rafi 15948 #10451 Napisano 16 Czerwca 2018 Może Geophysic Universal Time od JLC? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6609 #10452 Napisano 16 Czerwca 2018 Jlc ma prawe 42mm srednicy, a ten jakis maly. Chyba, ze ponad 20 cm w nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15948 #10453 Napisano 16 Czerwca 2018 (edytowane) IMO nie jest taki mały, nadgarstek wydaje się płaski, a L2L zapełnia go prawie w całości. Jeszcze ja mam pytanie. Jacek Kurowski (TVP) ma jakaś kostkę. Nie byłem w stanie zrobić dobrego zdjęcia. Ale może któryś z Kolegów coś wymyśli? Edytowane 16 Czerwca 2018 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #10454 Napisano 16 Czerwca 2018 Znany mówca motywacyjny Grzesiak i chyba Patek World Time Complications w złocie. Buduje image z rozmachem.Gdyby te mowy motywacyjne wyłożył na budowie dla robotników i te słowa nie były podparte pieniędzmi to by mógł gadać i gadać a i tak by się nic nie zmieniło. Z moich wieloletnich obserwacji wynika że ludzi z wyższym wykształceniem tego typu gadkami można niemal zmusić aby pracowali za darmo w nadgodzinach, w przypadku pracowników po podstawówce lub z zawodowym tego typu numery rzadko przechodzą, więc przez niemal 20 lat pracy na budowach tego typu jegomości nie widziałem. W tym wątku coraz częściej pojawiają się osoby czy postacie o których mało kto słyszał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #10455 Napisano 16 Czerwca 2018 Gdyby te mowy motywacyjne wyłożył na budowie dla robotników i te słowa nie były podparte pieniędzmi to by mógł gadać i gadać a i tak by się nic nie zmieniło. Z moich wieloletnich obserwacji wynika że ludzi z wyższym wykształceniem tego typu gadkami można niemal zmusić aby pracowali za darmo w nadgodzinach, w przypadku pracowników po podstawówce lub z zawodowym tego typu numery rzadko przechodzą, więc przez niemal 20 lat pracy na budowach tego typu jegomości nie widziałem. W tym wątku coraz częściej pojawiają się osoby czy postacie o których mało kto słyszał. Ale mało kto słyszał na budowach, czy w ogóle ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #10456 Napisano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Cóż zrobić, tzw. "elyty" psieją to i nie ma kogo pokazywać z zegarkiem. Zauważyliście, że nie widać już aktorów pokroju Fijewskiego, Holoubka, Kwiatkowskiej czy Szaflarskiej. Są same celebryty i "osobowości telewizyjne", wzrosłe na łajnie reklam i niekończących się tasiemców telewizyjnych. A przepustką do zawodu jest odpowiednie pochodzenie albo orientacja seksualna. Takie czasy. Ja to bojkotuję w ogóle nie oglądając telewizji, a właściwie reklam. I jakoś żyję Edytowane 16 Czerwca 2018 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #10457 Napisano 16 Czerwca 2018 Ale mało kto słyszał na budowach, czy w ogóle ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkProści ludzie to i przekaz musi być prosty i zrozumiały ;-) A tak na poważne to człowiek się dziwi że ludzie co legitymują się wyższym wykształceniem dają się tak poniewierać w korporacjach czy innych firmach. Tego typu gadki motywacyjne, obiecana podwyżka czy awans i ludzi głupieją, mam kilku w rodzinie więc temat mi jest znany. Jeden niewolnik wyciska soki z drugiego a i tak ten pierwszy pójdzie w odstawkę gdy swoje zrobi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #10458 Napisano 16 Czerwca 2018 Skoro mowa o tzw kołczach https://www.youtube.com/watch?v=pzekZNWI2HY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #10459 Napisano 17 Czerwca 2018 Koledzy temat o znanych ludziach, ale uznajmy, że ten pilot jest znamy z tego, że lata jednym z nielicznych obecnie mustangów P51 Z ciekawości co on ma na ręce? Ustrzelony na wczorajszym AIRSHOW w Katowicach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #10460 Napisano 17 Czerwca 2018 Kolega to zawsze coś ciekawego ustrzeli Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10461 Napisano 17 Czerwca 2018 Z Kolegi @denver47 to spotter normalnie :-) A samolot legenda! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7998 #10462 Napisano 17 Czerwca 2018 Koledzy temat o znanych ludziach, ale uznajmy, że ten pilot jest znamy z tego, że lata jednym z nielicznych obecnie mustangów P51 Z ciekawości co on ma na ręce? Ustrzelony na wczorajszym AIRSHOW w Katowicach To chyba Junkers Dessau 1926. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #10463 Napisano 17 Czerwca 2018 Wygląda na trafienie w punkt. Dobre masz oko. BTW jeśli tak, to kwarcok. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #10464 Napisano 17 Czerwca 2018 (edytowane) To chyba Junkers Dessau 1926. Super, dzięki:)Wygląda na trafienie w punkt. Dobre masz oko. BTW jeśli tak, to kwarcok. Niekoniecznie. Z tego co patrzę jest też linia flatline automatic Edit. Patrząc na szybko nie znajduję jednak podobnego automatu z małą tarczką sekundową jak na zdjęciu Edytowane 17 Czerwca 2018 przez denver47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #10465 Napisano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Niekoniecznie. Z tego co patrzę jest też linia flatline automatic IMO automat ma co innego na tarczy. Edytowane 17 Czerwca 2018 przez 4palce 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #10466 Napisano 17 Czerwca 2018 IMO automat ma co innego na tarczy.Tak. W międzyczasie wyedytowalem poprzedni post. Thx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #10467 Napisano 17 Czerwca 2018 Ja też.;P 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #10468 Napisano 17 Czerwca 2018 Kolega to zawsze coś ciekawego ustrzeli Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Z Kolegi @denver47 to spotter normalnie :-) A samolot legenda! Dzięki, ja wszędzie targam zawsze aparat (nawet mam codziennie w torbie jak chodzę do pracy). Niestety warsztatu (i sprzętu trochę też, ale na to zganiać nie będę) na spotterskie fotki brak. Zdecydwanie łatwiej fotografować nieuciekające z wizjera obiekty (zegarki) No ale coś tam ustrzeliłem i w powietrzu PS. Przepraszam za OT. Jak przegiąłem to niech mod wyczyści 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10469 Napisano 17 Czerwca 2018 Mam prośbę do moderacji o nie uznawanie trgo, co powyżej, za przegięcie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83400 #10470 Napisano 17 Czerwca 2018 Adolfo Cambiaso, powszechnie uznawany za aktualnie najlepszego gracza polo na świecie. Ktoś, coś..? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10471 Napisano 17 Czerwca 2018 (edytowane) To w polo można grać? Myślałem, że je się tylko nosi... ;-) Edytowane 17 Czerwca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #10472 Napisano 17 Czerwca 2018 Po napisie na koszulce można wyciągnąć wniosek, że ten przedstawiciel bardzo popularnego w Polsce sportu nosi zegarek Żeżer Le Koultr 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15948 #10473 Napisano 17 Czerwca 2018 Co jest zaskakujące, bo Reverso w ogóle nie kojarzy się z tym sportem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #10474 Napisano 17 Czerwca 2018 A co się z nim kojarzy? 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość The Lord #10475 Napisano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Co jest zaskakujące, bo Reverso w ogóle nie kojarzy się z tym sportem...Wstaw proszę odpowiednią emotikonę na końcu zdania, bo jeszcze ktoś pomyśli, że napisałeś to poważnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Czerwca 2018 przez The Lord 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach