Lincoln Six Echo 83406 #9226 Napisano 7 Maja 2017 Kiedyś już była tutaj jakaś dłuższa dyskusja o tym zegarku Prokopa - nie jestem pewien, ale ktoś chyba dowodził, że to jednak nie jest Nautilus. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9227 Napisano 7 Maja 2017 Kiedyś już była tutaj jakaś dłuższa dyskusja o tym zegarku Prokopa - nie jestem pewien, ale ktoś chyba dowodził, że to jednak nie jest Nautilus.Ja To Bagelsport. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13064 #9228 Napisano 7 Maja 2017 Ja To Bagelsport.Ubiegłeś mnie Mistrzu Yodo o kilka sekund 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #9229 Napisano 7 Maja 2017 Ja To Bagelsport.Aż się nie chce wierzyć! Taki celebryta nosi homage Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9230 Napisano 7 Maja 2017 Aż się nie chce wierzyć! Taki celebryta nosi homage Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkto nie celebryta, to porządny gość 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #9231 Napisano 7 Maja 2017 to nie celebryta, to porządny gość Nie miałem nic złego na myśli, bardzo go lubię Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9232 Napisano 7 Maja 2017 Też Go lubię, odpowiada mi Jego dowcipny sposób prowadzenia programów.. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83406 #9233 Napisano 8 Maja 2017 Ciekawe, czy odważy się kiedyś pójść dalej w Bagel... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #9234 Napisano 8 Maja 2017 Ja To Bagelsport.Po czym stwierdziłeś że to Begel? Gość ma dziwny gust. Raz nosi Taga (widziałem na żywo), a drugim razem zakłada takie wynalazki jak Triwa, czy Daniel Wellington... Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekfm 210 #9235 Napisano 8 Maja 2017 (edytowane) Aż się nie chce wierzyć! Taki celebryta nosi homage Homage jak homage, ale homage za 100 zł? Nie żebym komuś zaglądał do porfela, ale kiedyś miałem kontakt z jego agencją to gość bierze 15-20k za wieczór "konferansjerowania" na imprezach firmowych, także na Steinharta go stać Edytowane 8 Maja 2017 przez bartekfm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #9236 Napisano 8 Maja 2017 Ale Steinhart nie robi podróby Patka 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 376 #9237 Napisano 8 Maja 2017 Facet jest oszczędny i być może zegarki traktuje jak zegarki. Czyli albo dostanie jakiegoś od sponsora albo wydaje stosowną dla niego kwotę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5957 #9238 Napisano 8 Maja 2017 Po czym stwierdziłeś że to Begel? Gość ma dziwny gust. Raz nosi Taga (widziałem na żywo), a drugim razem zakłada takie wynalazki jak Triwa, czy Daniel Wellington... Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaMoże zakłada to, co mu się po prostu podoba i nie filtruje swojego wyboru przez prestiż marki i cenę.BTW to bardzo inteligentny facet, zajmuje się nie tylko prowadzeniem programów i konferansjerką. Prowadzi też wykłady/prelekcje biznesowe. Zaprosiłem go kiedyś z takim wykładem dla moich ludzi w poprzedniej firmie i byłem pod wrażeniem jak ciekawie opowiadał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83406 #9239 Napisano 8 Maja 2017 A o czym opowiadał? Nie pytam złośliwie, ale z ciekawości - znam faceta wyłącznie z TVN. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5957 #9240 Napisano 8 Maja 2017 Wykład dotyczył budowania wlasnej kariery zawodowej. Opowiadał, jak sam kierował swoją, nt. etyki zawodowej, etc. Kontaktowy gość, zero bufonady, mówił b. konkretnie, rzeczowo, na przykładach, "no buzzwords" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7998 #9241 Napisano 8 Maja 2017 Olof Palme nosił Heuera Kentucky: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9242 Napisano 8 Maja 2017 Pamiętam jak go zastrzelili.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #9243 Napisano 8 Maja 2017 Facet jest oszczędny i być może zegarki traktuje jak zegarki. Czyli albo dostanie jakiegoś od sponsora albo wydaje stosowną dla niego kwotę.Coś w tym jest, pewnie ma też inny system wartości i nie musi kompensować sobie drogim zegarkiem czy samochodem. Kiedyś chyba szydził z niego ( a propos tanich samochodów ) będący w tym względzie " w opozycji" celebryta Wojewódzki. Natomiast byłbym ostrożny z "biznesową wartością" porad telewizyjnych celebrytów. Byłem świadkiem kilku takich wystąpień i dobrze się ich słucha ale wypadają z głowy zaraz po zakończonym występie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 376 #9244 Napisano 9 Maja 2017 Coś w tym jest, pewnie ma też inny system wartości i nie musi kompensować sobie drogim zegarkiem czy samochodem. Kiedyś chyba szydził z niego ( a propos tanich samochodów ) będący w tym względzie " w opozycji" celebryta Wojewódzki. Natomiast byłbym ostrożny z "biznesową wartością" porad telewizyjnych celebrytów. Byłem świadkiem kilku takich wystąpień i dobrze się ich słucha ale wypadają z głowy zaraz po zakończonym występie. Starymi Volvo jeżdżą właściciel IKEA i bodaj Facebooka.Kasy jak lodu ale nie zwracają uwagi na zabawki...Wiele osób nie zwraca uwagi jakiej komórki, pióra/długopisu, zegarka, samochodu używa.I w czym chodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bart8 #9245 Napisano 9 Maja 2017 Starymi Volvo jeżdżą właściciel IKEA i bodaj Facebooka.Kasy jak lodu ale nie zwracają uwagi na zabawki...Wiele osób nie zwraca uwagi jakiej komórki, pióra/długopisu, zegarka, samochodu używa.I w czym chodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grives 30 #9246 Napisano 9 Maja 2017 Co to za faceci w sweterkach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BellaUrsa 71 #9247 Napisano 9 Maja 2017 Jacyś sadownicy. Chyba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #9248 Napisano 9 Maja 2017 jest w tym jakas logikajesli codziennie nosi taki sam uniform to kompletnie nie zaprząta sobie głowy i nie traci czas na zastanawiania sie co włożyc danego dnia.Przez to może skupić sie na innych ważniejszych rzeczach.Taką samą filozofie wyznaje właściciel Facebook'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grives 30 #9249 Napisano 9 Maja 2017 We wszystkim jest jakaś logika, lub jej brak, bez filozofii.Brak dbałości o wygląd zewnętrzny to niechlujstwo, choć wyznawcy filozofii zaraz dopisza do tego jakieś wyższe cele Można być "biednym" i eleganckim, można bogatym i nosić się jak łajza; . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #9250 Napisano 9 Maja 2017 We wszystkim jest jakaś logika, lub jej brak, bez filozofii.Brak dbałości o wygląd zewnętrzny to niechlujstwo, choć wyznawcy filozofii zaraz dopisza do tego jakieś wyższe cele Można być "biednym" i eleganckim, można bogatym i nosić się jak łajza; .Oj zgadzam się Ale i podziwiam. Spotkałem w tamtym roku w Ecole Biblique ciekawego człowieka, księdza - naukowca - znającego kilkanaście języków nowożytnych, dziesięć starożytnych, pochodzącego z rodziny obracającej milionami, opłacajacych w jakimś tam procencie badania, działanie całej placówki, który przyszedł na spotkanie w sandałach i dwóch różnych skarpetkach, oczywiście nie dlatego że biedny, bo stać go na buty za 20 tysięcy euro, tylko ma to gdzieś Chciałbym mieć taki luz w sobie i wolność Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach