoś mi nie idzie... Ten fabryczny jest całkiem spoko... #niepopularnaopinia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #641 Napisano 23 Maja 2020 35 minut temu, Noodles napisał: "Deep blue" bywa też nazywany "Dark Knight" Panowie usiłuję sobie uzasadnić zakup kajdana ze strap code ale jakoś mi nie idzie... Ten fabryczny jest całkiem spoko... #niepopularnaopinia Nic na siłę. Ponad rok śmigałem z ori kajdanem. Teraz z jubi jest IMHO znacznie lepiej - ale ja sobie nic na siłę nie uzasadniałem. Jak tylko zobaczyłem żółwia na jubi, to już wiedziałem, że to _dla mnie_ jedyna opcja kajdanowa. Mam jeszcze gumę od StrapCode 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #642 Napisano 24 Maja 2020 Dzień po dniu dnia Żółwia ? ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #643 Napisano 24 Maja 2020 Dzieci śpią, pies po kupie, można się z żółwikiem delikatnie upodlić Na zdrowie Panowie! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #644 Napisano 24 Maja 2020 Godzinę temu, Lestaf napisał: Dzieci śpią, pies po kupie, można się z żółwikiem delikatnie upodlić Na zdrowie Panowie! Na zdrowie. Nie wrzucę fotki bo mam Oceanusa (nie będę zmieniał, bo obudzę pieska) Ale i tak na zdrowie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #645 Napisano 25 Maja 2020 (edytowane) W dniu 22.05.2020 o 13:33, clusca napisał: Na zdjęciu nie widać. Były na boku koperty, po przeciwnej stronie od koronki. O tutaj: Typowe rysy od odkładania po przymierzaniu zegarków. kilka razy się z tym spotkałem m.in. w żółwiach. Nie raz czy dwa obsługa sklepu nawet nie podstawia jakiś podkładek tylko odstawia na blat. Kolega miał ostatnio przestawione wskazówki o około 4-5 minut w Seiko STO, Edytowane 25 Maja 2020 przez bazant Dodatkowe informacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #646 Napisano 25 Maja 2020 W sensie że nie centrowały? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #647 Napisano 26 Maja 2020 Oddam w dobre ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #648 Napisano 26 Maja 2020 11 godzin temu, MieszkoMieszko napisał: W sensie że nie centrowały? Tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #649 Napisano 26 Maja 2020 Mój Twilight Blue też miał ten problem ale reklamacja uwzględniona więc powinno być okTyle że Twilight Blue to tak trochę 2 razy droższy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #650 Napisano 26 Maja 2020 Oddam w dobre ręce Łeeee! To Ty wcale nie jesteś prawdziwym przyjacielem żółwi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach