Ram83 119 #9376 Napisano 22 Czerwca 2017 To ten atlantic? Zawsze sie zastanawiałem co on nosi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr.a 5 #9377 Napisano 22 Czerwca 2017 Tak mi się wydaje. Nie widziałem nigdy na oczy, ale słyszałem gdzieś jego odpowiedź na pytanie dziennikarza co ma na ręce, przy okazji półformalnych rozmówek przed konferencja jakąś.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fw86 12 #9378 Napisano 22 Czerwca 2017 Mocno nieaktualne informacje posiadacie odnośnie już jedynie mecenasa Giertycha. Co prawda nadal jest widywany z Conquestem z czasów bycia przystawką pisu jednakże aktualnie jako że nie musi udawać biednego polityka nosi IWC PILOT'S WATCH CHRONOGRAPH, poniżej zdjęcie z bieżącego roku, podczas rozprawy:Podczas posiedzenia komisji i "bronieniu" młodego Tuska przed zakusami posła Suskiego również go dumnie dzierżył.Patrząc po kolorze paska możliwe że to edycja limitowana albo z brązową tarczą EXUPERY lub z niebieską PRINCE albo trzecia opcja jest to standardowa czarna wersja a mecenas poprostu udał się do eyelipa który wykonał identyczny w brązowej nucie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83406 #9379 Napisano 22 Czerwca 2017 Nasz Urbański nie ma nic przeciwko rasowemu diverowi do garnituru. Ten srp777 wygląda super. Kto powiedział że jedynie submariner z diverów pasuje do garnituru? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMoim zdaniem, połączenie beznadziejne. Wracając jeszcze do Romana Giertycha, taki wybór zegarka jest całkiem logiczny. Politycy i ludzie z ich otoczenia w większości przypadków nie epatują wyjątkowymi zegarkami aby nie drażnić ludzi. Szczególnie w Polsce, po aferze Pana Nowaka. Taki Pan Schetyna np. chodzi w Atlanticu za 1000 zł Ale mnie nie chodziło o to, że Conquest to za tani, jak na Giertycha zegarek - po prostu w ogóle się, IMO, nie nadaje do garniaka. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejzo 0 #9380 Napisano 23 Czerwca 2017 Co nosi Kevin Spacey? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7998 #9381 Napisano 23 Czerwca 2017 Zazwyczaj nosi IWC, na powyższym zdjęciu chyba Portuguese Yacht Club Chronograph: Jako Jack Vincennes nosił Bulovę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #9382 Napisano 23 Czerwca 2017 Wracając jeszcze do Romana Giertycha, taki wybór zegarka jest całkiem logiczny. Politycy i ludzie z ich otoczenia w większości przypadków nie epatują wyjątkowymi zegarkami aby nie drażnić ludzi. Szczególnie w Polsce, po aferze Pana Nowaka. Taki Pan Schetyna np. chodzi w Atlanticu za 1000 zł uważasz ze co niektórzy maja pochowane w szafach "grubsze" marki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #9383 Napisano 24 Czerwca 2017 Pewnie atlantik do roboty. A na łikend jakiś luksusowy, tylko po domu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 376 #9384 Napisano 24 Czerwca 2017 Nie wszyscy ludzie mający kasę zwracają uwagę na zegarek. Niektórzy jak prezesi Ikea czy Facebooka jeżdżą używanymi Volvo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RysiekOchodzki 1896 #9385 Napisano 24 Czerwca 2017 Hubert z Seikaczem? Fajnie Jakiś miesiąc temu spotkałem go w butiku Rolexa, więc może już wkrótce będzie nieaktualny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #9386 Napisano 25 Czerwca 2017 Jakiś miesiąc temu spotkałem go w butiku Rolexa, więc może już wkrótce będzie nieaktualny Mi się wydaje że on już ma pare fajnych zegarków. Widziałem gdzieś jak nosił speedmastera. Także ten seikacz to pewnie sezonowe upodobanie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #9387 Napisano 26 Czerwca 2017 Ian McKellen, aktor a na ręku patek worldtimer Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9388 Napisano 26 Czerwca 2017 Ładny zegarek. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euryk 285 #9389 Napisano 26 Czerwca 2017 Nasuwa się jedno powiedzonko: ładnemu we wszystkim ładnie Na wysokich i szczupłych ubrania leżą dobrze. Co nosi Kevin Spacey? Kevin Spacey może wszystko, nawet nurka z zaworem helowym do smokingu. Zawsze się znajdzie ktoś, kto to zrozumie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euryk 285 #9390 Napisano 26 Czerwca 2017 (edytowane) "nieaktualne informacje posiadacie odnośnie ... mecenasa Giertycha. ... nosi IWC PILOT'S WATCH CHRONOGRAPH, poniżej zdjęcie z bieżącego roku, podczas Podczas posiedzenia komisji i "bronieniu" młodego Tuska" . Jeśli ktoś słusznie uważa, że ten zegarek jest za mało oficjalny do garnituru i Sali Kolumnowej Sejmu powinien pamiętać, że mec. Giertych nie jest znany z przesadnie dobrych manier. Nie wchodząc w szczegoły: nie jest to jego specjalnością. Z drugiej strony podczas posiedzenia sejmowej komisji w sprawie afery Amber Gold mowa była o miejcu pracy młodego Tuska i szemranej linii lotniczej OLT Express, wiec może pilot na ręku mecenasa Giertycha nie jest aż takim dysonansem? Edytowane 26 Czerwca 2017 przez Euryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83406 #9391 Napisano 26 Czerwca 2017 Dzisiaj 49 lat kończy Paolo Maldini - jedna z największych legend piłki nożnej. Na pierwszym zdjęciu to ten z prawej. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #9392 Napisano 26 Czerwca 2017 Cholera taki dobry piłkarz a tu DJ z diamencikami ...jednak nie każdy Włoch to Agnelli... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27189 #9393 Napisano 26 Czerwca 2017 Agnelli nie nosił zegarka na rękawie marynarki 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9394 Napisano 26 Czerwca 2017 Na koszuli,i swetrze 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9395 Napisano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Wg mnie wyglądał jak czereśniak Edytowane 26 Czerwca 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #9396 Napisano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Niech wam będzie, ale brak smaku takiego rozwiązania nie jest ani trochę mniejszy . Zaraz ktoś oczywiście napisze, że nie znam się bo przecież to ikona mody i w ogóle paseczki do kreseczek dobierał idealnie, ale jednak uważam że trzeba mieć klapki na oczach żeby tego bezsensu nie widzieć .Akurat sens był- szkoda mu było czasu na odsuwanie rękawa ...a przy okazji stało się to jego znakiem rozpoznawczym i mediom dało kolejny powód do celebrowania jego osoby i...pomnażania jego majątku ( elegancki wizjoner biznesu ...w dużo lepszym stylu niż tupecik bunga- bunga )...Wg mnie wyglądał jak czereśniak Wrzuć swoje zdjęcie ( może być to które podpisałeś - przystojniak ;-) i zrób ankietę Edytowane 26 Czerwca 2017 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #9397 Napisano 26 Czerwca 2017 Wg mnie wyglądał jak czereśniak Old school 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #9398 Napisano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Według mnie to nosił je tak by zwaracać na siebie uwagę, odstawać od reszty białych kołnierzyków. Taka trochę fanaberia jak u Maradony z dwoma identycznymi zegarkami na każdej ręce lub Castro który nosił też dwa zegarki ale na tej samej ręce. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Ram83 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 970 #9399 Napisano 27 Czerwca 2017 Castro miał inną eksplanacje tego przyzwyczajenia "In most of the photos, Che and Castro appear wearing two watches, a fact the former Cuban president explained as the following: “We were wearing two watches all the time because we have experienced that one watch may let you down. Punctuality is so important in military operations. So, we always wore two. Then, it turned into a habit.” " 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83406 #9400 Napisano 27 Czerwca 2017 Wrzuć swoje zdjęcie ( może być to które podpisałeś - przystojniak ;-) i zrób ankietęMam inny pomysł. Wrzućmy fotki Paolo Maldiniego (od niego zaczęła się ta dyskusja) i Agnellego na jakieś popularne forum dla pań i zróbmy ankietę na temat tego, który im się bardziej podoba. Myślę, że mimo "tragedii DJ z brylancikami", Maldini miałby jednak pewne szanse... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach