Valygaar 6686 #9426 Napisano 4 Lipca 2017 Tak, mia na bank, nawet zdaje się identyczny na lewej ręce wraz z (chyba) opaską VIPa On się kiedyś lubował w Hublot więc możliwe, że to ta marka.Koledzy jaki czasomierz u Pana dziennikarza występuje? a tu koperta wygląda jak U-Boat 1000 feet. Ale nie kojarzę tam ani gradientowej tarczy ani bransolety... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #9427 Napisano 4 Lipca 2017 Wiem, że moja ignorancja jest ogromna, ale ten mniejszy to Maradona, a ten większy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9428 Napisano 4 Lipca 2017 Ronaldo 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19459 #9429 Napisano 4 Lipca 2017 W sumie teraz to już jest dwóch Ronaldów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #9430 Napisano 4 Lipca 2017 No , na tym zdjęciu "tamten" Ronaldo ( Marek - na forum jest dużo młodych co pomyślą że się na piłce nie znasz ;-) też wygląda jakby go "było dwóch" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9431 Napisano 4 Lipca 2017 To prawda, przytył troszkę , ale ten jest "oryginalny" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajko 13 #9432 Napisano 4 Lipca 2017 (edytowane) Ronaldo Luis Nazario de Lima - Paganini futbolu, pięknie wkręcał przeciwników w murawę Edytowane 4 Lipca 2017 przez ajko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 13011 #9433 Napisano 4 Lipca 2017 Przy okazji oglądania tego trailera do filmu BORG VS. MCENROE o dwóch wielkich tenisistach, zauważyłem, że filmowy Bjorn Borg nosi Datejusta. Zaciekawiony sprawdziłem i w rzeczywistości też tak było. Co więcej, jego przeciwnik również z Rolexem na ręce: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88805 #9434 Napisano 4 Lipca 2017 To były piękne czasy - jako małolat siedziałem po nocach, oglądając obu Geniuszy Tenisa w ramach aż dwóch programów TV... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #9435 Napisano 5 Lipca 2017 (edytowane) Edytowane 5 Lipca 2017 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8653 #9436 Napisano 5 Lipca 2017 Sergio Leone i Corum Admiral's Cup z lat 80.: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88805 #9437 Napisano 6 Lipca 2017 Jared Kushner - jak mawiał Syriusz Black, "nie można całkowicie wykluczyć", że w przyszłości pierwszy mąż USA... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #9438 Napisano 6 Lipca 2017 Jakiś taki... okrutnie sztuczny :/ 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88805 #9439 Napisano 6 Lipca 2017 Ale każdy, czy tylko jeden? Bo mówimy o zegarkach, prawda? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8337 #9440 Napisano 7 Lipca 2017 Wrednawy typek z beznadziejnymi zegarkami 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88805 #9441 Napisano 7 Lipca 2017 Wrednawy typek z beznadziejnymi zegarkami Cóż, ja nie znam go tak dobrze, jak Ty - a fotki zamieściłem przede wszystkim jako ciekawostkę z cyklu "Mocno dziany gość z tanim badziewiem". Ale przypominam, że Kushner jest Żydem - więc uważaj, Walter, bo jeszcze jeden taki wpis, a podam Twoje namiary Gazecie Wyborczej. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #9442 Napisano 7 Lipca 2017 przypominam, że Kushner jest Żydem - więc uważaj, Walter, bo jeszcze jeden taki wpis, a podam Twoje namiary Gazecie Wyborczej. w takim razie zamiast tych beznadziejnych zegarków powinien nosić na wierzchu ... Wacka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8337 #9443 Napisano 7 Lipca 2017 (edytowane) A niech sobie będzie kim chce. Nie oceniam jego wiary. Mnie Gazeta Wyborcza nie straszna. Gorzej, jakbyś podał ludkom z "Od Rzeczy" i tym podobnym... Edytowane 7 Lipca 2017 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1704 #9444 Napisano 7 Lipca 2017 Aktorka Margot Robbie została ambasadorką RM: Wrrrrr...dobry ruch RM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #9445 Napisano 7 Lipca 2017 Dokładnie 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #9446 Napisano 8 Lipca 2017 Putin podczas spotkania z Trumpem na szczycie G20 - IWC Mark XVII 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8337 #9447 Napisano 8 Lipca 2017 W końcu nowy zegarek. Zaczynałem już sądzić, że plotki o jego niewyobrażalnym bogactwie są nieprawdziwe... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #9448 Napisano 8 Lipca 2017 Tylko w sumie poziom trochę poniżej jego wcześniejszych zegarków. Dyktatura zaczyna się mniej opłacać czy co? 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8697 #9449 Napisano 8 Lipca 2017 Najgorętszy kąsek obecnego okienka transferowego (Kylian Mbappe) i Rolex Yacht Master (?) 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5063 #9450 Napisano 8 Lipca 2017 (edytowane) Tylko w sumie poziom trochę poniżej jego wcześniejszych zegarków. Dyktatura zaczyna się mniej opłacać czy co? Tylko w sumie poziom trochę poniżej jego wcześniejszych zegarków. Dyktatura zaczyna się mniej opłacać czy co? A Trumpet co ma ? Bo może niechciał wprowadzi przeciwnika w zakłopotanie... Edytowane 8 Lipca 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach