STARUSZEK 207 #4976 Napisano 18 Lutego 2014 Nie zapomnijcie dodać "asexualni i bezpłciowi" 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 38852 #4977 Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) Panowie, zmieniłem nazwę działu ze "sławni" na "znani".Na jaką mam zmienić w świetle powyższych zdjęć? Może "znani tu i ówdzie".No ale ten pierwszy raper znany jest, jak w mordę strzelił, akism potwierdził, że to idol jest Ok, drugiego czarnego wyedytowałem, faktycznie, z twarzy podobny zupełnie do nikogo.Natomiast tej pięknej czekoladki nie dam ruszyć Edytowane 18 Lutego 2014 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #4978 Napisano 18 Lutego 2014 a i Movado ładne jest. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2302 #4979 Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) Kerry też niczego sobie A co nosi Franz? Bardziej mi zależy na identyfikacji tego zegarka, ale nie wiem czemu nie mogę wkleić zdjęcia.http://e4.pudelek.pl/p2807/b6b241a3000f39a04cd2b704 Edytowane 18 Lutego 2014 przez Buczo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4980 Napisano 18 Lutego 2014 Dla mnie jeden z ulubionych przykładów: Navitimer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #4981 Napisano 18 Lutego 2014 Kerry też niczego sobie A co nosi Franz? Bardziej mi zależy na identyfikacji tego zegarka, ale nie wiem czemu nie mogę wkleić zdjęcia.http://e4.pudelek.pl/p2807/b6b241a3000f39a04cd2b704 Jaki Tissot sportowy. Nie posądzałbym go o wysublimowany gust. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1383 #4982 Napisano 18 Lutego 2014 Spotykam go kilkanascie razy w roku i zawsze ma inny zegarek, ale faktycznie nic godnego uwagi. Ma kilka ML-i na 100% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1800 #4983 Napisano 19 Lutego 2014 Kevin Spacey, chyba limitowany Portugalczyk ref. 3902 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4984 Napisano 19 Lutego 2014 IWC, ale nie ten, tylko Yacht Club. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #4985 Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Dla mnie jeden z ulubionych przykładów: NavitimerMiles kojarzony jest z Ferrari 250 GT i tym Navitimerem, ale czy nie miał też Patka jakiegoś?Kiedyś, o 4 nad ranem, słuchając Blue in Green z japońskiego winyla, przyszło mi na myśl, że jeśli tak zwane niebo istnieje i grają tam jazz, to mogę umrzeć w dowolnym momencie. Edytowane 19 Lutego 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #4986 Napisano 19 Lutego 2014 Zegar jak zegar , ale ta Leica Nie lepiej 50tka Lux 1.4 z M240?Nie zachwycają mnie póki co te S. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4987 Napisano 19 Lutego 2014 Miles kojarzony jest z Ferrari 250 GT i tym Navitimerem, ale czy nie miał też Patka jakiegoś?Kiedyś, o 4 nad ranem, słuchając Blue in Green z japońskiego winyla, przyszło mi na myśl, że jeśli tak zwane niebo istnieje i grają tam jazz, to mogę umrzeć w dowolnym momencie. Też obił mi się Patek o uszy ale nie wiem na pewno. Wizja nieba piękna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1800 #4988 Napisano 19 Lutego 2014 IWC, ale nie ten, tylko Yacht Club.To ten sam, 3902. Jerry Seinfeld, miłośnik Breitlinga od kilku dekad, plotka głosi że kupuje każdy model. Często nosi też Tagi, m.in. starą Autavię (powiązane z zamiłowaniem do Porsche).Tu fota z wczoraj, chyba Breitling Aerospace. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StarskiPL 10 #4989 Napisano 20 Lutego 2014 Yyyyy on jest znany? Pierwszy raz widzę gościa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4990 Napisano 20 Lutego 2014 Yyyyy on jest znany? Pierwszy raz widzę gościa. Aha - tzn. że nie znany ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5789 #4991 Napisano 20 Lutego 2014 No to może jakiś pozytywny przykład, na przełamanie tych typków.Kerry Washington - amerykańska aktorka. Movado. Całkiem gustowny. ŁADNA TE MOVADO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4992 Napisano 20 Lutego 2014 Yyyyy on jest znany? Pierwszy raz widzę gościa. Nie martw się ja też bez googla nic bym nie skojarzył - może w niektórych środowiskach znany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1800 #4993 Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Był twórcą, producentem i aktorem w najpopularniejszym serialu komediowym w historii, choć w Polsce bardziej "Przyjaciele" się przebili. Bardzo dbał o poziom "swojego" dzieła, TV proponowała mu w latach 90. grubo ponad 100 mln USD za nakręcenie dodatkowego sezonu, ale uznał że formuła się wyczerpała (o czym większość twórców zapomina i przeciąga seriale do bólu).Jeden z odcinków "Seinfelda" został uznany przez ludzi z branży za najlepszy odcinek jakiegokolwiek serialu ever, jeśli kogoś kręcą tego typu zestawienia. Poza tym od kilkudziesięciu lat jeden z czołowych standup comedians w USA, od wczesnych lat 80. regularnie występował w The Tonight Show (ok. 100 razy, najwyższe wyróżnienie w tej profesji), mistrz inteligentnego humoru obserwacyjnego. Teraz prowadzi autorski program Comedians in Car Getting Coffee, tytuł sam mówi za siebie, można w necie za darmo oglądać. W każdym razie serdecznie polecam, może komuś podpasuje Edytowane 20 Lutego 2014 przez hugo012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4994 Napisano 21 Lutego 2014 Był twórcą, producentem i aktorem w najpopularniejszym serialu komediowym w historii, choć w Polsce bardziej "Przyjaciele" się przebili. Bardzo dbał o poziom "swojego" dzieła, TV proponowała mu w latach 90. grubo ponad 100 mln USD za nakręcenie dodatkowego sezonu, ale uznał że formuła się wyczerpała (o czym większość twórców zapomina i przeciąga seriale do bólu).Jeden z odcinków "Seinfelda" został uznany przez ludzi z branży za najlepszy odcinek jakiegokolwiek serialu ever, jeśli kogoś kręcą tego typu zestawienia. Poza tym od kilkudziesięciu lat jeden z czołowych standup comedians w USA, od wczesnych lat 80. regularnie występował w The Tonight Show (ok. 100 razy, najwyższe wyróżnienie w tej profesji), mistrz inteligentnego humoru obserwacyjnego. Teraz prowadzi autorski program Comedians in Car Getting Coffee, tytuł sam mówi za siebie, można w necie za darmo oglądać. W każdym razie serdecznie polecam, może komuś podpasuje Tylko na ile serial komediowy czy program satyryczny jest dziełem w poważnym tego słowa znaczeniu? No ale ok tytuł wątku już jest zmieniony i nie ma się co czepiać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StarskiPL 10 #4995 Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) Aha - tzn. że nie znany ?Tak jak napisał Bartosz - może i znany przez pewne kręgi. Dla mnie nieznany.Ilu jest tu takich, którzy wiedzieli kim jest ten gość? Podejrzewam, że mniejszość.Umówmy się, Woody Allen to to nie jest.EDIT: No dobra, sprawdziłem w necie - rzeczywiście dawno dawno temu w czymś go widziałem ale nie pamiętam w czym. Edytowane 21 Lutego 2014 przez StarskiPL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1800 #4996 Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) Mniejszość, bo w Polsce są znani Ci, których puszczano na Polsacie, TVP albo TVN. Nie załapał się na czasy, w których jumanie z torrentów jest na porządku dziennym i połowa Polski wie, co wczoraj się wydarzyło w serialu nadanym w USA. Logiczne, że większość Polaków w takim przypadku słabo go kojarzy. Dla branży TV jest kimś takim, kim jest Allen dla kina komediowego, nie przesadzam.O tym, co jest poważnym dziełem a co nie, nie będę dyskutował. To jest po prostu popkultura na najwyższym poziomie, tak jak Rodzina Soprano, The Wire czy inne Zakazane Imperium. Edytowane 21 Lutego 2014 przez hugo012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grynio 0 #4997 Napisano 21 Lutego 2014 Odnośnie dzisiejszego filmu - sędzia Laguna nosił patelnię? 0 Christopher Ward C6 LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4998 Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) To jest po prostu popkultura na najwyższym poziomie Dla mnie to jednak oksymoron Edytowane 21 Lutego 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekB 1 #4999 Napisano 22 Lutego 2014 Mozna kogos nie znac ale popisywac sie swoja ignoracja to juz przesada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5000 Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) To nie ma nic wspólnego w popisami. W tego typu działalności którą wspomniana osoba prezentuje nie ma w moim przekonaniu nic co by miało dla mnie jakieś specjalną znaczenie i dlatego pozwalam sobie w tej kwestii na ignorancję, a fakt, że go nie znam jest tylko konsekwencją pierwszego. Dla przykładu - nie znam też zespołów czy muzyków disco polo a wynika to z tego, że jestem totalnym i świadomym ignorantem w tej kwestii, co znowu wynika z tego, że uważam tą muzykę za bezwartościową - taki katalizator żeby nie zbierać niepotrzebnych rzeczy do głowy skoro jest tyle (w moim mniemaniu) ciekawszych. ...oczywiście to tylko mój punkt widzenia Edytowane 22 Lutego 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach