Autor1984 11428 #13701 Napisano 19 Listopada 2023 3 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Czy ktoś go zna 🤔🤔🤔 Osobiście? 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64662 #13702 Napisano 19 Listopada 2023 1 minutę temu, Autor1984 napisał(-a): Osobiście? Może 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11428 #13703 Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Jeśli chodzi o nieme* kino, to jedna z moich ulubionych scen. * oczywiście z podkładem dźwiękowym Edytowane 19 Listopada 2023 przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4625 #13704 Napisano 19 Listopada 2023 59 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Czy ktoś go zna 🤔🤔🤔 Widać że podejście do budzików jest takie od zawsze 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1156 #13705 Napisano 19 Listopada 2023 Co nosi Thomas Magnum bohater serialu Magnum. Jakieś Seiko? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24572 #13706 Napisano 19 Listopada 2023 Nie, to nie seiko. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8501 #13707 Napisano 19 Listopada 2023 Takie czasy nastały, że czasem wystarczy kilka sekund i internet daje odpowiedź: On later seasons of the show, Selleck famously wore a Rolex GMT-Master, but for the first few years of the series the actor swore by a Chronosport Sea Quartz 30, a sturdy, unassuming dive watch that perfectly complemented his signature mix of sportswear, workwear, and military pieces. https://www.gq.com/story/momentum-sea-quartz-30-watch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64662 #13708 Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Może nie nosił ale trzymał się wskazówki 😁😁😁 Harold Lloyd A tego Pana znacie 🤔🤔🤔 I kolega 😁😁😁 Ktoś zgadnie 🤔🤔🤔 młodzi mogą nie wiedzieć 🤗🤗🤗 Edytowane 20 Listopada 2023 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3883 #13709 Napisano 19 Listopada 2023 Ja już mlody nie jestem więc z tego co kojarzę to Oliver Hardy i Stan Laurel. Czyli Flip i Flap [kolejność na zdjęciach odwrotna, ale jakoś mi nie pasowało napisać Flap i Flip ] 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64662 #13710 Napisano 19 Listopada 2023 4 minuty temu, alleck napisał(-a): Ja już mlody nie jestem więc z tego co kojarzę to Oliver Hardy i Stan Laurel. Czyli Flip i Flap [kolejność na zdjęciach odwrotna, ale jakoś mi nie pasowało napisać Flap i Flip ] Brawo Ty 👏👏👏👏 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16917 #13711 Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Nowy sezon the crown, Diana dostaje zegarek, pudelko jak cartier (oczywiście niesygnowane) a w srodku? "Prawie" tank francaise a w sumie nie wiadomo co . Nie z nami te numery Brunner Google podpowiada ze to może być Michael Kors 😂 Edytowane 19 Listopada 2023 przez Jan 2 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8501 #13712 Napisano 19 Listopada 2023 1 minutę temu, Jan napisał(-a): Nowy sezon the crown, Diana dostaje zegarek, pudelko jak cartier (oczywiście niesygnowane) a w srodku. Prawie tank francaise a w sumie nie wiadomo co . Nie z nami te numery Brunner Google podpowiada ze to może być Michael Kors 😂 Nowy sezon the crown, Diana dostaje zegarek, pudelko jak cartier (oczywiście niesygnowane) a w srodku. Prawie tank francaise a w sumie nie wiadomo co . Nie z nami te numery Brunner Google podpowiada ze to może być Michael Kors 😂 Ja dopiero zacząłem oglądać, a w pierwszym odcinku, na 8 tygodni przed śmiercią Diany, William coś taniego i majtkowego nosi. A przecież podobno Omega jaką ma, to prezent od mamy. No chyba że do końca serii dostanie. Ostatnio uśmiałem się do łez czytając komentarze pod recenzją najnowszej serii The Crown - ktoś napisał że dziennikarz spojlerował, bo napisał o …. śmierci Diany 🤣. I to był komentarz na serio. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4625 #13713 Napisano 19 Listopada 2023 28 minut temu, beniowski napisał(-a): Ja dopiero zacząłem oglądać, a w pierwszym odcinku, na 8 tygodni przed śmiercią Diany, William coś taniego i majtkowego nosi. A przecież podobno Omega jaką ma, to prezent od mamy. No chyba że do końca serii dostanie. Ostatnio uśmiałem się do łez czytając komentarze pod recenzją najnowszej serii The Crown - ktoś napisał że dziennikarz spojlerował, bo napisał o …. śmierci Diany 🤣. I to był komentarz na serio. Ale co się dziwisz, serial oglądają pewnie i tacy którzy niekoniecznie wiedzą kim była Diana, od 1997 minęło sporo czasu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64662 #13714 Napisano 19 Listopada 2023 Zagadka , kto to jest 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps1974 300 #13715 Napisano 19 Listopada 2023 Michael Clarke Duncan? Przynajmniej gabaryty tak mi się kojarzą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64662 #13716 Napisano 19 Listopada 2023 1 minutę temu, ps1974 napisał(-a): Michael Clarke Duncan? Przynajmniej gabaryty tak mi się kojarzą. Nie 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 584 #13717 Napisano 19 Listopada 2023 Telly Savalas tapatalked 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64662 #13718 Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Czujnik napisał(-a): Telly Savalas tapatalked Brawo 👏👏👏👏 Edytowane 19 Listopada 2023 przez TomcioMiki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8501 #13719 Napisano 19 Listopada 2023 5 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Zagadka , kto to jest 🤔🤔🤔 Marlon Brando? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64662 #13720 Napisano 19 Listopada 2023 Teraz, beniowski napisał(-a): Marlon Brando? No fakt można było się pomylić 🤗🤗🤗 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 584 #13721 Napisano 19 Listopada 2023 Pare lat temu na Schipholu byl przeglad najlepszych reklam Rolexa Za najlepsza reklame wybrano wlasnie te na ktorej nie widac twarzy Savalasa tapatalked 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64662 #13722 Napisano 19 Listopada 2023 7 minut temu, Czujnik napisał(-a): Pare lat temu na Schipholu byl przeglad najlepszych reklam Rolexa Za najlepsza reklame wybrano wlasnie te na ktorej nie widac twarzy Savalasa tapatalked To jest ta reklama 🤗🤗🤗 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11428 #13723 Napisano 19 Listopada 2023 4 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Może nie nosił ale trzymał się wskazówki 😁😁😁 Buster Keaton A tego Pana znacie 🤔🤔🤔 I kolega 😁😁😁 Ktoś zgadnie 🤔🤔🤔 młodzi mogą nie wiedzieć 🤗🤗🤗 Dla miłośników kina, tego typu pytania są mniej więcej z rzędu tych o umiejętność dodawania do 10 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64662 #13724 Napisano 19 Listopada 2023 23 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Dla miłośników kina, tego typu pytania są mniej więcej z rzędu tych o umiejętność dodawania do 10 Oj uwierz że kupę młodych nie zna 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6349 #13725 Napisano 19 Listopada 2023 4 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Może nie nosił ale trzymał się wskazówki 😁😁😁 Buster Keaton To akurat nie Buster Keaton, lecz Harold Lloyd w słynnej scenie z filmu "Jeszcze wyżej" A w filmie tym używa kieszonkowego Elgina. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach