Gość fidelio #10226 Napisano 29 Kwietnia 2018 Mnie tam bardziej podoba się Blancpain Putina ;-) Gdyby to jeszcze był FF... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #10227 Napisano 29 Kwietnia 2018 Mnie tam bardziej podoba się Blancpain Putina ;-) Gdyby to jeszcze był FF...Z tych dwóch bardziej mi się podoba Casio, mimo tego, że na mojej ręce wygląda dość dziwnie Nadgarstek 16,5 cm, a Casio 44 mm Ale mam płaski nadgarstek, więc to 44mm to jest maksimum. Ale fakt, gdyby to był FF, to wolałbym Blancpain Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79742 #10228 Napisano 29 Kwietnia 2018 On tak od zawsze Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Pewnie podpowiedział mu dawno temu. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #10229 Napisano 29 Kwietnia 2018 Pewnie podpowiedział mu dawno temu. Haha, też możliwe Aczkolwiek myślisz że ktoś by zmusił multimiliardera do chodzenia w zegarku za 250 zł i zwykłych ciuchach, gdyby chciał się ubierać drogo? Myślę że po prostu nie ma takiej potrzeby, a może i czasu Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79742 #10230 Napisano 29 Kwietnia 2018 Oczywiście żartowałem sobie. Nie wiem, co kieruje Gatesem, że nosi się, jak się nosi. To, rzecz jasna, jego sprawa. Faktem jednak jest, z drugiej strony, że ani jeden informatyk, którego znam osobiście (a znam całkiem kilku ), nie zwraca szczególnej uwagi ani na garderobę, ani - tym bardziej - dodatki. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #10231 Napisano 29 Kwietnia 2018 Oczywiście żartowałem sobie. Nie wiem, co kieruje Gatesem, że nosi się, jak się nosi. To, rzecz jasna, jego sprawa. Faktem jednak jest, z drugiej strony, że ani jeden informatyk, którego znam osobiście (a znam całkiem kilku ), nie zwraca szczególnej uwagi ani na garderobę, ani - tym bardziej - dodatki. Bo informatycy to dziwni ludzie, ale mądrzy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość The Lord #10232 Napisano 29 Kwietnia 2018 Niedawno zmarły Tim Bergling znany szerzej jako Avicii. Tim lubił i chętnie nosił zegarki Audemars Piguet. Szczególnie upodobał sobie modele z kolekcji Royal Oak Offshore, których miał kilka chociaż był też widywany ze złotym Royal Oakiem zawierającym stoper. Na powyższym zdjęciu ma na ręku Royal Oak Offshore Diver Ref. 15706AU.Bo informatycy to dziwni ludzie, ale mądrzy Dziękuję za to, że uważasz moją grupę zawodową za ludzi mądrych. Sam nie przykładam szczególnej wagi do ubioru, a gdyby zegarki nie były moją pasją, to pewnie godzinę sprawdzałbym w smartfonie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #10233 Napisano 29 Kwietnia 2018 Chyba jestem jakimś dinozaurem. Po dwóch dniach natykania się w mediach na wiadomości o śmierci tego pana sprawdziłem kto zacz.... jakiś umcyk umcyk. "Szerzej znany", dobre sobie. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość The Lord #10234 Napisano 29 Kwietnia 2018 Chyba jestem jakimś dinozaurem. Po dwóch dniach natykania się w mediach na wiadomości o śmierci tego pana sprawdziłem kto zacz.... jakiś umcyk umcyk. "Szerzej znany", dobre sobie. Ktoś, kto naprawdę lubi muzykę, potrafi docenić dobrą robotę. Nawet jeżeli została wykonana na komputerze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek16 49 #10235 Napisano 29 Kwietnia 2018 "Szerzej znany", dobre sobie. Jedna z jego piosenek ma na YouTube 1.5 mld wyświetleń, więc zdecydowanie szerzej znany, bez względu na to czy robił dobrą muzykę czy nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #10236 Napisano 29 Kwietnia 2018 "znany szerzej jako Avicii" oznacza że większość ludzi go kojarzy jako Avicii, a nie Tim. To nie zmienia faktu, że jest znany i tego nikt nie zmieni. Można go nie lubić, ale go i tak nikt nie znał oprócz rodziny... Był bardzo skryty I przestał sobie radzić. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Horizon 595 #10237 Napisano 29 Kwietnia 2018 A jakie zegarki mają ci panowie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #10238 Napisano 29 Kwietnia 2018 A jakie zegarki mają ci panowie?Sub ND i nie wiem czy ten drugi to nie Hublot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43327 #10239 Napisano 29 Kwietnia 2018 Sub ND i nie wiem czy ten drugi to nie Hublot.Sub tak. A drugi to raczej richard mille. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość The Lord #10240 Napisano 29 Kwietnia 2018 Szkoda chłopaka,całe życie było przed nim. Na pewno na tym zdjęciu ma zegarek AP? Audemars Piguet to moja ulubiona firma zegarkowa więc możesz być pewien tego, co napisałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3574 #10241 Napisano 29 Kwietnia 2018 Kilka postów juz nie widać, Panowie - pax Mamy długi weekend, cieszmy sie tym jeśli mamy wolne lub jeśli jednak musimy iść do pracy to cieszmy się, że mamy pracę Miłej majówki życzę 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #10242 Napisano 30 Kwietnia 2018 Z natury jestem optymistą, więc ciesze się ze jadę do pracy i pustki na mieście. I co najważniejsze, że zarząd ma dlugi weekend ps jakiś dobry film polecicie? :) Pozdro! Kilka postów juz nie widać, Panowie - pax Mamy długi weekend, cieszmy sie tym jeśli mamy wolne lub jeśli jednak musimy iść do pracy to cieszmy się, że mamy pracę Miłej majówki życzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2452 #10243 Napisano 30 Kwietnia 2018 Z natury jestem optymistą, więc ciesze się ze jadę do pracy i pustki na mieście. I co najważniejsze, że zarząd ma dlugi weekend ps jakiś dobry film polecicie? :) Pozdro! Dokladnie, jak to mowia czlowiek ma dwa rodzaje wolnego kiedy sam ma urlop i kiedy szef ma urlop Uwielbiam takie dni w pracy czlowiek od razu bardziej efektywny 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gehaazi 504 #10244 Napisano 30 Kwietnia 2018 Jeśli chodzi o film to "Scyte" (Skif) z Rosji.Dość brutalny ale klimatyczny ( o ile ktoś lubi takie klimaty).Złośliwi dopatrują się tam zapożyczeń z Conana ale ja raczej czegoś w rodzaju rozprawy o ruskich szachistach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79742 #10245 Napisano 30 Kwietnia 2018 Phil Mickelson, bardzo znany z golfa - chociaż wcale nie jeździ VW. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7340 #10246 Napisano 1 Maja 2018 To dorzućmy jeszcze trochę klasy - Cannes 1974 (czy jest lepsze miejsce i lepszy czas?) i Jean Paul Belmondo. Czy na nadgarstku ma Patka 1518? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79742 #10247 Napisano 1 Maja 2018 Toby Stephens, znany aktor. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7340 #10248 Napisano 1 Maja 2018 Czy na nadgarstku ma Patka 1518? Chyba to jednak jest Breguet Triple Calendar Chronograph. https://www.christies.com/lotfinder/Lot/breguet-a-very-fine-rare-and-attractive-5992921-details.aspx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbito 4 #10249 Napisano 5 Maja 2018 (edytowane) Generalnie jak się spojrzy na ubiór męskiej części społeczeństwa, to i tak jest znacznie lepiej niż kiedyś było, chociaż jest jeszcze wiele rzeczy do zrobienia.Przykładem niech będzie Radosław Majdan. Pamiętacie jak kiedyś chodził? A jak teraz chodził? Dzień do nocy w stosunku do tego co było kiedyś... Fajnym pomysłem jest połączenie spodni, koszuli i takiej kamizelki: http://tombigo.pl/kategoria/kamizelki Są one popularne np w Hiszpanii, Francji, Włoszech i innych państwach. Coraz częściej widuje się je też w PL. Edytowane 14 Maja 2018 przez arbito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #10250 Napisano 5 Maja 2018 To prawda, nawet mu koledzy z klasy, nie powiedzieli przed maturą aby nie zapinac wszystkich guzików w marynarce Generalnie jak się spojrzy na ubiór męskiej części społeczeństwa, to i tak jest znacznie lepiej niż kiedyś było, chociaż jest jeszcze wiele rzeczy do zrobienia.Przykładem niech będzie Radosław Majdan. Pamiętacie jak kiedyś chodził? A jak teraz chodził? Dzień do nocy w stosunku do tego co było kiedyś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach